פורסם 2011 במרץ 1714 שנים ההגדרות:שומר מסך אחרי 10 דק'כיבוי צג לאחר 20 דקותבפועל: צג המחשב לא נכבהWINXPlcd samsung syncMaster 730Bמה ניתן לעשות?
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים הכי פשוט תלחץ על הכפתור במסך וסיימנו .בכל זאת גם הנורת לד הקטנה הזאת צורכת חשמל
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים מה זאת אומרת לא נכבה כשהמחשב נכבה.הוא לא נכנס למצב STANDBY ?מה הוא מראה, חלון NO SIGNAL ?
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים באיזה כבל אתה מחובר ?נסה להחליף כבל או לשנות יציאה/כניסה.יש לך מחשב אחר לבדוק את המסך איתו ?או מסך אחר לבדוק את המחשב איתו...
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים מחבר גם במחשב אחר המסך מתנהג ככהעם מסך אחר על המחשב הזה: ההתנהגות של המסך האחר - תקינהמדובר על יציאה רגילה
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים כשאתה אומר (יותר נכון מתכוון) "כניסה רגילה" אתה מתכוון לDVI או VGA ?האם למסך יש את שניהם ?איזה "יציאות" יש בכרטיס הגראפי ?אני שואל, כי אולי תוכל לפתור את זה בשימוש בכניסה אחרת.כמו שזה נראה יש לך בעיה עם המסך, אולי רק עם הכניסה.עוד דבר שהייתי עושה אם היה לי זמן כרגע זה לחפש בגוגל לגבי צרות דומות עם הדגם שלך.אולי זאת בעיה נפוצה.אולי יש פתרונות אחרים.האם המסך באחריות ?
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים מחבר כשמגיע הזמן לכיבוי צג אז במקום שהוא יתכבה יש הודעה: NO SIGNALאיך אני בודק האם חיבור VGA או DVI? (ללוח אם זה מתחבר למלבן כחול עם נקבות)אין אחריות על המסךיש דרייברים מעודכנים.
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים אם זה מתחבר ללוח וזה בצבע כחול זה כנראה VGA.במסך עצמו יש גם VGA וגם DVI.אולי מתאם VGA לDVI יאפשר לך לחבר לכניסה השניה ולעקוף את הבעיה.אם אתה יכול תבדוק את המסך עם מחשב אחר שיש לו יציאת DVI בעזרת כבל DVI וחיבור לכניסת הDVI במסך.רק כדי לראות אם הבעיה בכניסת VGA, ואינה קיימת בכניסת DVI במסך.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים מחבר אם זה מתחבר ללוח וזה בצבע כחול זה כנראה VGA.במסך עצמו יש גם VGA וגם DVI.אולי מתאם VGA לDVI יאפשר לך לחבר לכניסה השניה ולעקוף את הבעיה.אם אתה יכול תבדוק את המסך עם מחשב אחר שיש לו יציאת DVI בעזרת כבל DVI וחיבור לכניסת הDVI במסך.רק כדי לראות אם הבעיה בכניסת VGA, ואינה קיימת בכניסת DVI במסך.אין לי אפשרות להשיג DVI
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים קורה במסך הזה ומחשב אחר --> במסךלא קורה במסך אחר ובמחשב הזה --> במסךתבדוק שכל המגעים בתקע של המסך ישרים ובאורך מלאאם כן - זה תכונה של המסך עצמותנסה במחשב מצבים שונים של ניהול חשמל במסך - stand by / suspend / off - אוליי אחד מהם כן יכבה את המסךאם לא - אין ממש מה לעשות איתו. תכבה אותו מהמפסק
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים NO SIGNALלא מוצא חן.גם שמחשב לא דולק בכלל לא צריך לקבל את זה! NO SIGNAL יש כשכבל מסך מנותק מכרטיס וידאו.כבל מסך מחובר טוב ? אין פינים שבורים בו ?תיבדוק מסך שלך במחשב אחר ותנסה כרטיס וידאו אחר.[br]פורסם בתאריך: 20.03.2011 בשעה 19:23:05כבל של מסך ישן ? תנסה עם כבל אחר חדש אם אפשר..(בכבלים ישנים לא כל הפינים מחוברים בכבל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.