פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים נתקלתי ב- Lock on בבעיות תצוגה קשות, ניסיתי לשחק עם כמה גרסאות של דרייברים אך שום דבר לא עזר, למישהו יש פתרון ?(מידע על המערכת ניתן לראות במפרט)
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים תוריד את רמת הפירוט...המשחק מאוד מאוד מאוד מאוד כבד אצלי הוא רץ על מדיום וגם אז הוא קצת מגמגם...
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים מגמגם עם ראדון 9700 ?טוב ננסה ונראה אם הולך.בדיוק...עם ראדון 9700 ואוברקלוקינג באס 185...המשחק פשוט 'שמן'...
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים יש איפשהו קובץ איך להוריד את העצים מהמשחק ועוד כל מיני אפקטיםאנשים אומרים שזה מאוד עוזרתנסה למצוא אותו\לקרוא את הRead me של המשחק..
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים מחבר אני מאמין שוינדואס פשוט צריך פירמוט קל, עכשיו אני נזכר שהעניין הזה הופיע בעוד משחק או שתיים.
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים אני מאמין שוינדואס פשוט צריך פירמוט קל, עכשיו אני נזכר שהעניין הזה הופיע בעוד משחק או שתיים. לאאאא זה קרה לי גם , וגם בג'נרלס !! התקנתי קאטליסט 3.9 במקום ה-3.8 שלי (כי היו לו ביצועים עדיפים) בג'נרלס זה הסתדר לגמרי , ב-Lock On עדיין יש בעיות אבל רואים יותר טוב לא מצאתי ב-Options איפה משנים הגדרות שנוגעות לגרפיקה....!!! וכן המשחק מאוד שמן הוא צריך מלא RAM....זאת הבעיה , לא בהכרח הרדאון !
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים מסכים איתך...המשחק מלא טקסטורות וכנראה לא עבר אופטמיזציה כמו שצריך...הייתה מצפה להרבה יותר ממשחק שנדחה כבר שנתיים....לדוגמאIL2FBנראה מעולה!!! ובכל זאת רץ חלק על ההגדרות הכי גבוהות
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים כשלמחשב שלי היה 256 מגה אז הדמו קירטע על הגדרות מינימליות, הוספתי 512 והוא רץ כמו גדול על הגדרות מקסימום.
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים מחבר לאאאא זה קרה לי גם , וגם בג'נרלס !! התקנתי קאטליסט 3.9 במקום ה-3.8 שלי (כי היו לו ביצועים עדיפים) בג'נרלס זה הסתדר לגמרי , ב-Lock On עדיין יש בעיות אבל רואים יותר טוב לא מצאתי ב-Options איפה משנים הגדרות שנוגעות לגרפיקה....!!! וכן המשחק מאוד שמן הוא צריך מלא RAM....זאת הבעיה , לא בהכרח הרדאון ! גם לי זה קרה (וקורה) בג'נרלס !
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים מחבר לאחר משחק עם הדרייברים וההגדרות זה הסתדר בערךבכל אופן התאכזבתי אחרי כ"כ הרבה זמן של פיתוח כל מה שמקבלים זה משחק לא מרשים במיוחד, עם מנוע גראפי מסורבל,כבד, לא מתוחכם וגם לא ממש נציל.לדעתי, פשוט אכזבה.
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים מחבר הסברתי לנוקס באייסי,אם עוד מישהו נתקל בתופעה שפשוט ימשיך את הת'רד הקיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.