פורסם 2011 במרץ 2514 שנים כל דיון שהגבתי בו אי-פעם פתאום מופיע כ"תגובה חדשה", ואי אפשר למחוק את כולם ביחד ע"י "סמן כנקרא" אלא עמוד-עמוד, ויש לי 129 כאלה... מה זה אמור להביע?
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים אני בטוח שזה בסה"כ "חבלי לידה" / "מחלות ילדות" או איך שתרצה לקרוא לזה של מערכת פורומים חדשה... זה בטח באג שיתוקן בימים הקרובים אחרי שהמערכת החדשה תוטמעה בצורה מלאה וחלקה.... אתה לא היחיד ש"סובל" מאותה בעיה עריכה: יש פתרון מאוד פשוט לעניין. תיגש למפתח הפורומים http://hwzone.co.il/community/index.php תרד עד הסוף למטה ותלחץ על "סמן הכל כנקרא" - זה ירוקן לך את כל "התגובות החדשות להודעות שלי" .
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים לכל מערכת חדשה יש את הבעיות שלהאישית הייתי מעדיף לראות מעבר לvBulletin אבל מניח שזה מסובך וקשה מדי, לפחות עדכנו את הSMF לגרסה עדכנית למרות שהיא עדיין RC, מניח שיהיה עדכון נוסף בעתיד הקרוב
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים זה לא באג... כדי לחסוך בזמן לא העבירו ביחד עם השדרוג את ההודעות שלא נקראו של כל אחד אז הוא פשוט מראה את כולן
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים תלחצו למטה "סמן הכל כנקרא" (בין הבורד של המחוברים לבין הקטגוריה האחרונה של אוף-טופיק)Period.
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים ...כדי לחסוך בזמן...לי זה לא חסך זמןתלחצו למטה "סמן הכל כנקרא"עדיין לוקח זמן ועוד נשאר לי 80 עמודים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.