פורסם 2011 ביוני 814 שנים אני לא מבין על איזה בעיות בדיוק אתם מדברים? המשחק פשוט מצויין עכשיו אחרי כל הפאצ'ים שיצאו לו ואני מאוד נהנה חוץ מבאגים קטנים.
פורסם 2011 ביוני 814 שנים אצלי הבאגים נדירים, אבל בהחלט יש. לפעמים כולם נראים קפואים לכמה שניות ואפשר פשוט להרוג אותם
פורסם 2011 ביוני 814 שנים כאחד ששיחק מעל ל 70 שעות ב MP אני יכול להגיד שרוב הבעיות נעלמו אבל הבעיה הכי קריטית נשארה !!!הבעיה היא הרנק, במידה ומקבלים קיק או חיבור נכשל ( connection lost)הרנק מתאפס לפעם האחרונה שיצאתם משרת (כן, הרנק נשמר רק כאשר מתנתקים משרת !!!)זאת אומרת, במידה ומשחקים שעה+ באותו שרת ואז פתאום מקבלים "חיבור נכשל"חוזרים שעה+ אחורה !!!זה כולל גם את הנשקים והבונסים שקיבלתם בשעה הזאתממש כאילו לא שיחקתם !!!!!זה הדבר הכי מעצבן בעולם !הגעתי למצב שאחרי משחק ממש טוב או שתי משחקיםאני פשוט מתנתק מהשרת ומחפש שרת אחר שהרנק ישמר !!
פורסם 2011 ביוני 814 שנים ^כן, זה מציק. אני לא מבין למה זה לא מתעדכן אחרי כל משחקוןכי השרתים של Crytek יקרסוהם מתקמצנים על הכסף.. לקנות עוד שרתים
פורסם 2011 ביוני 814 שנים עכשיו שיחקתי עם Kirma וMedNatic. אני די גרוע אני חייב להתאמן אבל סך הכל היה נחמד מאוד !
פורסם 2011 ביוני 814 שנים עכשיו שיחקתי עם Kirma וMedNatic. אני די גרוע אני חייב להתאמן אבל סך הכל היה נחמד מאוד ! חחח אין מה להגיד, המולטי פלייר של קרייסיס קטלני ביותר למרות שעדיין יש עוד כמה באגים מעצבנים פה ושם בכל מקרה אנחנו משחקים בונט.. כנס אם בא לך אגב, david2k זה MadNatic
פורסם 2011 ביוני 814 שנים מחר עוד פעם משחקים אחרי הצהריים אני יוריד ונטרילו. לאן להיכנס בונטרילו?אייפי212.150.184.20 פורט7045ונטרילו גירסא 3 (הכי חדש)
פורסם 2011 ביוני 914 שנים Gil28 - אתה מוזמן להוריד ולהיכנס לשרת זה תוכנת דיבור .. ויש סרבר ישראלי !!!! אייפי: 81.218.236.129:64000 שם השרת: ISRAEL #1|HYPERNIA|NEW NETWORK 15 פינג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.