פורסם 2011 במרץ 2514 שנים שלום ברשותי מחשב נייד דל מדגם : Dell Vostro V130 i3-380M GMA HDהתקנתי לאחרונה ווינדאוס 7 על המכשיר וכמובן את כל הדרייבריםאך יש לי בעייה שברגע שאני מנסה לכוון את בהירות המסך על ידי הצירופי מקשים במקלדתיש לי תצוגה של הפעולה אך אין לי את האפשרות להוריד או לעלות עוצמהאלא זה נמצא על הדרגה האחרונה ולא נותן לשנותניסתי להתקין מחדש את הווינדאוסאת הדרייבראך כלום לא עוזריש הצעות מה באפשרות לעשות ?בתודה מראשושבת שלוםכפיר
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים לפי התאור שלך, הבעיה היא באפליקציה לחומרה הגרפית של אינטל. כנס לאתר של DELL ונסה להוריד את העדכון האחרון.
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים מחבר תאמת לא קיבלתי דרייברים עם המחשבומחקתי לגמרי את 2 הכוננים שהיו של הריקבר וכל זהוהורדתי מאתר דל את הדרייבר שמותקןאז לא נראה לי יש לזה השפעהאלא אם כן יש לך לינק לדרייבר שתקין ב 100 אחוז
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים מחבר מעדיף לקחת אותו ישר למעבדהמסובך לאפס ביוס לא?זהו בהירות צריכה באמת להיות בכל מצב גם שאין ווינדאוס
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים מחבר חח ברור שבדקתי שם ואת כל ההגרות האפשרויות במחשבאז לא הבנתי איפוס ביוס יעזור או לא?
פורסם 2011 במרץ 2714 שנים אני שחושב שעדכון ביוס ישנה כל כך... אתה צריך להתקין דרייברים בדרך שונה... אני לא יודע אך להסביר לך כל כך, מתוך הדרייברים שקיבלת, יש שם לפחות קובץ או שתים, בהם אין קובץ התקנה, מסיבה שאתה צריך להתקין "ידנית" את הדרייברים... תן לי את השמות של הקבצים ואולי אני יכול לעזור לך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.