פורסם 2011 באפריל 1814 שנים אה אוקיי.Speaking of Wahad fail:אני לא רואה מה הבעיה. אז יש לו שגיאות כתיב. וזה אירוניה שהוא טעה במשפט שהוא מצטער על כך. אז מה?אני לא מבין כל כך מה הפואנטה בתמונה. מצחיק יותר כמה השקעת בשביל לציין את זה.
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים טוב כנראה בגלל שאני לא בן 16 יותר אני לא מבין את הלך הרוח בפורום הזה יותר. חג שמח לכם בכל אופן
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים מחבר טוב כנראה בגלל שאני לא בן 16 יותר אני לא מבין את הלך הרוח בפורום הזה יותר. חג שמח לכם בכל אופן לול אהבתי את הסמיילי בכל מקרה חברים תחזרו לדיון המקורי, חבל להכנס פה לדברים כאלה. :angryfire: FRIDAY קרוב ממש ל 110MIL צפיות :angryfire:
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים למי שלא חבר ב-HDbits.org הסקר הקודם היה: Choose the correct statement[table] [tr][td]Fun Fun Fun Fun [/td][td] 56%[/td][/tr] [tr][td]Sunday comes afterwards [/td][td] 17%[/td][/tr] [tr][td]Today is Friday [/td][td] 14%[/td][/tr] [tr][td]Other (please specify in comments) [/td][td] 5%[/td][/tr] [tr][td]Tomorrow is Saturday [/td][td] 4%[/td][/tr] [tr][td]Yesterday was Thursday [/td][td] 4%[/td][/tr] [/table] Votes: 4,320
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.