פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים טוב אז ככה, עד עכשיו היה לי מחשב חרא P3 500 ו Voodoo3 3000.... אז לא יכולתי לשחק כלום, שום דבר שיצא בזמן האחרון. עכשיו קניתי מחשב חדש פצצה עם Radeon 9800pro פנטיום 4 מה שאתם רוצים... קיצור, אני רוצה להשלים את מה שהפסדתי בזמן הזה , אתם יכולים לתת לי רשימת משחקים ששווה להשיג מהשנה האחרונה? אם זה משחק ממש טוב אפשר גם מלפני שנתיים... בעיקר משחקי פעולה אסטרטגיה ותפקידים (Wolvenstein, ever winter night, age of mytology...), אני לא ממש חולה על סימולטורים ומירוצים אז רק אם יש אחד ממש טוב... כל משחק שנהינתם ממנו עם גרפיקה וממשק טוב גם יתאים, רק אל תיתנו לי כל משחק שיצא בשנתיים האחרונות אלה רק את הטובים שבינהם. תודה!
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים GTA: VICE CITYRISE OF NATIONSMAFIAHALOMedival: Total WarWolfestein: Enemy territoryAmerica's Armyועוד רבים וטובים שאי לא זוכר
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים אני יכול להמליץ לך על משחק שאני לא יגזים המשחק הכי יפה שאני שיחקתי בחיים שלי!Lord Of The Rings - The Return Of The King.פשוט משחק יפה! מדהים! ויש שלבים שאתה לא מאמין שאתה משחק בהם מרוב שהם מושקעים ומדהימים!
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים חחח מישהו פה פעם קנה משחק אורגינל? ההורדות חוגגות ......להיות עם חופשי באארצצצננו
פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים Warcraft משחק אסטרטגי איכותי, כולל רשת , www.warcraft.com American Army משחק חינמי ,ניתן לשחק רק ברשת ,משחק גוף ראשון www.americasarmy.com warcraft American Army
פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים עוד כמה משחקים שלא הזכירו...Freedom FightersSplinter CellRaven ShieldPostal 2 (סדיסטי ;D )Command and Conquer: GeneralsCommand and Conquer Generals Zero HourHidden And Dangerous 2Worms 3DCommandos 3 Destination BerlinCall Of Dutyועוד
פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים חחח מישהו פה פעם קנה משחק אורגינל? ההורדות חוגגות ......להיות עם חופשי באארצצצננו מה הקשרררררררררררר?????????????????
פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים פק-מן...סתם אבל זה שביקש תקשיב! אנריל טורנומנט!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;Dישן אבל אתה...חשוב שתעבור אותו
פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים עוד כמה משחקים שלא הזכירו...Freedom FightersSplinter CellRaven ShieldPostal 2 (סדיסטי ;D )Command and Conquer: GeneralsCommand and Conquer Generals Zero HourHidden And Dangerous 2Worms 3DCommandos 3 Destination BerlinCall Of Dutyועוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.