פורסם 2011 במרץ 1814 שנים שלום!ככה, את הרשיון שלי עשיתי באפריל 2009. במשרד התחבורה החליטו להיות נדיבים ולפני מס' ימים קיבלתי הודעה על תשלום אגרה לקבלת רשיון של נהג רגיל (לא נהג חדש). היום קיבלתי אותו ואני מחזיק אותו ממש עכשיו, השאלה היא, אני נהג חדש עד אפריל או שמעכשיו הרשיון תקף לכל דבר?חוקי להסיע 5 אנשים או שעדיף לחכות עד אפריל?
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים מחבר כי במשך שנתיים מהוצאת הרשיון (תקופת הנהג החדש) אסור על פי חוק להסיע מעל 2 נוסעים נוספים.
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים אתה עדיין נהג חדש.הם מאפשרים לך לחדש את הרישיון לפני הזמן כדי שלא תיתקע ברגע האחרון בלי רישיון בתוקף. זה לא אומר שהם "מוותרים" לך על החוק.
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים טוב לא מדויק מה שכתבת לפי האתר הבא http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SPopulationsGuides/SDrivingCar/SDCDrivingLessons/SDCNewDriverRegulation/נהג חדש מעל גיל 21 – לא חלה עליו הגבלה של מספר נוסעים...
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים מחבר אני עוד לא 19, אז זה לא קשור אליי בכלל.. אני מסתכל רק על הקטע של השנתיים.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים אם אני לא טועה, ברגע שתציג לשוטר את הרישיון, הכרטיס החדש שלא כתוב עליו נהג חדש אין בעיה.ברגע שאתה משלם את האגרה הרישיון החדש נכנס לתוקף.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים יכול להיות שזה יעבוד על השוטר שיראה את זה ולא יחשוב לבדוק, אבל מבחינת החוק - החוק אומר שנתיים ושנתיים זה שנתיים.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים אם אני לא טועה, ברגע שתציג לשוטר את הרישיון, הכרטיס החדש שלא כתוב עליו נהג חדש אין בעיה.ברגע שאתה משלם את האגרה הרישיון החדש נכנס לתוקף.זה גם מה שאני יודע.מהרגע ששולמה האגרה, ובמיוחד מכשהגיע הרשיון החדש שעליו כבר לא כתוב נהג חדש, אתה לא נהג חדשזה למיטב ידיעתי אבל אין לי מקור רשמי להוכיח זאת.זה גם נשמע לי הגיוני שברגע שיש לך רשיון שלא כתוב עליו נהג חדש , והוא בתוקף, אז אתה כבר לא נהג חדש.וההפרש הוא בערך שבועיים משהו כזה זה לא הפרש גדול. ואצלי זה גם כן בדיוק אותו הדברהוצאתי בתחילת אפריל והגיע לי הרשיון החדש לפני כמה ימים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.