פורסם 2011 במרץ 1614 שנים שלום לכם,יש לי לוח P5VD1-X של ASUSוהתקנתי לאחרונה WIN 7נכנסתי לאתר של החברה על מנת להוריד דריווריםוגיליתי שאין ל WINDOWS 7 דריוורים בכללול WINDOWS VISTA גם אין את כל הדריוורים וגם איאפשר להתקין את מה שיש על WINDOWS 7מה אפשר לעשות במצב כזה?
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים באתר של ASUS אמור להיות הכל....גם ללוחות חדשים וגם לישניםאם אתה בכל זאת לא מוצא אני מאד אוהב את חבילת הדרייברים הבאה, מתאים לרוב המחשביםתוריד מכאן http://drp.su/בהצלחה !
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים מחבר אז מה אני אומר לעשות עכשיו עם לקוח שקנה 7 ולא מעוניין לקבל זיכוי אלה רוצה שזה יעבוד אצלו?ולא מעונין לרכוש כרטיס קול או לוח אם אחרובכלל.. זה 775 ככה שזה לא כזה עגלה7 גם צריך להיות תומך בהכל..
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים שיבדוק תאימות של חומרה לפני שהוא קונה מערכת הפעלה.זה כמו שמישהו שיש לו כרטיס מסך on-board לפני שש נים יתלונן שמחשק FPS חדש לא עובד לו.
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים מחבר בגדול איאפשר לבדוק תאימות אם לא מותן לך אקס פי לפניוהבעיה היא שאין דריוור לכרטיס קול ומאשב רשתבדקתי באתר של היצרן ולא קיים דריוורים..
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים אם אתם כל כך נהנים ממערכת הפעלה שלא תומכת בחומרה בסיסית, תקנו כרטיס קול וכרטיס רשת PCI ב 50 שקל כל אחד
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים מחבר זהוא שאין כזה,כרטיס רשת כבר ישבעיה היא בכרטיס הקול, כל הבסיסים עד 100 ש"ח לא נתמכים ב 7
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים תעלה את הדגם של הלוח.לא יכול להיות שאין דריברים אים אין זה דבר מעצבן.בנוסף תנסה את התוכנה הבאה:DriverScanner היא תמצא את הדריברים הנכונים עבור המחשב שלך לאחר מכן תוריד מה שנישאר זה להתקין אותם.
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים בגוגל חפרתה ?http://www.google.com/search?hl=en&newwindow=1&q=P5VD1-X+w7+drivers&aq=f&aqi=&aql=&oq= אם אין - אז אין ולא יהיה !
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים רק בגלל דבר כזה לא היתי קונה לוח של ASUS.בכל מקרה תריץ את התוכנה DriverScanner בעבר מצאתי איתה דריברים שלא מצאתי אותם בשום מקום באינטרנט,אין לך מה להפסיד מקסימום לא תמצא לפחות ניסיתה.התוכנה תבצע סריקה ראשונית היא תראה לך מה היא מצאה בנוסף לדריברים שלא קיימים היא תמצא עידכונים לדריברים אחרוניםכלומר עידכון של דריברים ישנים.
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים תנסה אצל יצרן הצ'יפ intel / realtek / broadcom וכויש לי סיבות אחרות לא לקנות ASUS (איכות בניה לא נראית לי משהוא), אבל לא אל כאלה שטויות ??
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים תנסה אצל יצרן הצ'יפ intel / realtek / broadcom וכוייתכן והיתבלבלתה כי אני לא זוכר שזה משהו שאני אמרתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.