עבור לתוכן

מחפש המלצה לרכב יד"ש עד 50K משנת 2005 ומעלה...

Featured Replies

פורסם

לאחר שדפקתי את האוטו והוא הלך טוטאלוס אנחנו מחפשים רכב משפחתי חדש.

היה לנו יונדאי אקסנט אסטים 2001 שהלך לעולמו וכעת אנו מחפשים משהו חדש שצריך לעמוד בקיטריונים הבאים:

*תקציב של 50K עם חריגות קלות לפה ולשם.

*שנתון 2005 ומעלה.

*5 מקומות

*לא זולל דלק

*רכבת משפחתי- בגודל בינוני (מזדה 3 בערך).

*מרווח ומראה נאה מבפנים (נוח מלפנים ומאחור).

*שיסע בשקט ולא יזדקק להרבה תיקונים.

*1400 סמ"ק ומעלה... (שלא יזחל בעליות)

מקווה שיש משהו שעומד בעיקר הקריטריונים המודגשים...

היה לנו יונדאי I30 ליסינג שקיבלנו מהביטוח לשבוע שהיה לא רע בכלל. ככה שזו יכולה להיות מכונית אפשרית אם היא עומדת בתקציב.

דגמים נוספים שעלו בריפרוף הם- טויוטה קורולה, הונדה סיביק, מזדה 3.

אשמח אם החבר'ה שמבינים בעולם הרכב יוכלו לעזור לי למצוא דגם מתאים למרות שאנחנו קהילת מחשבים (אני בטוח שיש פה חובביי רכב על פי איך שזה נראה...).

המון תודה רבה ולילה טוב! :yelclap:

• תגובות 39
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ידני? אוטומט? חברה מועדפת? כמה אנשים הולכים בתכל'ס לשבת באוטו?

פורסם

למה הכוונה ב-"לא זוללת דלק"? שתהיה חסכונית או לא שתיינית כבדה?

אני בתקציב הזה הייתי מחפש מונדיאו מודל 2006-2007. עושה 1 ל-10 ק"מ, אמינה, מרווחת וירידת הערך כבר קרתה.

אבל זה מאוד תלוי בצרכים ובאופי הנסיעות.

האם יהיו נסיעות ארוכות? כמה נוסעים בד"כ יעלו על האוטו? האם דרושה מכונית קטנה עירונית?

פורסם

1 ל-10 זה ממש לא רכב חסכוני. בכלל פורד מונדיאו זה רכב יקר לאחזקה.

כל משפחתית 1.6 אוטומט נפוצה לא תהיה חסכונית במיוחד. אם אתה רוצה חסכון אמיתי חפשו דיזל (כמעט בלתי אפשרי למצוא שמורה, אבל יש מציאות) או "תתפשרו" על מכונית סופר מיני כגון פולו, פאביה, גרנדה פונטו. רכב סופר מיני יכול להסיע 4 נוסעים בנוחות סבירה. 5 נוסעים יצטופפו גם במשפחתית.

פורסם
  • מחבר

SCORN צודק, שכחתי לציין שאנחנו מעוניינים באוטומט (לרגע שכחתי מזה כי היום בוחרים אוטומט כמעט ב-"אוטומט" ;D).

מספר האנשים שלרוב יסע באותו הוא 3-4 איש כשבמצב מלא זה 5. לכן ביקשתי שיהיו 5 מקומות.

חברות מועדפות אין. אני כעיקרון מחפש המלצות והצעות על דגמים ושנתונים מומלצים. להבנתי לדוגמה הקורולה מהדגמים החדשים מעט צולעת עקב הידיות הילוכים שלא נוחות (מסתובבות עם ההגה).

באשר לצריכת הדלק, שתהיה כמה שיותר חסכונית שאפשר. ליטר ל-10 ק"מ זה סביר, אך עדיף ליותר.

אם כמובן אני דורש ליותר מדי מתקציב דל מדי אשמח אם תגידו לי ובהתאם אוריד את הדרישות שלי (אמרתי, התקציב גמיש. אך לא עד כדי כך- בטופ שבטופ 55K).

אני מזכיר, היה לנו יונדאי אקסנט אסטים 2001 ואנחנו מחפשים משהו דומה/ שמזכיר את הדגם הנ"ל.

שוב פעם, המון תודה רבה על העזרה ועל ההצעות! :yelclap: (בודק פרטים ודעות עליהם ברשת..)

עריכה: יש מקום ברשת להשוואות רכב? לקבל קצת אמות מידה של פרטים, גדלים, נפחיי מנוע וכד'...

פורסם

מגאן II קופצת לי לראש, אבל דבר ראשון צריך לדעת מה דעתך על רנו.

מבחינת מקום היא מספיקה כמו כל רכב בקטגוריה ל 4 אנשים בכיף או 5 עם טיפה הצטופפות מאחורה, שום דבר רציני

מבחינת נוחות- רנו, כל מילה מיותרת

צריכת דלק- תלוי איפה אתה נוסע, אבל אני יכול להגיד לך שמהמגאן שהייתה לנו השגנו צריכה משולבת של 1:12 בערך, שרוב הנסיעות אלו חיפה-ת"א על כביש 6 (כלומר, 130-140 קמ"ש)

בנסיעה רגועה יותר תצליח לסחוט קצת יותר. סה"כ, חסכוני יחסית לאוטומט 1600.

מבחינת אמינות, לא יעזור, הסטיגמה הישראלית תהיה שרנו אלו לא רכבים אמינים, אני אומר שהסטיגמה הזו הייתה צריכה להישאר עם המגאן הישנה והגיר האוטומטי שתקעו בקליאו B בשנים 99-2003. רכב שטופל כמו שצריך לא אמור לעשות לך בעיות מיותרות, כל עוד תטפל בו גם כמו שצריך. (משמע- אין חלפים סיניים בגרוש, נוזל קירור ב 15 שקל לגלון, ושמנים שמקבלים בחינם בקניה של שקית עוגיות במנטה....)

למרות שדעתי לגבי האמינות של רכבים אירופאיים בכלליות היא שהסטיגמות הישנות צריכות להתנפץ כבר, זה נכון שהן קצת "סנוביות" ומקבלות חלפים זולים/טיפולים זולים הרבה יותר "קשה" מרכבים יפניים.

התקציב שלך מאפשר לך לקנות אחת שנת 2007 בערך, עם קצת חיפושים ומזל אולי תיפול גם על 2008,

פורסם

היי,

בתקציב הזה, קשה למצוא רכב משפחתי גדול, חזק ואמין משנת 2005 ומעלה.

האופציות שיכולות לבוא בחשבון הן רכישה מליסינג והשכרה של המכוניות הבאות: יונדאי אקסנט (קטנה יחסית, צריכת דלק גבוהה), רנו מגאן (בטוחה ומרווחת אך אמינותה נופלת ממקבילותיה היפאניות), מיצובישי לאנסר וסובארו אימפרזה (אמינות יחסית אך מעט מיושנות). האופציות שהעליתם – אופציות טובות אך מעל לתקציב שלכם. חברות ליסינג רבות מציעות תוכניות מימון נוחות שיאפשרו לכם לרכוש רכב בשווי גבוה יותר (60-70 אלף ש"ח) ולפרוס את התשלומים לכמה שנים קדימה. כך גם תרוויחו רכב חדש יותר, גדול וחזק יותר, ולא תצטרכו לשים את כל הסכום מראש.

בהצלחה ;)

גיל מאוויס

פורסם

אם אתה מחפש משהו כמו היונדאי, אתה תהנה מכל מה שנמליץ.

קורולה בהחלט באה בחשבון, לא לכולם יש גיר רובוטי(שאני מאוד אוהב גרך אגב) רק למודל 2008 יש.

אתה יכול לחפש גם אלמרה. חשוב למצוא רכב עם קילומטרז' לא גבוה במיוחד, רכבי הליסינג בד"כ יעשו כ-30-40K ק"מ בשנה.

פורסם

המגאן היא אחלה רכב, תבדוק אם הפלואנס הישנה(ההאצ'בק נכנסת לתקציב) והאמת שפז'ו 407 שנתון 2006~ גם אמורה להכנס לתקציב, גרסאת ה-2 ליטר שלה דיי חסכונית, 1 ל14 אפשר לסחוט ממנה בקלות..

פורסם

בדיוק לפני חודש קניתי רכב לאחר חיפושים נרחבים.

בתקציב של פחות מ 50K קשה למצוא משהו טוב באמת. אם התקציב יכול להימתח עד 55K יש כמה אופציות שהייתי שוקל:

ניסן אלמרה 2005-2006, רכב מצויין, גדול , אמין מאוד. מנוע 1800 אז הוא לא הכי חסכוני בעולם למרות שהוא לא זולל.

טויוטה קורולה 2005 , או 2006 מליסינג לשעבר. כנ"ל רכב מרווח, סופר נוח, ויחסית חסכוני. מנוע 1600.

מזדה 3 2005, או 2006 מליסינג לשעבר, למרות שהיא מאוד פופולרית אני מעדיף את ה 2 הקודמות, כיוון שהמזדה 3 צפופה יותר לישיבה ובגאז' קטן יחסית. עם זאת זהו רכב יותר "מפוצ'ר" מה 2 הקודמות. מנוע 1600.

הונדה סיוויק 2004-2005 . ההעדפה האישית שלי מבין המכוניות הנ"ל. למרות שהיא פחות זריזה מ 3 האחרות, רכב מאוד נוח, מרווח ונעים. ההונדות נחשבות לאמינות ברמה של טויוטה. בשנתונים הנ"ל אין כמעט ליסינג כך שצריך לחפש בפרטיות. מנוע 1600.

סובארו אימפרזה 2005. גם רכב שנחשב מצויין אך הייתי שם אותו בסוף הרשימה של "האיכותיות", מכיוון שהוא קצת כבד בנסיעה. שים לב שסובארו הקטינה בשלב כשהוא את המנוע ל 1500, אני לא זוכר אם זה בדגמי 2005 ואילך או 2006 ואילך. עדיף ללכת על ה 1600 הישנות יותר, כיוון שהמרכב נשאר אותו דבר.

עוד משפחתית שנחשבת מעולה היא סוזוקי ליאנה.

אם התקציב לחוץ אפשר "לרדת רמה" , מיצובישי לנסר 2006 , יונדאי אקסנט 2006-2007 , יש גם המון רכבי ליסינג זולים בדגמים האלה.

משפחתית נוספת שנכנסת בתקציב היא פורד פוקוס, רכב נוח מאוד מניסיון אך בעייתי מבחינת אמינות

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בסדר גודל של התקציב הנ"ל רכשתי את הגרנדה פונטו 07' הרובוטית שלי.

1.4 ליטרים המפיקים 77 סוסים (מספיק עבור מרכב ששוקל 1040 ק"ג). מעט עצלה בזינוק, אך לא תתבייש לעמוד במלוא גאון והדר מול מאזדומטית 3 בעלת מנוע 1.6 ליטרים.

צריכת דלק מכובדת ביותר של כ 650 ק"מ ל 35-38 ליטרים עם נסועה של 90% בינעירוני.

בטיחותית - 6 כ.א ו 5 כוכבים במבחני ריסוק של ENC.

מרווחת הרבה יותר מהדורות הקודמים של הפונטו, לרבות ה"ספייס" למיניהן והתחזוקה שלה זולה.

אם חיבבת את ה I30, שווה לך לבדוק ברצינות את הגרנדה.

תתחדש. :xyxthumbs:

פורסם

אתה מאחר "רק" בחודשיים....

פורסם

נו, מצויין. עם ירידת הערך ההזויה של פיאט, עכשיו הוא יכול להרשות לעצמו כזו ביתר קלות. :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים