עבור לתוכן

ממה ואיך מכינים מנצ'יס?

Featured Replies

פורסם

בעיקר את המרובעים האלה..יש למישהו מושג?

גיגול לא בדיוק מעלה תוצאות..

פורסם

וואי תכלס.. חשבתי על זה פעם..

גם מעניין ממה מפיקים סומסום (מסתבר שיש צמח כזה)

בכל אופן נראה לי מבצק... של תירס או משהו.. לא?

פורסם

מנצ'יס זה לא אותו התקף רעב שאתה מקבל אחרי העישון?

פורסם
  • מחבר

מנצ'ס זה חטיף יפני ומכינים אותו מקמח אורז.

http://www.bento.com/fexp-sembei.html

תודה.

חח ואני חושב שוויתרתי על להכין לבד.

מנצ'יס זה לא אותו התקף רעב שאתה מקבל אחרי העישון?

גם אבל זה גם השם של ה-"פיצוחים"

פורסם

בשבילי מנצ'יס תמיד מעלה תמונה של דוריטוס...

פורסם

מחיר של הדבר הזה כמשקלו בזהב.

חטיף של אשכנזים רצח.

אגב, מקומות שמגישים מנצ'יס ליד הבירה (במקום בייגלה וזיתים)

נתפסים בעיניים כמקומות איכותיים.

פורסם

חח מה עניין אשכנזים לכאן?

פורסם

אגב, מקומות שמגישים מנצ'יס ליד הבירה (במקום בייגלה וזיתים)

נתפסים בעיניים כמקומות איכותיים.

שמים לך צלחת חטיפים עם חריפות מלח וטעם לוואי כדי שתרגיש צורך לשתות יותר.

מבחינתי מקום איכותי זה מקום שמגיש בירה בכוסות של ליטר.

פורסם

אני התכוונתי שזה הולך מצויין עם בירה, המנצ'יס.

אפילו שזה גורם לשתות עוד, אולי זה בכלל יתרון?

והאמת, עוד לא נתקלתי במקום שלא מגישים בירה בכוס של ליטר.

התאוריה שלי בנושא:

אחד הדברים הכי מיותרים שקיימים

מילא שיותר נוח לשתות מהאגרטל (ווזה) בסלון,

זה בדיוק אותו מחיר כמו שני חצאים, רק שבנתיים הבירה מקבלת טעם שיותר ויותר מזכיר שתן,

ובגלל זה עדיף להזמין חצי, לסיים ולהזמין עוד חצי.

אולי בכלל אמא תתקשר ותגיד שאתה צריך לחזור דחוף הביתה, ואז אתה נתקע עם כוס של ליטר שאין לך זמן לסיים.

פורסם

והאמת, עוד לא נתקלתי במקום שלא מגישים בירה בכוס של ליטר.

אם זה פאב מסעדה זה כמעט ולא קיים.

יש מקומות שאפילו חצי ליטר לא מגישים.

כשאני יוצא עם חברים בערב לאכול ומחליט לשתות בירה אני צריך לפחות ליטר כדי להגיע להגיע לזרימה סבבה.

אותי זה ממש מעצבן כשמגישים לך כוסות של שליש ולרוב גם במחיר פרמיום חסר פרופורציות.

ולפעמים עד שאתה תופס את המלצרים ועד שמגיע אליך המשקה אתה מתייבש, כבר היה עדיף להזמין כמות גדולה יותר מראש.

פורסם

אני אשמח לשמוע על מקומות מסויימים שלדעתך,

השירות לקה בחסר \ המחירים מופרזים, כדי שנדע לא להגיע לשם.

אם אתה נניח יושב במסעדה שמתמחה בבשרים (נניח 'קאסה דו ברזיל' סניף ראשון)

ובמקרה היתי שם לאחרונה, אכן, יש להם כוסות של חצי\שליש אבל לא של ליטר,

אבל לא צפיתי גם שיהיה להם כוסות של ליטר, רק מפאבים יעודיים סביר לדרוש משהו כזה.

ונקודה אישית: להזמין כוס של ליטר (ולהתפשר על בירה פושרת) במקום להזמין שני חצאים

בגלל שירות איטי מדי, זה לדעתי - מחדל.

לא חסרים מקומות איכותיים עם שירות ברמה כזו שאתה יכול קצת לפני שאתה מסיים את החצי הראשון

להזמין את החצי השני.

פורסם

מנצ'יס זה לא אותו התקף רעב שאתה מקבל אחרי העישון?

חשבתי שעישון מדכא רעב, לא? תמיד חשבתי שזו הסיבה שכמעט כל בחורה בין גיל 20-30 מעשנת.

פורסם

חשבתי שעישון מדכא רעב, לא? תמיד חשבתי שזו הסיבה שכמעט כל בחורה בין גיל 20-30 מעשנת.

עישון טבק מדכא תיאבון.

עישון גראס מביא רעב כמו של אישה בהריון.

והכול פתאום נהיה טעים לאללה.

דרך אגב, בגלל זה רושמים גראס לחולי סרטן שעוברים כימותרפיה ויש להם המון בחילות וחוסר תיאבון.

פורסם

חשבתי שעישון מדכא רעב, לא? תמיד חשבתי שזו הסיבה שכמעט כל בחורה בין גיל 20-30 מעשנת.

באיזו בועה אתה חי לעזאזל? מאנצ'יס זה אחרי עישון של גראס, לא סיגריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים