עבור לתוכן

שדרוג מ- 32bit Ultimate ל- 64bit Ultimate ללא פירמוט - מאוד בעייתי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי Windows 7 32bit Ultimate עם 4 ג'יגה זיכרון, לפני שנתיים, כאשר רכשתי את המחשב, לא חשבתי שאזדקק ליותר מכך.

כעת אני נוכח לגלות ש- 3.25 ג'יגה זיכרון שמערכת ההפעלה מזהה, אינם מספיקים.

כעת רכשתי 4 ג'יגה נוספים אותם אתקין ב- 2 הסלוטים הפנויים בלוח אם.

אני מעוניין לקנות Windows 7 64bit Ultimate ולשדרג את מערכת ההפעלה ללא פירמוט, מאחר ואיני מעוניין לאבד חומר חשוב / הגדרות / שמירות של משחקים / להתקין את כל התוכנות מחדש / לגבות DB של תוכנות שונות וכו'...

ידוע לי כי תמיד עדיפה התקנה נקיה על פני שידרוג, אך רציתי להיות בטוח - כאשר אשדרג, כל ההגדרות ישארו אותו דבר ולא אתקל בבעיות מיוחדות.

אשמח לשמוע.

רב תודות,

אורן.

פורסם

שדרוג מ32 ל 64 לא נתמך במערכות WINDOWS

אתה תתצרך לבצע התקנה נקייה .

פורסם

ראשית אין לך צורך לקנות גרסה חדשה של מערכת ההפעלה אם השינוי היחיד הוא מעבר מ-32 ל-64 סיביות. כל עוד שסוג הגרסה (Home Premium, Professional, Ultimate) לא השתנה, מפתח המוצר צריך להיות תקף לשתי הארכיטקטורות, גם ברישיון OEM. כדי לוודא ביררתי את זה מול נציגים של MS לפני מספר חודשים. אם אתה רוצה להיות בטוח שזה עדיין תקף במטרה להסיר כל ספק תוכל להתקשר (או להשתמש בצ'ט שבאתר שלהם) כדי לוודא זאת מול MS פעם נוספת.

אין אפשרות לשדרג מערכת 32 סיביות ל-64 סיביות ויש לבצע התקנה נקייה. לכן כמובן מומלץ לגבות את כל החומר הדרוש לך (אם עדיין לא מוגבה) לפני החלפת הארכיטקטורה.

פורסם

אמרו לי את אותו הדבר בKSP כאשר היתה לי בעיה דיברתה עים אחד מהלקוחות הוא אמר לי שאים זה אותו גירסה

המחשב לא ישים לב אים זה 32 סיביות או 64 סיביות.

פורסם

אין לך חובה בפרמוט, כלומר חומר חשוב או שמירות לא תאבד.

אבל מכיוון שצריך התקנה נקיה ולא שדרוג, תצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות.

בכל מקרה תמיד מומלץ לשמור גיבויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים