עבור לתוכן

עזרה בסידור החדר החדש

Featured Replies

פורסם

היי אנשים. במזל טוב (או משהו כזה) החלטתי להתמקם בחדר אחר גדול יותר ואני צריך את עזרתכם בארגון ובסידור שלו. :)

יש לי כמה רעיונות באופן כללי אבל אף אחד מהם לא מוצא חן בעיניי עד הסוף- כמובן שיש לי עוד הרבה זמן לחשוב על זה עד שאצטרך לעבור.

בעיקרון יש לי להכניס לחדר מיטה, שולחן מחשב די גדול, ארון (שחייב ליהיות מקובע באזור אחד של החדר מסיבות שלא אכנס אליהן כאן כרגע) וספה עם שולחן נמוך שהשגתי.

מתישהו בהמשך אצטרך\אוכל לקנות טלווזית LCD חדשה שגם תשמש למשחקים (חיבור למחשב) ולתלות אותה על הקיר, לכן אני צריך לסדר את החדר בצורה שאוכל לשחק מולה בצורה נוחה. הספה והשולחן יצטרכו ליהיות מולה גם כן. (הספה והשולחן הם אמנם רעיון יחסית מוזר לחדר, אבל בהתחשב בזה שיש מספיק מקום באמצע ואני לא רוצה שטח מת מיותר זה דווקא רעיון טוב, לדעתי לפחות.)

בנוגע לשולחן המחשב, אני אצטרך גם מקום למקם מסביב סט רמקולים 5.1 לכן זה גם שיקול איפה למקם את השולחן מחשב.

הסדר שעלה לי לראש עד כה הוא כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המשורטטת שמתארת איך הכל נראה פחות או יותר:

roomu.png

אבל אני עדיין די מתלבט אם למקם את זה בצורה הנ"ל- אני לא מתלהב כל כך מהרעיון של שולחן מחשב לא צמוד לקיר. אם היה ניתן להצמיד אותו לקיר זה היה נוח יותר וגם יכולתי לחסוך במקום (צריך להשאיר מרווח מאחור בשביל אקוסטיקה לרמקולים האחוריים ובשביל שלא יהיה צפוף מדי ויהיה ניתן להכנס)- אבל הבעיה העיקרית היא שלא ניתן לשחק בצורה הזו אל מול מסך הטלוויזיה. (אני לא יכול לסובב את המקלדת והעכבר לאחור)

בעיקרון רציתי לשמוע את הרעיונות שלכם כי ראיתי שיש פה חבר'ה יצירתיים בנושא של סידור חדר. :)

פורסם

תרשום מידות של החדר, מיקום של דלת, חלון אם יש. אלו דברים שצריך להתחשב בהם בעניינים האלו

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי יש מספיק מקום גם לרוחב וגם לאורך, ודלת סימנתי בשרטוט (צד ימין למטה).

בנוגע לחלון, צודק- החלון בצד שמאל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים