עבור לתוכן

אני רוצה ללמוד הסמכה במחשבים ואני צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה ללמוד בגדול MCITP ו-ccna

ואני מתלבט בין 2 מכללות

ג'ון ברייס

ו PracticU

אני רוצה לדעת חוות דעת שלכם על המכללות (ולא נציגים של המכללות!!)

בpracticU יש מסלול רחב של 700 שעות שלומדים מלא תחומים ואני שם דגש שזה כולל mcitp enterprise

ובג'ון ברייס יש מסלול של mcitp server ואחר כך אפשר לבחור את האינטרפריז או את הססיקו כהתמחות

עכשיו השאלה שלי היא מה תכלס ההבדל בין server ל enterprise?

האם באמת צריך את זה?

מישהו אמר לי שבתכלס ההבדל בינהם לא כולל חומר חדש ושהמבחן של enterprise הוא רק מבחן מסכם של כל החומר של ה-server

אני רוצה להוסיף גם שאני לא יודע עד כמה עמוק אני אכנס לשוק (חשבתי אולי 6-8 שנים) כי אני מתכוון אחר כך לעשות גם תואר (עדיין לא יודע במה)

ואני רוצה להתעסק בתחום גם בארה"ב ולגור שמה כמה שנים

פורסם

היי

אני יכול להגיד לך שאני עשיתי MCSA /MCITP ו צק פוינט משולב בג'ון ברייס ואחרי שראיתי

את מה שpractic u מציעים אני חושב שעשיתי טעות רצינית מה גם שיש ב practic u מרצה

אחלה שהוא גם בעל המכללה קוראים לו יונתן רבזין הוא מעולה,

אני לא יודע למה אתה מתחבר יותר לתקשורת או לניהול רשתות כי יש בזה קצת שוני

אם אתה שואל אותי היום, הייתי הולך על הסמכות של סיסקו CCNA CCNP והלאה והייתי משלב גם RED HET (לינוקס)

לפי דעתי הכי משתלם בשוק כי זה נותן לך סוג של ייחודיות על פני הרוב כי מנהלי רשת של microsoft עם כל הכבוד להם

יש 3 ב 10 אבל אנשי לינוקס הרבה פחות וזה משפיע גם על המשכורת

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לך שהגבת ושסוף סוף מישהו הגיב

אני בכל אופן אעשה הסמכת ccna כי לדעתי חייבים לדעת תקשורת ורשתות בשביל לנהל סרברים או לינוקס, ואם אני אעשה ccnp זה רק כתוספת ורק אחרי שאני אתעסק זמן מסויים בתחום.

עכשיו לינוקס אף פעם לא התעסקתי עם זה ואפילו לא נגעתי במערכת הפעלה הזאת ואני לא יודע איך עובדים איתה לכן RED HAT די רחוק לי עכשיו.

איך היה ללמוד בג'ון ברייס כי שמעתי מצד אחד שזה מכללה טובה להייטק ומצד שני יש שמה מרצים משעממים?

ואם אני אלך לpractic U זה ישפיע לאן הלכתי ללמוד? או ששם המכללה זה דבר חרטא

פורסם

1 השם של המכללה לא מדבר בכלל בתחום הזה לפי דעתי גם כי אתה עושה בחינות חיצוניות ומקבל הסמכות בינלאומיות

שהם יותר נחשבות

2 בג'ון ברייס המרצים לא משהו בכלל לפי דעתי חוץ משחף כהן שהוא יודע איך להעביר חומר הוא גם מנהל שם בנוסף להרצאות,

אם תסתכל על ש practic u נותנים לך לעומת מה שג'ון ברייס נותנים לך וגם המחיר הוא יותר נמוך יותר והרבה יותר שעות

אז הייתי הולך לpractic u בלי לחשוב פעמיים

3 לפי דעתי הכי משתלם ללמוד היום זה לינוקס אבל קודם כל תלמד תקשורת שזה CCNA ו CCNP כי CCNA הוא מאוד מאוד בסיסי

אתה לא תלמד שם יותר מידי אם יש לך קצת ידע בתקשורת אתה יכול ללמוד CCNA בבית לבד.

פורסם

אם אתה רוצה תואר - תתחיל עכשיו, בשביל מה לבזבז זמן?

גם תואר ממכללה יהיה שווה הרבה יותר מכל mcse, ccna או כל הקורסים האלה שלא מלמדים אותך יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני רוצה ללמוד את הנושאים האלה ואני רוצה לעבוד בתחום הזה כי זה מעניין אותי

אבל בלי קשר אני רוצה שיהיה לי תואר ביד,ועד שיהיה לי תואר ביד אני מעדיף את ההסמכות האלה ולעבוד בתחום הזה

פורסם
  • מחבר

אנשים שלום,

אתמול גיליתי שיש דבר יחסית חדש בתחום וזה תואר B.A. במערכות מידע במרכז באקדמי דן (יש פה קישור לקורסים http://www.dan.ac.il/academic-programs/information-systems-management/courses)

עכשיו המסלול שלהם זה 3 שנים ומלמדים בגדול את כל תחום הIT כמה קורסים של מנהל עסקיים ומתמטיקה.

עכשיו בגלל שהדבר הזה חדש אני רוצה לדעת אם שווה להוציא בתחום הזה תואר. התוכנית שלי היא ללמוד את מקצועות הIT ולעבוד בזה עד שאני אוציא תואר בתו"ן או בהנדסת אלקטרוניקה (עוד לא החלטתי).

עכשיו אני יודע שכל דבר ברמת תואר שווה אבל הם רוצים בסביבות ה28 אלף לשנה וזה כבר כמעת פי 2 מכל מכללה של הסמכות

השאלה היא אם שווה לעשות את התואר הזה על פני ההסמכות שזה רק שנה בהשווה ל 3 שנים?

ואם כן לעשות את התאור האם זה טוב להיכנס לתחום הזה בתואר או שעדיף כמו רשמתי להיכנס לתחום של תו"ן או הנדסה אלקטרוניקה ברמה של תואר.

פורסם

קודם כל, אין מה להשוות רמה של תואר לעומת הסמכות.

אתה נשמע קצת מבולבל ולא בכיוון. כמו שכבר אמרתי, אם אתה רוצה תואר לך על זה כבר עכשיו, ועדיף

אוניברסיטה מאשר מכללה. תואר בהנדסה (אני סטודנט באונ' העברית) הוא מהקשים בתארים, תובעני ועמוס ביותר.

תחשוב טוב אם אתה אוהב את זה ואם אתה יכול להצליח כי לא כל אחד יכול.

28 אלף ש"ח בשנה זה המון כסף. לשם השוואה, שכר אוניברסיטאי הוא קרוב ל-10 אלף ש"ח לשנה.

תזכור גם שתוך כדי הלימודים לא תוכל לעבוד, לפחות לא בשנתיים \ וחצי של התואר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אין מה להשוות רמה של תואר לעומת הסמכות.

אתה נשמע קצת מבולבל ולא בכיוון. כמו שכבר אמרתי, אם אתה רוצה תואר לך על זה כבר עכשיו, ועדיף

אוניברסיטה מאשר מכללה. תואר בהנדסה (אני סטודנט באונ' העברית) הוא מהקשים בתארים, תובעני ועמוס ביותר.

מבולבל ללא ספק אבל אני יודע מה הכיוון. אני מתעסק כסוג של מנהל רשת בצבא וזה בלי לעשות קורס וזה תפקיד מאוד קל בשבילי ואני רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום ולעבוד בזה בחוץ ואני פשוט לא יודע איזה חברות ירצו לקחת אותי בלי הסמכות כי בוודאות אני יכול להגיד שאני יודע הרבה אבל לא מספיק.

תחשוב טוב אם אתה אוהב את זה ואם אתה יכול להצליח כי לא כל אחד יכול.

28 אלף ש"ח בשנה זה המון כסף. לשם השוואה, שכר אוניברסיטאי הוא קרוב ל-10 אלף ש"ח לשנה.

אני יודע מה השכר של כל אחד וללא ספק זה מאוד יקר ללמוד שמה אבל מה שאני רוצה לדעת זה אם שווה יותר להוציא בזה תואר או ללכת על המהנדס? אני לא רוצה להיות כמו העובדים הסוציאלים שמתאמצים להוציא תואר ומקבלים חמש בחודש. עם ההסמכות אני אוציא יותר.

תזכור גם שתוך כדי הלימודים לא תוכל לעבוד, לפחות לא בשנתיים \ וחצי של התואר.

אני אוכל לעבוד כי זה רק יומיים בשבוע בערב

אבל באוניברסיטה אני מתאר לעצמי שזה יהיה יותר קשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים