עבור לתוכן

בירור לגבי router מתקדם.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש ראוטר Asus RT-N56U האם יש דרך לדעת שהוא יעבוד כמו שצריך עם חיבור כבלים + חייגן l2tp (אני חייב חייגן כי אני בשירות גיימר)?

במידה ולא, אני צריך המלצה לרואטר בעל התכונות הבאות:

1 1GB LAN.

2. חיבור אלחוטי 802.11n

3. מסוגל לטפל בכמות connections חדשים גבוהה (throughput).

4. לפחות פורט USB אחד התומך בדיסק קשיח ומאפשר שיתוף של כמה משתמשים (ftp או SMB).

nice to have:

1. רשת אלחוטית dual band שיוכל לעבוד במקביל גם ברשת n וגם ברשת b/g.

2. יכולת להוריד torrent באופן עצמאי (לדיסק הקשיח שמחובר ב- USB) הנ"ל אפילו יותר מ- nice to have אבל אני מניח שלא קל למצוא את זה.

*עריכה*

אלטרנטיבה אחרת שאולי יכולה להתאים - DrayTek Vigor2130n אם הבנתי נכון באתר רשום שלאחר עדכון קושחה קיים bit-torrent client.

יש המלצות על הנ"ל?

פורסם
  • מחבר

טוב, לאחר חיפוש מעמיק אחר תחלפים, החלטתי לקחת את הסיכון ולהזמין את הראוטר של asus.

אחרי שהוא יגיע ואנסה אותו מעט אגיב שוב לפוסט הנ"ל ואעדכן אתכם אם זה באמת טוב כמו שזה נשמע.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לידיעת מי שמעוניין, רכשתי את ה RT-N56U, והוא עובד עצלי כבר כשלושה שבועות, עד כה לא ניתקלתי בבעיות בחיבור דרך הוט בפרוטוקול L2TP.

להלן רשמים מהמכשיר הנ"ל:

1GB LAN - עובד בצורה חלקה.

חיבור אלחוטי dual band - האות חזק יותר מהצעצוע של אדימקס שהיה לי לפניכן, כמו כן עוד לא בדקתי את יכולות ה- dual band מכיוון שאין לי עדיין כרטיס שתומך בזה.

throughput לא ניתקלתי בבעיה גם כאשר uTorrent היה מוגדר לפתוח כ-5000 sessions (בראוטר הקודם הוא קרס בהרבה פחות מזה).

USB - לא בדקתי את נושא ההדפסות, אך הדיסק הקשיח שחובר משמש אותי כ- NAS לכל דבר.

כמו כן לגבי יכולות ה-router להוריד torrent בעצמו, התוכנה המצורפת לא מתקרבת מבחינת יכולות לשום תוכנה שתתקינו על המחשב בטח שלא לאפשרויות ש- uTorrent נותן, חסרה במיוחד האופציה להוסיף עוד trackers. עם זאת שווה לציין כי זה עושה את העבודה, וללא ספק תענוג לבצע את ההורדות בלי ששום מחשב בבית יפעל.

לגבי מחיר, עלה לי פחות מ-1000 ש"ח כולל המשלוח והמכס, במחיר הזה אתם קיבלתי ראוטר חזק במיוחד, המחליף לי את הצורך ב- NAS, gigabyte switch, ובמקרה שלי גם repeater שהיה בשימוש לצורך הגדלת טווח האלחוט ביחד עם הראוטר הקודם.

לסיכום, בהחלט ממליץ בלב חם להזמין את המוצר הנ"ל, בהנחה ואחריות היא לא deal-breaker עבורכם.

פורסם

יש את הלינקסיס E3000 שלא נופל ממנו .

לאחר ניסיון איתו בחברה ,קולטים מהחנייה את האלחוטי ומדובר על קומה 4 + מעליות + זיגוג + 4 ראוטרים באמצע של חברות אחרות.

גם לו יכולות של USB וכד'.

אבל יש לו יתרון אחד עליו...

וזה WRT DD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים