עבור לתוכן

עזרה.. אני מתשגע פה עם המחשב הזה.

Featured Replies

פורסם

אהלן

המחשב שלי כבר עובד גרוע המון זמן.. לפי מהפרט שלי הוא אמור לעבוד הרבה יותר טוב

אבל לא יודע למה הכל עובד לי חרא.. שידגרתי כמה חלקים ואמרתי אחרי אני אקנה את כולם אז אני אפרמט..

אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפרמט.. אני משער (מקווה לפחות) שאחרי הפירמוט המחשב באמת ירוץ יותר טוב..

בכל מקרה יש לי מלא בעיות עם הנגן פלאש בדפדפנים ועוד מלא אבל הבעיה של הפירמוט היא כזאת:

אני מכניס את הדיסק של הווינדוס שהוא צרוב טוב כי הוא עולה לי יפה שהמחשב פועל וכבר פירמטתי איתו בעבר..

מכניס ועושה ריסט למחשב.. במסך ההתחלתי אני לוחץ על F2 ואז נפתח לי חלון כזה

בחלון אני לוחץ Run driver from dc-rom משו כזה ובדרך כלל אחרי זה, זה עושה לי את הקטע של ללחוץ על איזה שהוא מקש ואז Loading Files ואז אחרי זה ההתקנה של הווינדוס פועלת..

פה זה עושה לי משו אחר..

אחרי שאני מסמן את האפשרות של Run driver from dc-rom זה עושה לי את הקטע של ללחוץ על איזה שהוא מקש בשביל להמשיך

אחרי זה עושה לי את הקטע של Loading files ואז מיד אחרי זה הוא עושה לי ריסטרט..

ניסיתי אלפי פעמים וזה לא הצליח.. וככה מפרמטים את המחשב שלי זה מחשב של DELL ניסיתי להכנס לשאול שמה בפורום שלהם הכל לא עזר (לא ענו לי בכלל)

אם לדוגמה אני עכשיו עושה ריסטרט למחשב אז מיד אחרי המסך ההתחלתי מוצגת לי הודעה כזאת שאני יכול לבחור בין

Windows Setup

Windows 7

יש לי איזה 2 שניות לבחור בין האפשרויות האלה ואז זה ישר בוחר באפשרות של ה-windows setup אוטומתית, זה עושה לי שוב אל הLOADING FILES ואז שוב ריסטרט ואותו סיפור.. עושה לי את האפשרות והכל.. הדיסק של הווינדוס בכלל בחוץ :S

אם אני לוחץ על WINDOWS 7 .. חח אם אני מספיק תוך שנייה ההודעה הזאת נעלמת אני יושב כמו טמבל מול המחשב עם המקש למטה ואנטר בהיכון..

בכל מקרה אם אני לוחץ על ווינדוס 7 אז זה נכנס לי למחשב כרגיל

אחרי זה דיברתי עם אח שלי שהוא קצת מבין הוא אמר לי לעשות diagnostic דרך הביוס.. עשיתי וזה עשה לי לכל החלקים PASS

רק שזה הגיע לכונן קשיח זה פתאום נתקע.. השארתי את זה דלוק כל הלילה וזה פשוט לא עשה כלום.. זה נשאר על testing.. אז שיארתי שפה הבעיה..

רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד איזה שהיא תוכנה שבודקת את הכונן הקשיח??? לראות אם באמת יש בעיה??

בכל מקרה הינה המפרט שלי אם צריך אותו:

Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2)

Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO

Support Intel x 64 bit technology

6.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,2*2,024MB) Memory

Four Memory slots offering up to 8GB

asus geforce gt 9800 512MB

160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive

SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps

16X DVD+/-RW

Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000

Internal speaker

USB Keyboard ; USB Mouse

MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height

Basic management ASF

DVI Adapter Card

FREE DOS

תודה רבה!!!!!!!! אני נואש

פורסם

תסלח לי, אבל זה פשוט tl;dr אחד גדול.

מה בפועל הבעיה ולמה כל כך קשה לתת כותרת נורמלית לדיון שאתה פותח?

פורסם

multicore - תודה.

Texture ערוך את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום - וכמו כן גם את הפוסט עצמו - לא רק שהוא מבולגן וקשה לקרוא אותו - גם "תודה רבה!!!!!!!! אני נואש" סתם מרגיז.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0

מכל הפוסט שלך לא הצלחתי להבין כלום - וקראתי יותר מפעם אחת - לכן נא ערוך

כל טוב,

גבריאל

פורסם

יכול להיות שהוינדוס מנה לקרוא משהוא מהכונן שלך ונתקע אל זה

תגבה מהכונן את כל הנתונים שיש לך

תאפס 50 MB ראשונים של הכונן אם תוכנה מתאימה (שים לב זה יגרום למחיקה של כל התוכן של הכונן ולא רק המחיצה הראשונה)

תנסה התקנה מחדש

אין לי הסבר מה וינדוס מחפש בכונן אבל השיטה הזאת לפעמים עובדת ב XP

פורסם

מה זה ה F2 ומתי אתה לוחץ ?

תנסה בדרך הנכונה - בתמונה

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים