עבור לתוכן

התלבטות בין 2 מחשבי לנובו Z560 וT410

Featured Replies

פורסם

היי,

אני הולך להזמין בקרוב מסלקום אינטרנט סלולרי ועל הדרך גם מחשב נייד בבאנדל שהם מציעים

יש להם מבחר של כ7 מחשבים,רובם עם מפרטים מיושנים או פשוטים יחסית.אבל יש את הZ560 וT410 שהם המחשבים היותר טובים מבין היצע שלהם.

אני יודע שכל מחשב פונה לשוק אחר,T410 יותר עיסקי וZ560 מחשב מולטימדיה ביתי יותר.

הנה המפרטים שלהם:

T410:

http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/22854_cellcom_Lenovo_ThinkPad%20T410_spec.pdf

Z560:

http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/Lenovo_Z560_specs.pdf

אני מתלבט בין השניים,מה עדיף?

השימושים שלי הם פיתוח מערכות אינטרנט,פוטושופ,סרטים,מסנגר סקייפ וכל השימושים הרגילים (חדשות,כתבות וידאו סטרימינג וכו').

המחשבים דיי דומים במפרטים שלהם למעט איכות בנייה וחומר בנייה וגם דבר נוסף שחשוב לי הוא הכרטיס רשת חוטי 1000MBPS שקיים בT410,קורא טביעות אצבע,משקל קל יותר ועמידות כאשר הוא בדרכים (בשטח או בנסיעות - הוא עשוי מחומר חזק יותר מהפלסטיק הרגיל של הZ560)

אני נוטה יותר לכיוון של הT410 למרות שהוא מכוער אבל מצד שני האם אולי שווה לקחת את הZ560 שעולה פחות ממנו ביותר מחצי ?

אבקש להתייחס למחשבים האלה בלבד.

תודה לעוזרים

פורסם

אני נוטה יותר לכיוון של הT410 למרות שהוא מכוער אבל מצד שני האם אולי שווה לקחת את הZ560 שעולה פחות ממנו ביותר מחצי ?

עדיף אם עולה פחות מחצי.וגם הוא מכוער בטירוף נראה מחשב מלפני 5 שנים.למרות שהוא מכוער זה מחשב סוס עבודה חזק ובנוי היטב.

פורסם

הT410 לא מכוער כמו שהוא נראה בתמונה של סלקום (יש לי אחד כזה מהעבודה). הZ560 המבריק והנוצץ לא יפה יותר ממנו, אבל זה עניין של טעם.

מובן שהT410 מחשב יותר טוב (כמו שאמרת עסקי, על כל המשתמע מכך), בגלל זה הוא גם עולה יותר. שיקולים של "האם כדאי לשלם יותר בשביל מחשב יותר טוב" הם לעולם סובייקטיביים ואין שום דרך אובייקטיבית להעריך פה כדאיות.

שים לב שבZ560 אתה מקבל מסך גדול יותר וכזה שכנראה מבריק (למרות שלא נאמר במפורש). הT410 קל יותר.

במפרטים הספציפיים של סלקום, לT410 יש גם יתרון במעבד ובמהירות הדיסק הקשיח. שים לב, שעל אף הכתוב, בT410 אין יציאת HDMI, אלא יציאת DP++ (שתומכת בHDMI דרך מתאם פשוט, אך בכל זאת מתאם).

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לגבי האם כדאי לשלם יותר בשביל מחשב יותר טוב,המפרטים דיי זהים למעט איכות בנייה ועוד כמה דברים שרשמתי בפוסט כמובן שהזכרת גם את עניין המסך שגם הוא לא פחות חשוב,גם קטן יותר (מבחינתי טוב יותר יש לי כרגע לפטופ HP DV6526 והוא גם ענק מבחינתי אז יותר קטן קל יותר וטוב לי) וגם שוקל פחות והוא לא מבריק.

בקיצור כנראה אלך על הT410 כמו שחשבתי,כל היתרונות שלו שאין בZ560 חשובים לי ושווה לשלם עבורם.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני קניתי מחשב לנובו ותוך חודשיים הייתי צריך להגיע לשירות לנובו.

ההארד דיסק לא החזיק את החודשיים האלה.

פורסם

מאוד עקרוני היה להקפיץ דיון בן 8 חודשים כדי להגיד את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים