עבור לתוכן

ועדה רפואית של צה"ל - כמה זמן זה לוקח?

Featured Replies

פורסם

שלום

האם מישהו התייצב בעבר בפני ועדה רפואית של צה"ל?

כמה זמן דבר כזה לוקח? אין לי מושג מה בדיוק עושים שם חוץ מלדבר על המצב הרפואי ולדרוש הסברים וחוות דעת רפואיות. אני מניח שזה יקח 15 דקות במקרה הגרוע, אבל אם יש איזה תהליך שאני לא מודע אליו שמאריך את הסיפור, אשמח לדעת

האם הוועדה הרפואית תמיד בבסיס ספציפי (כמו זה שקרוב לעזריאלי, שאני דיי בטוח ששם עושים את הבדיקות הבטחוניות), או שהיא בלשכת הגיוס הקרובה למקום המגורים? (לצערי עוד לא קיבלתי את מכתב הזימון ואני לא בטוח שאקבל אותו בזמן, ומהנסיון שלי עם המענה של צה"ל, לא סביר שאני אשיג תשובות בזמן)

תודה :)

פורסם

אתה מלש"ב או כבר בצבא?

פורסם

כמישהו שעבר את זה גם כמלש''ב וגם כחייל זה לוקח 10 דקות בתוך החדר עם הרופא (זו לא באמת וועדה - זה רופא אחד)

פורסם

כמישהו שעבר את זה גם כמלש''ב וגם כחייל זה לוקח 10 דקות בתוך החדר עם הרופא (זו לא באמת וועדה - זה רופא אחד)

לא נכון מאוד תלוי איזה וועדה רפואית, ועל מה מדובר...

פורסם
  • מחבר

תלוי, אה? זה מתחיל להסתבך ואני מבין מזה שאין תשובה ודאית

בכל מקרה כבר היה לי זימון לרופא אחד (שלא הגעתי אליו בגלל שלא נתנו לי להיכנס לבניין) שהמליץ, למיטב ידיעתי, על ועדה רפואית

פורסם

שוב על איזה "סעיף" הוועדה הרפואית? בסופו של דבר וועדה רפואית זה רופא\רופאים שמסתכלים על המצב שלך ומחליטים איזה פרופיל לתת לך(בד"כ וועדות רפואיות עושים על פרופיל 21\24), פרופילים נפשיים, או קבלת מתנדבים. אין יותר מידי בעיות רפואיות שדורשות וועדה רפואית, אלא עם המלש"ב דרש זאת.

פורסם
  • מחבר

שוב על איזה "סעיף" הוועדה הרפואית? בסופו של דבר וועדה רפואית זה רופא\רופאים שמסתכלים על המצב שלך ומחליטים איזה פרופיל לתת לך(בד"כ וועדות רפואיות עושים על פרופיל 21\24)' date=' פרופילים נפשיים, או קבלת מתנדבים. אין יותר מידי בעיות רפואיות שדורשות וועדה רפואית, אלא עם המלש"ב דרש זאת.

[/quote']

אני לא חושב שהועדה על סעיף נפשי, אבל אם כבר אתה מציין את זה, אולי כדאי שאני אכניס גם את הקטע הנפשי לתמונה. הועדה, למיטב הבנתי, היא בנוגע להפרעת שינה קשה ואולי גם קשורה לשברי מאמץ שהיו לי פעם.

לא דרשתי ועדה רפואית, ואני בספק אם זה על השברי מאמץ, אז אני מניח שזה על הבעיות שינה

פורסם

ב-2 הוועדות שהייתי בהן זה לקח בדיוק 5 דקות עם רופא אחד

פורסם

כל שינוי בפרופיל או הוספת\גריעת סעיף עובר דרך וועדה רפואית.

וועדה רפואית רגילה היא רופא אחד שנותן לך לחתום על כמה מסמכים ומזין את זה במחשבים של חיל הרפואה.

אם אתה מערער על וועדה רפואית אתה מגיע מוועדה רפואית עליונה שבה יושבים שלושה רופאים שבוחנים את התיק שלך מקרוב ונותנים לך גם זכות דיבור.

פורסם
  • מחבר

תודה, טוב לדעת, ותודה גם לך ג'ניה, בהנחה שלא יתנו לי יחס מיוחד, עזרת לי מאוד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים