עבור לתוכן

המלצה לאל פסק (ספק כח 450W)

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לאל-פסק למערכת עם ספק כח של ~450W.

תודה.

פורסם

תן יותר נתונים :

איזה הגנה אתה רוצה לקבל ?

חברה ודגם של הספק

כמה המפרט שלך לוקח לפי http://antec.outervision.com

איזה מסך ? כמה W ?

איזה ציוד היקפי אחר ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי השתמשתי בלינק שהבאת לי ויצא שהמערכת צורכת 251W

ועוד 45W של המסך (2333T)

סה"כ 296W.

בקשר לספק אני לא סגור אבל כנראה זה

Seasonic S12II 430W

לגבי עוד ציוד היקפי - יש לי HD 320GB WD MyBook ורמקולים - אבל אם זה לא יוצא אז אני לא אחבר אותם לאל-פסק, לא קריטי.

ולגבי ההגנה - אני פשוט רוצה לשמור על כל הרכיבים שלא ייהרסו מכל קפיצת מתח או דבר דומה. לא ממש חשוב לי שהם ימשיכו לתפקד גם כשיש הפסקת חשמל, אם זה ממש מייקר את המחיר של הספק.

תודה :)

פורסם

לשמירה על רכיבי המחשב מהרס חומרה :

ספק כוח איכותי

רצוי שיהיה אם הרבה מרווח ביטחון (אם למשל יש ספק איכותי 450 W ואתה מעמיס רק 250, הוא יעבור יותר בקלות נפילות מתח קטנות ויש פחות סיכוי שהמחשב יעשה ריסט או ירה משהוא)

קירור מארז תקין

מגן ברקים אם הגנות ברקים (נחשולי מתח), השהיה, מתח גבוה ונמוך. (מגן כזה לדוגמה : GPT SC9 COOL)

מגן ברקים לקו האינטרנט (בזק / הוט)

מגן ברקים מגן על ידיי כיבוי מיידי של המחשב - כלומר כיבוי לא מסודר. כיבוי כזה לא גורם נזק לחומרה אבל יכול לגרום נזק לתוכנות או לאיבוד מידע

לשמירה על תוכנה ומידע מנזק בכיבוי פתאומי :

מערכת קבצים שתומכת ב journal : בוינדוס - NTFS בלבד. בלינוקס - כל מערכות הקבצים

UPS

קובץ - שמור לעיתים קרובות

ב UPS יש בדרך כלל :

הגנת UPS שמחליפה את ההשהיה של מגן ברקים. מאפשרת למחשב להמשיך לעבוד (ולא ניתוק אם השהיה כמו במגן ברקים), אבל גם הגנת הזהיה נותנת הגנה טובה לזה

הגנת AVR שמחליפה את הגנות מתח גובה ונמוך. ההגנה ב UPS טובה בהרבה מזאת של מגן ברקים

ל UPS לעיתים קרובות אין מגן ברקים מובנה (או שהוא לא חזק במיוחד) ורצוי לחבר בנוסף אליו מגן ברקים רגיל

חישוב הספק ל UPS :

המחשב לא כולל ספק - 251 W

המחשב כולל ספק - 313 W ו 344 VA

המסך - 45 W ו 90 VA

בסך הכול - 358 W ו 434 VA

נראה לי יתאים - http://www.fspgroupusa.com/ep-650/p/624.html

אבל הוא נכנס בידיוק (358 W המערכת שלך, 360 W הUPS) וללא מקדם ביטחון כלומר אתה נשאר ללא אפשרות לשדרג את המחשב (מעבר לדברים קטנים כמו סטיק זיכרון וכו). רצוי שתיקח UPS קצת יותר גדול (אם W גבוה יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים