עבור לתוכן

המלצה לספק שקט , 450-500W

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה לספק איכותי 450-500W עם דגש על פעולה שקטה . עד 500 שקל. 80ברונז - יתרון.

הייתי לוקח את ה SEASONIC X FANLESS 400W שלפי הביקורות מוציא גם 600 אבל הוא נורא יקר.

פורסם
  • מחבר

תודה, ה X-560 באמת נראה בחירה מצוינת והמחיר שלו ב KSP אטרקטיבי. רק אני קצת חושש מלהזמין מהם ..

עוד המלצות?

פורסם

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10995

גם אנרמקסים סדרות PRO/MODU82+ שקטים מאד.

:goodposting:

למה לשלם כל כך הרבה שיש את זה.שקט מאוד לא שומע אותו בכלל

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400_418&products_id=8014

אני רואה אותך מפרסם את הספק הזה בכל מקום שניתן, מה יש?

אז זה שאתה לא שומע אותו על פני רעש של רכיבים אחרים במחשב, לא אומר שהוא בהכרח באמת שקט.

הרבה פעמים, בעומס כבד הספק ירעיש כי יהיה חם והמאוורר יסתובב מהר.

לפני שתמליץ תמצא ביקורות מקצועיות ברשת תקשר אליהן, ואז אפשר יהיה להמליץ עליו.

פורסם

זה לא הספק הראשון שלי של HEC

והתקנתי להרבה אנשים את הספק הזה

גם בעומס כבד הוא שקט.אצלי חשוב השקט יותר מכל דבר.אני רץ וממליץ בגלל האיכות והמחיר

אין חכם כבעל ניסיון.

פורסם

תודה, ה X-560 באמת נראה בחירה מצוינת והמחיר שלו ב KSP אטרקטיבי. רק אני קצת חושש מלהזמין מהם ..

עוד המלצות?

אין לך מה לחשוש מKSP. קניתי מהם כמה פעמים והכל היה בסדר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לגבי ה HEC, שנה אחריות מול 3 שנים משמעותי בשבילי

ביצעתי הזמנה מהאתר של KSP לסיסוניק , נראה תוך כמה זמן הם יחזרו אלי :)

פורסם

לגבי ה HEC, שנה אחריות מול 3 שנים משמעותי בשבילי

ראיתי אותו בעוד אתר עם שלוש שנים אחריות

פורסם

לי יש את הסיסוניק 430 2 -המאורר שלו שקט חבל על הזמן ,אבל יש לו זמזום ששומעים ואני מאוד רגיש לרעש ,אולי זה רק אני !

ה CORSAIR 450W שהיה לי עד אז ,היה שקט חבל על הזמן ,עד שהמאוורר התחיל להרעיש אחרי שנתיים ,אבל שניהם מעולים בכללי

פורסם

יש לי דגם ישן יותר של אנרמקס שגם אותו אני לא שומע והוא נחשב פחות שקט לפי SPCR אז ההמלצה היא מהטבלה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, קיבלתי היום את הספק (SEASONIC X560). אני חייב לציין שהייתי בהלם מהאריזה ומהתוכן שלה..הספק היה ארוז בתוך שקית בד איכותית סגורה, הכבלים בנרתיקים סגורים בסקוצ'ים (!!) נפרדים. אפילו החוברת (שכמעט ולא שימושית) מודפסת על נייר איכותי ונעים למגע. בנוסף הגיעו כמה אזיקונים, ברגים, מדבקות ומעין פאטצ'ים מבד שעוד לא הבנתי את המשמעות שלהם.

על הספק עצמו הייתה "אזהרה" בצורת סרט מסביב שהמאוור לא פועל בעומס של פחות מ 20% ...תענוג!

בקיצור, אני מחזק את ההמלצות שקיבלתי פה על הספק הנל. בהחלט היה שווה להשקיע עוד 100 שקל ולקבל ספק מודולרי סופר איכותי ומאוד שקט.

המחיר ב KSP דרך אגב, נמוך משמעותית ממקומות אחרים. חבל שלקח להם שבוע+ להביא אותו .

פורסם

טוב, קיבלתי היום את הספק (SEASONIC X560). אני חייב לציין שהייתי בהלם מהאריזה ומהתוכן שלה..הספק היה ארוז בתוך שקית בד איכותית סגורה, הכבלים בנרתיקים סגורים בסקוצ'ים (!!) נפרדים. אפילו החוברת (שכמעט ולא שימושית) מודפסת על נייר איכותי ונעים למגע. בנוסף הגיעו כמה אזיקונים, ברגים, מדבקות ומעין פאטצ'ים מבד שעוד לא הבנתי את המשמעות שלהם.

על הספק עצמו הייתה "אזהרה" בצורת סרט מסביב שהמאוור לא פועל בעומס של פחות מ 20% ...תענוג!

בקיצור, אני מחזק את ההמלצות שקיבלתי פה על הספק הנל. בהחלט היה שווה להשקיע עוד 100 שקל ולקבל ספק מודולרי סופר איכותי ומאוד שקט.

המחיר ב KSP דרך אגב, נמוך משמעותית ממקומות אחרים. חבל שלקח להם שבוע+ להביא אותו .

תתחדש, עשית יופי של בחירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים