עבור לתוכן

קורס MCITP (מנהלי רשתות)

Featured Replies

פורסם

אין מה לעשות כל כך עם CCNA ביד ללא כל ניסיון בתחום.

עדיף את הניסיון על פני התעודה.

פורסם

ומאיפה אפשר לצבור את הניסיון?,בתנאי שבצבא אני לא אעסוק בזה בכלל.

פורסם

אבל זוטרות ממש. אני ביליתי שנתיים בתמיכה טכנית של בזק בשביל רק להתחיל ולטעום סיסטם ו-IT.

היום אני מנהל רשת באירגון בינוני אחרי שעבדתי גם שנה בהלפ-דסק(בדרך כלל גם זה לוקח יותר זמן),

לא עשיתי שום הסמכה(למדתי הכל לבד מתוך עניין אישי וחיבה למקצוע) מלבד קורס CCNA שניתן

לי בהנחה משמעותית בתקופה שעבדתי בבזק(אבל את המבחן הסופי לא עשיתי).

בכל מקרה, אין מה לעשות, בלי חיבה אמיתית מקצוע ורצון, קשה לשרוד וישר להגיע לתפקיד של מנהל רשת.

זו דרך למשל.

פורסם

אני מתעסק בתחום בצבא, אני רואה הרבה חבר'ה יוצאים ממר"מ ומיחידות אחרות, וגם הם אחרי ניסיון של מינימום 2.8 שנים

במערכות מהגדולות במדינה מתקשים להשיג עבודה בתחום,עם משכורת גבוהה, אבל להגיע להלפדסקולהרוויח 7-8 זה לא

בעיה עבורם, הרבה נשברים אחרי מעט זמן בעבודה הזו, כי היא משעממת (HD) והולכים לעשות תואר.

לא נראה לי שההסמכה הזו היא משהו יותר מדי שווה ללא ניסיון.

זה מה שיש איש IT לא ירוויח יותר מזה בהתחלה, לא ממר"מ ולא עם 2.8 שנות נסיון... לא מלהיות סתם איש סיסטם, מהנדסי מערכות, רש"צים ואנשים שצברו קצת יותר נסיון בדברים קצת יותר חשובים כן ימצאו עבודה התחלתית ב10-12+ רכב... מה עוד שנסיון צבאי לא נחשב לפי הפזם, יחס ההמרה הסטנדרטי בשוק זה שנה לשירות חובה, וחצי שנה עבור כל שנת קבע בתפקיד "פיקודי"...

פורסם

זה מה שיש איש IT לא ירוויח יותר מזה בהתחלה, לא ממר"מ ולא עם 2.8 שנות נסיון... לא מלהיות סתם איש סיסטם, מהנדסי מערכות, רש"צים ואנשים שצברו קצת יותר נסיון בדברים קצת יותר חשובים כן ימצאו עבודה התחלתית ב10-12+ רכב... מה עוד שנסיון צבאי לא נחשב לפי הפזם, יחס ההמרה הסטנדרטי בשוק זה שנה לשירות חובה, וחצי שנה עבור כל שנת קבע בתפקיד "פיקודי"...

יש אנשים שמרוויחים גם 15 אחרי הצבא עם שנת קבע, לא רבים אבל יש. בכל מקרה הניסיון שאתה מקבל בצבא אין שני לו. כדי שמישהו יתחיל לדאוג ולהיות

אחראי על טיפול DC באופן שוטף הוא צריך המון זמן בHD, לעומת זאת בצבא אתה מגיע להיות אחראי על חווה כזו ממש מהר. בערך חצי שנה. לאחר מכן יש

לך עוד לפחות שנתיים ניסיון של טיפול נטו בחווה כמוכשר.

אבל תאכלס שתגיע רלאיון עבודה וישאלו אותך המ זה דבר מסויים ואתה תגמגם זה לא ישנה אם יש לך 3 שנים נסיון או 2...

פורסם

אבל בוא נניח שאדם שהשתחרר עם שנתיים נסיון בתחזוקת שרתים וסביבת DC ביחידה מרכזית בצבא, רוצה לעבוד עוד שנה עד שנתיים בתחום לפני התואר/טיול מה שלא יהיה.

בוא נגזים ונגיד שהוא טוב בזה והעסיקו אותו בחברה בינונית, כמה הוא יכול להרוויח? האם יש חיה כזאת או שגם אדם כזה יורד לניהול רשת או משהו בסגנון?

פורסם

לדעתי הבעיה העיקרתי בקורס הזה, זה שמיקרוסופט שוטפים לך את המוח בספרים שלהם שיש דווקא להם את כל הפתרונות.

סתם דוגמא, יש אנשים שיוצאים מהקורס בסרט שISA זה הפיירוול היחיד בשוק, ושSQL זו הסביבה היחידה בעולם לניהול מסדי נתונים...

אחרי שלמדת רק Active Directory, אתה עלול להתקל בdirectory service אחר, ואז אתה מתחיל להתבלבל

פורסם

יש אנשים שמרוויחים גם 15 אחרי הצבא עם שנת קבע, לא רבים אבל יש. בכל מקרה הניסיון שאתה מקבל בצבא אין שני לו. כדי שמישהו יתחיל לדאוג ולהיות

אחראי על טיפול DC באופן שוטף הוא צריך המון זמן בHD, לעומת זאת בצבא אתה מגיע להיות אחראי על חווה כזו ממש מהר. בערך חצי שנה. לאחר מכן יש

לך עוד לפחות שנתיים ניסיון של טיפול נטו בחווה כמוכשר.

אבל תאכלס שתגיע רלאיון עבודה וישאלו אותך המ זה דבר מסויים ואתה תגמגם זה לא ישנה אם יש לך 3 שנים נסיון או 2...

יש סיבה למה צה"ל נראה כמו שהוא נראה, ויש סיבה למה ח"א הפריט את הניהול של שביל החלב ואנדרומדה ולקח את שרותי מומחה של HP בתור עובדי Outsource.

בצבא משהו לא עובד תעשה ריסט, לא משנה אם זה PC או DC(מה נו יש לנו עוד 8 כאלה)... אנשים לא שמים זין כי אין להם סיבה, ולא חושבים פעמיים לפני שעושים משהו.

באזרחות כותבים 50 מסמכים לפני שנוגעים במשהו, בצבא ילדים רצים ואז עושים כל דבר 10 פעם עד שזה יוצא כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים