פורסם 2011 במרץ 2214 שנים אני לא יודע אם שמתם לב אבל הלוחות החדשים יקרים יותר בחלקם בכמה עשרות שקלים וחלקם אף יותר ממאה ש"ח מהלוחות הקודמים קצת מוזר שהלוחות החדשים יקרים יותר ??? בהתחשב בתקלה של אינטל .אם מסתובב פה נציג של אחד החנויות או יבואנים נשמח לקבל הסברים לתופעה המכוערת
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים בעקבות בירור עם חנות, אינטל עלתה את מחירי הלחות בגלל הריסל וגם בגלל המצב ביפן.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר עדיין לא הבנתי איך אינטל מתקשרת ליפן? 2 בגלל הריקול אינטל מעלה את המחיר? לא נשמע לי הגיוני שאינטל תעז לעשות דבר כזה אחרי התקלה 3 שווה לרכוש לוח ישן ולהחליף לחדש
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר ההבדל בכמה עשרות שקלים או מאה ש"ח לא יעשה אף אחד עני וגם בטח לא כדאי לפרק את כל החומרה ולהחזיר מחדש בשביל מאה ש"ח אבל זו תופעה שלדעתי היא מאוד מכעורת ומישהו מנסה ליצור מהלך של רווח בדלת אחורית ולי נראה שזה בא מכיוון היבואנים
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר לצערי רק בארץ יכולה להתקיים הקומבינה הזו אני רוצה לראות אם במקום אחר בעולם כגון אירופה או ארה"ב יחשבו בכלל על הדבר הזה צריך לנסות למגר את התופעה צריך להתחיל לעורר עניין ותגובות בעניין
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים הבדל מגיע ל 150- 200 ש"ח. אני זוכר UD 4 עלה כבר 870 ש"ח לפני RECALL של אינטל ועכשיו UD 4-B3 עולה 1050ש"ח. תעשו חשבון פשות שזה לא הבדל של 20 ש"ח.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים האמת גועל נפש ההעלאת מחירים הזאת. כבר ככה היבואנים לוקחים מחירים מוגזמים לכל הדעות על לוחות אם ועכשיו לתפוס גל ולעלות את מחירי הלוחות זה פשוט מגעיל...
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים לכן כנראה חכם יותר לקנות לוח אם עם ערכת שבבים לקויה ולהחליף לחדשה לא ניראה שעדיין מוכרים אותם אים כן זה רעיון לא רע בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.