פורסם 2011 במרץ 1714 שנים קודם כל Okamiden המשך למשחק אוקמי שיצא בזמנו לPS2 ולWII המשחק הזה יצא רק לDS המשחק מזכיר מאוד משחקי זלדה החומרה של הDS אומנם מגבילה אותו מהבחינה הגרפית אבל בגל זאת משחק מאוד מומלץ שני זה Pokemon Black וכמובן Pokemon Whit שני משחקים שהם +- אותו משחק עם שינוים קטנים בגרסאות האלו יש שיפור גרפי וסאונד מאוד מורגש ומהקצת ששיחקתי מאוד מומלץ -הרבה יותר טוב מהקודמים כניראה המשחקים הכי טובים בסדרה ואחרון חביב Golden Sun: Dark Dawn בהתחלה חשבתי שהוא השני בסדרה אבל הוא השלישי זה JRPG -הקודמים היו בGBA והמשחק הזה היה הרבה בפיתוח כמובן לDS שיחקתי רק קצת ולחובבי JRPG לי הוא ניראה מצוין לפחות לפי ההתחלה לא מזמן יצא גם דרגון קווסט האחרון בגרסה האמריקאית אבל עוד לא ניסיתי למעשה אני רק בהתחלה של כל המשחקים מהרשימה הזאת ולכולם התחלה מצוינת (יחסית לDS )
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים משחק כבר בBLACK, באמת שיפור לעומת הקודמים, רק צריך עוד קצת מהירות "ריצה" כי הוא מרגיש די איטייש לך עוד המלצות בשביל הDSI שלי על הדרך?בנתיים אני חורש על שני משחקים בעיקרAdvance Wars Dual Strike - אין מה לעשות, המשחק הכי טוב שאני מכיר בשביל הDSICastlevania Order of Ecclesia
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים מחבר אני לא יודע מה יצא לך לשחק לפני אבל בגדול ה2 משחקי זלדה נחמדים -מאכזבים יחסית לזלדה אבל טובים ה2 משחקי מאריו RPG טובים מאוד (השמות שונים ) NSMB מאוד טוב הקסטליווניה טובים חלק מהJRPG של סקוור איניקס מאוד טובים רק אלו יחזיקו אותך הרבה זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.