עבור לתוכן

במזל טוב התנתקתי מבזק בין לאומי. עכשיו מה?

Featured Replies

פורסם

יש ספקית שתיתן לי פינגים קצת נמוכים יותר לחו״ל?

מהירות 10 מגה תספיק לי, כל עוד הפינגים נורמלים.

חשבתי על 012, הם זולים בהתחייבות לשנתיים (ממוצע של 47 שקל לחודש), בחבילה של עשר מגה.

אגב, הנציגה טוענת שהם מתחייבים למהירות הזו 24/7, לא יודע איך לאכול את הנתון הזה כלכך או כמה רציני זה.

יש את אופציית ccc, נשמע טוב כל עוד לא מתחייבים, רציתי למות עם בזק בין לאומי בשנה האחרונה עד שהסתיימה ההתחייבות.

יש עוד אופציה מלבד 012/ccc? למה אתם הייתם מתחברים היום?

אם כל אחד ירשום עם איזו ספקית הוא ואם הוא מרוצה או לא יוכל לעזור לכולם כאן, תודה.

נ.ב - במהלך השנה האחרונה דיברתי עם התמיכה של בזק 31 פעמים p: , מישהו עקף?? (אפשר לבדוק את זה איתם בטלפון)

פורסם

תלוי מה השימושים שלך באינטרנט,

מה הם השימושים שלך?

פורסם

קודם כל לא הספיק לך ההתחייבות ל 014 שבא לך להתחייב לעוד חברה ? (ועוד לשנתיים !!!)

תנסה מנוי ללא התחייבות.

ותקרא את זה

http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2461.pdf

יום טוב ובהצלחה

פורסם
  • מחבר

שימושיים כלליים... הורדות.. שרתי משחק, רובם בחו"ל..

פורסם

גם טורנטים?

פורסם

קודם כל לא הספיק לך ההתחייבות ל 014 שבא לך להתחייב לעוד חברה ? (ועוד לשנתיים !!!)

תנסה מנוי ללא התחייבות.

ותקרא את זה

http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2461.pdf

יום טוב ובהצלחה

לא הבנתי אם זה כבר יצא לפועל בהקשר לספקיות האינטרנט או שזה עדיין בתהליכים

פורסם

לא הבנתי אם זה כבר יצא לפועל בהקשר לספקיות האינטרנט או שזה עדיין בתהליכים

זה כרגע בתהליכים

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיקרון רפיד שייר ככה שאני לא ממש נוגע בטורנטים.

אבל כרגע האתר שאני מחפש דרכו קבצים ברפידשייר לא עובד ,ועדיין לא מצאתי אתר חלופי טוב.

שאלה כדרך אגב, מישהו מכיר אתר טוב לחיפוש קבצים ברפידשייר?

(ולכל אלה שיקפצו ויגידו שאסור לדבר על ווארז וכל זה.. לא דיברנו על זה, באתרים האלו אפשר להוריד דברים חוקיים :xyxthumbs:)

בכל מקרה, חזרה לנושא... אני נוטה כרגע ל CCC לפחות לחודש הראשון... למרות שלאחרונה הביקורות פחות טובות.

פורסם

בשבילך הייתי ממליץ על 012 זה בדיוק לשימושים שלך.

פורסם

תנסה אולי את 012 וספר לנו. ;) רק אל תתחייב לשנתיים! זה יותר מדי

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם 012, אם אני רוצה להכנס אליהם ללא התחייבות אני חייב לעשות את הגיימר שלהם, שזה 120 שקל בחודש :lol: +

ושאתה אומר ש 012 בדיוק בשבילי? מאיזו סיבה?

מה כביכול היתרון של 012 לעומת חברה ממוצעת אחרת?

מה היתרון של CCC?

*רק על זה שבאתר של CCC הם קראו לבזק, נזק.. שווה לעשות אצלהם מנוי.

פורסם

לא הייתי מתקרב ל012, גם אם לכאורה המצב שם "לפתע" סביר.

בטח ובטח שלא הייתי מתחייב להם לכלום!

כי ממה שאני יודע! עליהם, וכשאני אומר יודע אני מתכוון לזה, הם חברה חוצפנית ממדרגה ראשונה והגישה הזאת חיה ונושמת בכל חלקי המערכת.

אפילו להלין שכר נגד החוק אין להם בעיה לעשות על בסיס קבוע לעובדים שלהם.

אבל מה זה מעניין אותך היחס שלהם לעובדים, וזה דווקא צריך לעניין אותך כי ללקוחות הם מתייחסים יותר גרוע.

כן, כולם שוכרים אנשי תמיכה ושירות תמימים, ותחת מעטה הבירוקרטיות מסתתרים האינטרסים האמיתיים שלהם בתוך בועת הניהול הפנימית.

אבל ב012 במשך השנים נחשפתי לדברים שאני לא מאחל לאף לקוח.

רוצה לבדוק אם האינטרנט שלהם "סביר" ? אין לי התנגדות.

במציאות של היום צריך לחפש ולבדוק שוב ושוב כי אי אפשר לסמוך על אף חברה, וכולם משחקות במשחק הכיסאות.

להתחייב ? חס וחלילה שלא תעיזו.

מספיק עם התחייבויות.

נגמר!!!!

זהו!!!

לקוחות לא מתחייבים לכלום יותר.

פורסם

לא הייתי מתקרב ל012, גם אם לכאורה המצב שם "לפתע" סביר.

בטח ובטח שלא הייתי מתחייב להם לכלום!

כי ממה שאני יודע! עליהם, וכשאני אומר יודע אני מתכוון לזה, הם חברה חוצפנית ממדרגה ראשונה והגישה הזאת חיה ונושמת בכל חלקי המערכת.

אפילו להלין שכר נגד החוק אין להם בעיה לעשות על בסיס קבוע לעובדים שלהם.

אבל מה זה מעניין אותך היחס שלהם לעובדים, וזה דווקא צריך לעניין אותך כי ללקוחות הם מתייחסים יותר גרוע.

כן, כולם שוכרים אנשי תמיכה ושירות תמימים, ותחת מעטה הבירוקרטיות מסתתרים האינטרסים האמיתיים שלהם בתוך בועת הניהול הפנימית.

אבל ב012 במשך השנים נחשפתי לדברים שאני לא מאחל לאף לקוח.

רוצה לבדוק אם האינטרנט שלהם "סביר" ? אין לי התנגדות.

במציאות של היום צריך לחפש ולבדוק שוב ושוב כי אי אפשר לסמוך על אף חברה, וכולם משחקות במשחק הכיסאות.

להתחייב ? חס וחלילה שלא תעיזו.

מספיק עם התחייבויות.

נגמר!!!!

זהו!!!

[glow=red,2,300]לקוחות לא מתחייבים לכלום יותר[/glow].

מסכים לחלוטין בתור אחד שהיה לו יותר מנויים בכל החברות ופחות חווית גלישה תעשה הכל רק אל תתחייב

נ"ב

היום אני בדיל [glow=red,2,300]ללא התחייבות[/glow] עם בזק+בזבל 20 מגה משלם 320 ש"ח נכון שזה יקר אבל עושה מה שבא לי

פורסם

אני אישית ב-018 ומאוד מרוצה מהם. אני כבר שנה שלישית מחובר אליהם ועד עכשיו אין לי תלונות.

אני מחובר בחבילה של 2.5 מגה כי אין לי צורך ביותר מזה. לא יודע לגבי פינגים מאחר ואני לא גיימר אבל אם תתנו לי אתרים לבדיקה אני אשמח לתת לכם תוצאות.

יש לך אפשרות להתחבר אליהם בלי התחייבות, וחודשיים מתנה בהתחייבות לחצי שנה. ממליץ בחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים