פורסם 2011 במרץ 1514 שנים אז, לאור העובדה המצערת ש DA2 הוא לא מה שציפיתי לו, ובגלל שנורא בא לי עוד משחקי תפקידים כאלה, אולי מישהו יכול להמליץ לי על משחקי תפקידים טובים לשחק בהם?
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים נראה לי שאתה רודף אחרי דג שלעולם לא תתפוס.אם אתה לא מצליח להינות מDA2 זה יהיה בלתי אפשרי לספק אותך.כל סוג ביקורת שתגיד על DA2 תוכל למצוא לפחות חלקים ממנו בכל משחק RPG אחר.בכל מקרה לאחרונה שיחקתי בTWO WORLDS II והיה נחמד מאוד.
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים מחבר אני אמרתי שאני לא נהנה מ DA2? בסך הכל אמרתי שהוא לא מה שציפיתי לו, שכן ציפיתי למשהו בסגנון DA:O או Baldur's Gate, ושאני מחפש משחקים טובים דומים..בכל אופן תודה על ההמלצה!
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים Temple of Elemental Evil משחק תפקידים (אאל"ט מהדורה שלישית) שיצא ב2003. בזמן היציאה המשחק היה מאוד מבוגבג לכן לא הצליח במיוחד ונשכח במהרה. אני זוכר שחיכיתי הרבה זמן שהוא יצא ומאוד נהנתי ממנו למרות הבאגים. שנה שעברה המשחק יצא בGOG והוא נמכר ב6$. http://www.gog.com/en/gamecard/the_temple_of_elemental_evil גיימפליי: הקרבות הם turn based ולא זמן אמת כמו בDA. אם אתה רוצה לראות את המכניקת קרב תעביר ל3:44. עכשיו השוסטה האמיתית זה מוד שיצא לא מזמן שמתקן באגים ומוסיף הרבה תוכן נוסף למשחק ציון 9.9 ותגובות מאוד חיוביות בMODDB http://www.moddb.com/mods/circle-of-eight-modpack עדין לא ניסיתי את המוד אבל ניראה מאוד מבטיח. בקיצור - אם אהבת את בלדורז גייט אני חושב שתאהב את זה. אם אתה לא מצליח להינות מDA2 זה יהיה בלתי אפשרי לספק אותך. כל סוג ביקורת שתגיד על DA2 תוכל למצוא לפחות חלקים ממנו בכל משחק RPG אחר. אני לא רוצה לגרור את הדיון לשאלה האם DA2 טוב או לא. אבל אין צורך להגן על המשחק בכל מחיר - המשחק סוטה מאוד מהנוסחא המוכרת של משחקי התפקידים הקלאסיים ומתקרב יותר להגדרה של action RPG. ממה שאני מבין פותח הדיון מבקש משחק בסגנון של Neverwinter Nights, Baldurs Gate, Dragon Age: Origins
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים Temple of Elemental Evilאיזה נוסטלגיה לראות ולשמוע את המשחק הזה.היה לי לוחם עם HELBERD וGREATE CLEAVE והסקיל שמאפשר להתקיף אוטומטי כל מי שעובר ליד.זה היה קטלני בגלל האורך והטווח של הנשק.לא יודע למה דווקא הפרט הזה כל כך זכור לי מהמשחק.אולי כי זאת הפעם הראשונה שהוכנסו סקילים שהפכו את זה ליעיל.אולי כי זאת הפעם הראשונה ששיחקתי לוחם עם HELBERD.
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים ^^ ללא ספק משחק גדול שחמק להרבה מתחת לרדאר. אני זוכר שהוא היה קצר במיוחד וכשנצחתי את הבוס האחרון לא האמנתי שכבר נגמר. עכשיו עם המוד פאק שציינתי מקודם אני מקווה לחזור אילו בקרוב
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים יש 2 RPG שאני מאוד אהבתי. TITAN'S QUEST ו THE WITCHER. במיוחד אהבתי את WITCHER שזה אחד מה משחקים הטובים ביותר בסגנון הזה. אני אישית מחכה ל WITCHER 2 שאמור להיות עוד יותר גדול
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים רוצים משחק יחודי NOX NOX זה כבר יותר מדי ענתיקה. לא צריך להיות יותר מדי אולדסקול 8)
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים נראה לי שאתה רודף אחרי דג שלעולם לא תתפוס.אם אתה לא מצליח להינות מDA2 זה יהיה בלתי אפשרי לספק אותך.כל סוג ביקורת שתגיד על DA2 תוכל למצוא לפחות חלקים ממנו בכל משחק RPG אחר.בכל מקרה לאחרונה שיחקתי בTWO WORLDS II והיה נחמד מאוד.DA2 הוא H&S, סליחה לייתר דיוק זה WoW בOffline ולא משחק תפקידים נורמאלי.האמת שמאז Jade Empire החבר'ה בBioWare לא הוציאו משחק תפקידים נורמאלי, DA הראשון הרבה הרבה יותר נורמאלי ובאמת הזכיר הרבה יותר את BG.NWN2 ובמיוחד ההרחבות שלו הרבה הרבה יותר טוב מ-DA1\2.תקנה ב-GOG את BG1/2 ואת משחק התפקידים הטוב ביותר בכל הזמנים Planescape - Torment.
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים אז, לאור העובדה המצערת ש DA2 הוא לא מה שציפיתי לו, ובגלל שנורא בא לי עוד משחקי תפקידים כאלה, אולי מישהו יכול להמליץ לי על משחקי תפקידים טובים לשחק בהם? Knights of the old republic 1 + 2 (בין משחקי התפקידים הטובים ביותר שבכל הזמנים, השני סובל מכמה בעיות אבל עדיין משחק מצוין) The Elder scrolls 3 + 4 (לדעתי מספר שלוש בסדרה, מורווינד, הוא אחד ממשחקי התפקידים המצוינים שבכל הזמנים, אפילו היום אחרי 9 שנים. למעשה חזרתי לשחק בו עכשיו אחרי האכזבה שלי מ DA 2 ואין מה להשוות בכלל. בכל מקרה היום עדיף שתתחיל ממספר 4) Mass Effect 1 +2 (בעיקר מספר אחד. השני גם טוב אבל מזכיר מאוד את DA 2, כלומר יותר אקשן ופחות עלילה ודיאלוגים) Fallout 3, Fallout new vegas (ואם לא מפריע לך לשחק במשחקים ממש ישנים אבל ממש טובים אז גם FO 1 וFO 2 הם משחקי חובה). The Witcher (משחק תפקידים ממש מעולה ומאוד מפתיע ויוצא דופן, בקרוב יצא השני בסדרה) Fable (יש הרבה שחקני RPG שלא אהבו אותו בעיקר בגלל האווירה הקצת ילדותית שלו, אבל לדעתי הוא משחק תפקידים ממש חביב)[br]פורסם בתאריך: 16.03.2011 בשעה 14:38:53 DA2 הוא H&S, סליחה לייתר דיוק זה WoW בOffline ולא משחק תפקידים נורמאלי.
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים Knights of the old republic 1 + 2 (בין משחקי התפקידים הטובים ביותר שבכל הזמנים, השני סובל מכמה בעיות אבל עדיין משחק מצוין)לשניהם אגב יצאו המון מודים שמוסיפים תוכן ומשימות.ולשני יצא מוד ענק שמתקן שגיאות ומוסיף המון חלקים חסרים לעלילה.
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים The Witcher (משחק תפקידים ממש מעולה ומאוד מפתיע ויוצא דופן, בקרוב יצא השני בסדרה)!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.