פורסם 2011 ביוני 914 שנים פעם אחרונה שנכנסתי היה 12 שחקנים מתוכם 4 ישראלים והוא בדר"כ Team Instant Action
פורסם 2011 ביוני 914 שנים נכנסתי לventrilo ואני לא יודע את הסיסמא לערוץ של CRYSIS 2. לא צריך להיכנס לחדר.. גם ככה הונט ריק רוב הזמן קניתי שרת ישראלי לחודש 12סלוט שאני יקבל את האייפי אני יפרסם אותו פה
פורסם 2011 ביוני 914 שנים לא מזמן קניתי את המשחק ואני מרגיש קצת אכזבה. אני אסביר.קודם כל סינגל פלייר מעולה! אהבתי את המשחק. לא מזמן ניסיתי להתחבר למולטיפלייר, יש משתמש יש הכל.. אין בעיות.. אבל..שאני נכנס לסרבר, או שזה לא מכניס אותי, או שזה מכניס אותי ולאחר כמה דקות זה כותב לי שזה התנתק מהמשתמש שלי.למישהו יש פיתרון אפשרי? אני מרגיש ממש מאוכזב שאני לא יכול לשחק במולטי.תודה.
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים אין התייחסות להודעה שלי?" לא מזמן קניתי את המשחק ואני מרגיש קצת אכזבה. אני אסביר.קודם כל סינגל פלייר מעולה! אהבתי את המשחק. לא מזמן ניסיתי להתחבר למולטיפלייר, יש משתמש יש הכל.. אין בעיות.. אבל..שאני נכנס לסרבר, או שזה לא מכניס אותי, או שזה מכניס אותי ולאחר כמה דקות זה כותב לי שזה התנתק מהמשתמש שלי.למישהו יש פיתרון אפשרי? אני מרגיש ממש מאוכזב שאני לא יכול לשחק במולטי.תודה."
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים מחבר During Computex Taipei 2011, NVIDIA will feature demos from companies such as Epic and Crytek that shows off what creative people can do when you put amazing technology in their hands. DX11: http://videos.pcgameshardware.de/hdvideo/2481/Crysis-2-Nvidia-zeigt-erste-DirectX-11-Szenen
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים IP: 81.218.236.130Port: 64000עכשיו זה יהיה השרת של מי שמשחק CRYSIS 2 במולטיפלייר?
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים עכשיו זה יהיה השרת של מי שמשחק CRYSIS 2 במולטיפלייר?זה השרת שלי, שרת ישראלי..בכל מקרה עכשיו אני צריך לריב עם התמיכה שלהם כי מאתמול הוא לא עובד לי.צריך לאפס אותם קצת שיתעוררו למה ניראה לי שהם רדומים. וגם ביקשתי החזר על הזמן שאיבדתי! (זה לא על היום הזה, זה פשוט על השאננות שלהם)
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים אתה נכנס לשרתים עם פינג נמוך?כן, אין לי בעיה של פינגים. אני גולש על 12 מגה.
פורסם 2011 ביוני 1014 שנים הסרבר רץ מה? אני מדבר על העניין שיש לי בעיה להכנס.. תקרא דף לפני, לא קשור לסרבר הישראלי (שאגב עוד לא ניסיתי להכנס..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.