עבור לתוכן

בעיית איבוד נתונים בזמן הורדה מהירה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

יש לי בעיה שכאשר אני מוריד תוכן (לרוב זה משחק שמחולק למעל 100 קבצים קטנים) במהירות גבוהה (1מגה לשנייה) אני מאבד נתונים.

זה קורה למשל כאשר אני להתקין את המשחק (חשוב לציין: לאחר שפתחתי את כל הקבצים לקובץ אחד גדול), הוא תמיד מראה לי בעיה כלשהיא בנושא של קובץ פגום ואי יכולת להמשיך בהתקנה.

יש לי 10 מגה של בזק + בזקבינלאומי עם ראוטר חדש של בזק סטור.

קרה לי המון פעמים, ואני מוריד מאתר שהרבה מורידים ממנו ולא מוזכרת שם שום בעיה.

בקשה בקשה עזרתכם למה הדבר הזה משגע אותי!!!

פורסם

גש לחנות הקרובה, ותקנה את המשחק.

או שתקנה דרך האתר של המפתח באינטרנט.

אני מבטיח לך שתקבל את המשחק בלי שגיאות או איבוד נתונים.

פורסם
  • מחבר

לא רלוונטי.

אשמח לעזרה יותר מעשית....

פורסם

למה שנעזור לך לגנוב?

פורסם

גם לי זה קורה, העלתי סרט משפחתי על סבא וסבתא שלי לרגל 60 שנות נשואים למנוי פרמיום שלי ברפידשאר.

הסרט שוקל בסביבות ה5gb לכן חילקתי אותו ל3 חלקים של 2gb בעזרת ווינראר, והפצתי את הלינקים במשפחה

בן דוד שלי אמר שכשהוא בא לפתוח את הקובץ המחשב כותב לו שאחד החלקים פגומים, אז בדקתי והורדתי את הלינקים

וגם לי זה עשה אותה שגיאה על החלק השלישי, רק שהרדתי את החלק עוד פעם הוא לא עשה לי שום בעיה.

מה גרם לשגיאה הזאת ואך אפשר לסדר אותה(יש לציין שזה פעם ראשונה שזה קרה לי בכלל ושבוע לפני שזה קרה לי החלפתי ראוטר

לראוטר של אמדוקס)??

פורסם
  • מחבר

למה שנעזור לך לגנוב?

תתחיל להרגיע עם הדיבור הזה בחורצ'יק.

אתה לא מכיר אותי ואתה לא יודע מה אני עושה ומה אני לא עושה.

אם הבנתה משהוא אחר ממה שהתכוונתי אז לך חפש מי שינענע אותך כי לי לא מתאים שתיקרא לי גנב, גם אם אתה מנהל הפנטגון.

גם לי זה קורה, העלתי סרט משפחתי על סבא וסבתא שלי לרגל 60 שנות נשואים למנוי פרמיום שלי ברפידשאר.

הסרט שוקל בסביבות ה5gb לכן חילקתי אותו ל3 חלקים של 2gb בעזרת ווינראר, והפצתי את הלינקים במשפחה

בן דוד שלי אמר שכשהוא בא לפתוח את הקובץ המחשב כותב לו שאחד החלקים פגומים, אז בדקתי והורדתי את הלינקים

וגם לי זה עשה אותה שגיאה על החלק השלישי, רק שהרדתי את החלק עוד פעם הוא לא עשה לי שום בעיה.

מה גרם לשגיאה הזאת ואך אפשר לסדר אותה(יש לציין שזה פעם ראשונה שזה קרה לי בכלל ושבוע לפני שזה קרה לי החלפתי ראוטר

לראוטר של אמדוקס)??

אני מתחיל לחשוב לכיוון ההארד דיסק(לפחות אצלי) יכול להיות נכון?

פורסם
  • מחבר

אין פה מה להבין.. הסברת את זה דיי בבירור

קניתי משחק חדש, הכנסתי אותו לISO וחלקתי אותו למלא קבצי RAR העלתי, ועכשיו אני רוצה להוריד מחדש...סבבה? סבבה!

יאאלה לעניינינו..... מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אז תכניס את הדיסק למחשב ותעשה עוד ISO

פורסם
  • מחבר

אז תכניס את הדיסק למחשב ותעשה עוד ISO

ילד.....תפסיק להפריע.

לך להורים שלך.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שקשה לך להבין את העובדה שאף אחד פה לא יתן לך יד בדבר, בטוח שלא עם הגישה הזאת.

אולי FXP יעזרו לך...

איזו גישה תגיד לי?!!

הגישה שלך ושל החברה של (ירח אפל) מסריחה וגועלית ולא מתאימה ביכלל לרמה של הפורום!!

לא יודע מה הבנתה ומה לא הבנתה אבל אני רק שאלתי שאלה בנושא של איבוד נתונים בזמן הורדה.

יש לך תשובה להביא אני ישמח, איין לך?...אז תמשיך לנושא הבא....לא צריך לדחוף את האף לכל חור.

פורסם

דווקא דיבור שלך ונושא שלך לא מתאימים לפורום כרציני ומכובד כמו HWZONE.

לא נולדנו אתמול ויודעים קצת מה מורידים מטורנטים. אז תפסיק להיות גס-רוח. קיבלת תשובה שלא יעזרו לך בנושא הורדת משחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים