פורסם 2011 במרץ 2014 שנים המסך מחשב שלי פתאום נהיה שחור אבל עדיין רואים משהוניסיתי לעשות auto adjust וגם ניסיתי להעלות את הבהירות אבל עדיין לא הסתדר!מה לעשות?לקחת למעבדת אלקטרוניקה?אני עכשיו מחובר למסך טלויזיה.ואני משתמש בVGA למסך מחשב אם זה קשור.המסך נשרף?
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים איזה מסך ? (חברה ודגם)בן כמה הוא ?תעבור על כל ההגדרות (אולי נסה לאפס) ותבדוק שהצבעים (RGB) לא מכוונים נמוך, ושהCONTRAST לא נמוך מדי, וכל דבר אחר שאולי קשור.
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים מחבר מסך של viewtech 19" עם רמקולים אני לא יודע איזה בידיוק..והוא בן 3.5..יכול להיות שזה קרה בגלל שאני כל הזמן מכבה אותו?
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים אולי הגיע זמנו.אם אתה לא מצליח לנער אותו מהבעיה כנראה שהגיע הזמן להחליף מסך.
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים ^ תבדוק את זהבחדר חשוך אתה רואה "מסך שחור" מאיר או חושך ? - אם יש מסך שחור מאר יתכן שהבעיה בכבל VGA ובחיבורים וכו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.