עבור לתוכן

אחריות על ספק חדש שהוחלף באחריות

Featured Replies

פורסם

לאחרונה נשרף לי הספק כוח TT TP 750W הבאתי לSkypc והם החליפו לי אותו תוך שבועיים באחד חדש מהסדרה החדשה יותר ושל 850W , ובאמת אני חושב שראוי לציין לטובה את החנות והיבואן על כך .

חשבתי למכור את הספק מכיוון שאין לי צורך בספק כזה לעצמי -כבר לא משחק כמעט משחקים אפילו והמפרט הקיים בכלל לא דורש כזו עוצמה , הבעייה היחידה היא שהאחריות על הספק כוח שקניתי לפני שלוש שנים פגה בחודש הבא , לפי החנות תקופת האחריות על הספק הישן חלה גם על החדש ככה שהאחריות על הספק החדש שקיבלתי תיגמר בעוד כשבועיים ,

קצת לא הגיוני לי שספק חדש (שעדיין בניילון) יהיה ללא אחריות במיוחד שרשום עליו 5 שנות אחריות.

יש לי מה לעשות בנושא?

אם תהיה תקלה אני אוכל לשלוח אותו לחברה עצמה (כי אני מבין שהחנות והיבואן לא יכבדו יותר את ה"אחריות" שאמורה להיות לו) ולקבל אחריות ?

פורסם

דווקא לי נראה מאוד הגיוני. האם נדמה לך שהאחריות תתחיל מחדש? במצב כזה האחריות לא תפוג בחיים אם על כול החלפה היא הייתה מתחדשת.

אגב, זה גם מעוגן בחוק עד כמה שזכור לי.

פורסם
  • מחבר

פשוט לא הגיוני לי שאני מקבל מוצר חדש (כמובן תודה על זה ליבואן) שאמור לקבל 5 שנים אחריות ופתאום לא יהיה לו אחריות , הרי המוצר חדש ולא נפתח עדיין ואם הוא היה נמכר בחנות הוא היה מקבל את מלוא האחריות ,

ידוע לך בתור עובד ברשת מחשבים , אם אני אנסה לשלוח לTT באופן עצמאי את הספק (במקרה ויהיה צורך) ,אם הם יטפלו בו או שיגידו גם שאין אחריות ?

פורסם

אולי נשמע לך לא הגיוני, אבל תבין שאין דבר כזה לקבל אחריות לכל החיים שתתחדש כל הזמן. החליפו לך וזהו, האחריות על המוצר המקורי ממשיכה. אתה לא יכול לסחוט את זה לכל החיים.

אין לי מושג מה יגידו לך TT, בטח יבקשו חשבונית או משהו בסגנון, אני לא מתעסק ב RMA חוץ מלבדוק אותו ולשלוח לחבר'ה האחראיים על המשך טיפול. בכל מקרה, העלויות של השליחה של המוצר לחו"ל יעלו לך יותר מלקנות אחד חדש.

פורסם

בדרך כלל שכותבים שיש אחריות לכל החיים מתכוונים לחיי המוצר.

כלומר - כל עוד מייצרים כאלה, אז יש אחריות.

ברגע שהמוצר מיושן והייצור מופסק, אז כבר אין אחריות עליו.

פורסם

אים כבר מדברים על אחריות אני מאוד אוהב את KSP אני אישית קונה דרכם גם בגלל שזה יותר נוח קרוב לבית ,

הבעיה היחידה שאין אחריות על גופי קירור שלא אהבתי את זה כל כך, הבנתי שבחניות אחרות כן יש

בסוף נאלצתי לקנות גוף קירור חדש.

עריכה: אבל לאמור לזכותם הם החליפו לי זיכרונות תקולים ולוח אם תקול.

פורסם

איזו אחריות אפשר לתת על גוף קירור? זה גוש ברזל..

אם אתה מתכוון למאוורר, אז זה מוצר מתכלה. אף אחד בארץ לא ייתן לך אחריות למאווררים.

פורסם

"כל החיים" זה אכן כל חיי המוצר אבל בהגדרה זו לא מדובר רק על תקופת הייצור שלו אלא על משהו כמו שנה שנתיים נוספות לאחר מכן ובפועל כ3 שנים לפעמים יותר. הרי לא הגיוני שהאחרון בעצם שירכוש את המוצר יקבל מוצר ללא אחריות.

מבחינת אורך האחריות של המוצר שמתקבל חזרה. יש לזכור שלכל מוצר יש מספר סידורי משלו והם נכנסים ו/או יוצאים ברישום במערכות הDATA BASE של החברות כך יש ניטור של האחריות. עכשיו זה תלוי מי בחר לספק את המוצר כמוצר תחליפי, אני לא יודע אם היבואן מעדכן את היצרן בפרטים. היה ולא, ייתכן והיצרן כן ייתן אחריות גם על מוצר מוחלף שאחריותו הייתה אמורה לפוג לפי תאריך ייצור של החלופי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים