פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מערכת הפעלה ווינדווס 7 אולטימייטהאם האאוטלוק אקספרס נמצאת על מערכת ההפעלה?באופיס 2007 ?איפה?תודהערן
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים אין יותר Outlook Express. במקומה יש Windows Live Mail, שאתה צריך להוריד מהאתר של מיקרוסופט.(באופיס, כמו תמיד, יש את Microsoft Outlook)
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר Windows Live Mail זה דואר רשת נכון?אני לא צריך אותו אם זה דואר רשתיש לי ג'ימיילפשוט להתרגל שעלי לעבוד עם האאוטלוק של אופיס?ערן
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים Mozilla Thunderbirdיודע לתקשר באופן טבעי עם הגמל.ומעולה מכל בחינה.וכמובן קוד פתוח וחינמי.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר שלום למומחיםתודה על התשובותהשאלה שלי היא :אני לא רוצה לקשר בין שום דבררוצה לעבוד כמו פעם, עם אאוטלוק אקספרסאבלאני מבין שאין אפשרות כזאת עם ווינדווס 7 - נכון? או שכן יש אפשרות?אושהאפשרות שלי לדואר שאינו דואר רשת ואינו דואר של מוזילה היא רק האוטלוק הרגיל של אופיס?תודהערן
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים לא הבנתיגם ציפור הרעם של מוזילה וגם אאוטלוק של $M הן תוכנות.אתה יכול לבחור לעבוד עם אחת מהן, או אפילו עם תוכנה אחרת.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים אתה יכול לנסות להתקין ולהפעיל אותו דרך XP MODE, או לחפש בגוגל אם מישהו ניסה.ההמלצה שלי עדיין היא לנסות את ציפור הרעם.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים Windows Live Mail זה דואר רשת נכון?לא, ממש לא. זו בדיוק התוכנה שהחליפה את Outlook Express, והיא אמורה להיות די דומה לה. אין סיבה להתקין Outlook Express.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר יש סיבה מיוחדת לעבוד עם ציפור הרעם או ווינדווס לייב כשיש אפשרות לעבוד עם האוטלוק?יש משהו בעייתי באוטלוק (הרגיל, לא האקספרס...)תודהערן
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים עם הרגיל אין בעיה, פשוט הוא חלק מאופיס (שעולה כסף) בניגוד ל-Outlook Express / Windows Live Mail שהם חינמיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.