פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים חבל שתעשה כזאת טעות גדולהתילך קצת יותר רחוק למקום אחר ותקנה את ה700P ואתה תקבל עליו 3 שנים אחריות ואתה תראה שאתה תודה לי על כךשנה אחריות זה ממש בושה לקבל על מסך
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים מחבר חבל שתעשה כזאת טעות גדולהתילך קצת יותר רחוק למקום אחר ותקנה את ה700P ואתה תקבל עליו 3 שנים אחריות ואתה תראה שאתה תודה לי על כךשנה אחריות זה ממש בושה לקבל על מסךזה גם מה שאני אמרתי להםאבל להתווכח עם KSP על אחריות, זה כמו לשלוח לעצמך רוצח שכיר הביתהלוחות אסוס שמתחייבים לתת 3 שנים אחריות בכל מקום בעולםרק KSP החליטו שהם נותנים רק שנה אחריות!בכל מקרה את הגירסא F700P אני יוכל לקנות רק בהזמנה באינטרנט .. בסביבות ה 1200 שקל, 3 שנים אחריותאבל האחריות בטיזינבה.. אני יצטרך לשלם לחברת משלוחים 398749238 דולר שיביאו את זה למעבדה או משהווהם עוד מציינים "אחריות במעבדן היבואן"לך תידע איפה תקעו את המעבדה הזאת באיזה חור חשוך במצריים..עריכה:תצא שניה מהתקיעות של הLG הבנתי שזה אחלה מסך ואני ישקול את זה בשיא הרצינותאבל תסתכל שניה מה כתבו על ה MAG:----------------Picture Tube 17 - 16 viewableMITSUBISHI Diamondtron M2 tube 90° deflection, Anti-glare, Anti-static, Anti-reflection P22 Phosphor, Medium short persistence Dot Pitch 0.24mm - aperture grille Synchronization Horizontal: 30 to 96 kHz Vertical: 50 to 160 Hz Maximum Resolution 1600 x 1200 @ 76Hz ------------------לא נשמע אחלה מסך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.