עבור לתוכן

אני לא מבין לא חל איסור לדבר על "הפריצה החדשה" CFW

Featured Replies

פורסם

אני רואה פה שחל איסור גורף על דיונים הקשורים לפריצה החדשה ובאמת שאני לא מבין את זה.

אני מבין שאופי האתר (ואגב גם אני) נגד הפרת זכויות יוצרים ובאמת באופן מוצדק לחלוטין.

איך ממש לא כל מי שפורץ עי" CFW מנצל את הפריצה לשם הפעלת משחקים פרוצים.

ישנם כ"כ הרבה יתרונות אחרים - שבכלל אינם נוגדים את החוק.

סתם דוגמא - יש לי המון משחקי PS2\PS1 (מקוריים בהחלט) שרכשתי בעבר ,ובעזרת האימולטר (שניתן להתקין דרך ה"פריצה") אני יכול לחזור ולשחק באותם משחקים נוסטלגיים.

את מגבלת ה-FAT32 של כוננים חיצוניים שסוני כפו עלינו ניתן לעקוף ולהשתמש בכונן כמו שצריך בNTFS.

העתקת משחקים מקוריים מהדיסק לכונן הפנימי של הסוני, מה שמשפר פלאים את מהירות הרצת המשחק (טעינות של דקות ארוכות הופכות לשניות עד בלתי מורגשות)

וכל זה רק על קצה המזלג.

פורסם

1. אסור לדבר על הפריצה כי היא לא חוקית.

2. בקשר לכל היתרונות שיש לדעתך בפריצה - תנסה לשכנע את סוני ולא את מנהלי הפורום.

פורסם
  • מחבר

1. מי קבע שהיא לא חוקית? סתם ככה אם בא לי להתקין לינוקס על ה-PS3 זה לא חוקי?

2. לא באתי לשכנע אף אחד. הטיעונים היו דוגמאות לשימוש במערכת ההפעלה המותאמת אישית לשימוש חוקי בהחלט.

ולא ניצול הפריצה בשביל משחקים פרוצים כמו שאולי מנהלי הפורום חושבים.

פורסם

בדיוק על זה מתנהל המשפט נגד ממציא הפריצה... השלב הבא, לא תוכל להתקין תוכנות על המחשב בבית :smile1:

אגב, לא ידעתי שיש "איסור לדבר על הפרצה", תבוא הבולשת ותעצור כאילו? לאן התדרדרנו...

פורסם
  • מחבר

פה בפורום אסור לדון על הפריצה. לשאול על הפריצה. לקבל תמיכה בנושא פריצה.

כשם שאסור לדבר על נושאים שמפירים זכויות יוצרים כך גם אסור לדבר על הפריצה

פורסם

אני מכיר שהפורום נגד דיונים על תכנים פירטיים, ממתי שדרוג/שינוי נחשב לאסור? כל הפורום של מודינג/OC גדל על זה ומתעסק בזה.

פורסם

קודם כל דיון על פריצות הרבה פעמים גורם לדבר על איך לפרוץ

לינקים לאתרים כאלו

ולינקים למשחקים פרוצים

אני לא יגיד לך שאני צדיק בנושא

אבל לא הייתי רוצה לראות את הפורום מופצץ בהרסים שלא יודעים לקרוא אנגלית בגוגל ....

חוץ מזה זה מעמיד את האתר בבעיה גם משפטית וגם מבחינת פרסומות

שנית לנושא הזה -

סתם דוגמא - יש לי המון משחקי PS2\PS1 (מקוריים בהחלט) שרכשתי בעבר ,ובעזרת האימולטר (שניתן להתקין דרך ה"פריצה") אני יכול לחזור ולשחק באותם משחקים נוסטלגיים.

את מגבלת ה-FAT32 של כוננים חיצוניים שסוני כפו עלינו ניתן לעקוף ולהשתמש בכונן כמו שצריך בNTFS.

העתקת משחקים מקוריים מהדיסק לכונן הפנימי של הסוני, מה שמשפר פלאים את מהירות הרצת המשחק (טעינות של דקות ארוכות הופכות לשניות עד בלתי מורגשות)

וכל זה רק על קצה המזלג.

לPS3 יש תמיכה במשחקי PS1

תמיכה בPS2 כמאת אין אבל האמולטור עדין לא בשל וקונסולת PS2 משומשת עולה בערך 200-250 שקל היום

חוץ מזה יצאו כמה אוספים וכנראה יצאו עוד בעתיד למשחקי PS2

להתקין משחקים יש להרבה אפשרות רשמית לזה

רק צריך את הדיסק בכונן

חוץ מזה חלק מהמשחקים אפשר לקנות ישר בPSN

FAT32 זה בעיה נכון אבל רק לתכנים מעל 4 גיגה

פורסם

קודם כל דיון על פריצות הרבה פעמים גורם לדבר על איך לפרוץ

לינקים לאתרים כאלו

ולינקים למשחקים פרוצים

אני לא יגיד לך שאני צדיק בנושא

אבל לא הייתי רוצה לראות את הפורום מופצץ בהרסים שלא יודעים לקרוא אנגלית בגוגל ....

חוץ מזה זה מעמיד את האתר בבעיה גם משפטית וגם מבחינת פרסומות

שנית לנושא הזה -

לPS3 יש תמיכה במשחקי PS1

תמיכה בPS2 כמאת אין אבל האמולטור עדין לא בשל וקונסולת PS2 משומשת עולה בערך 200-250 שקל היום

חוץ מזה יצאו כמה אוספים וכנראה יצאו עוד בעתיד למשחקי PS2

להתקין משחקים יש להרבה אפשרות רשמית לזה

רק צריך את הדיסק בכונן

חוץ מזה חלק מהמשחקים אפשר לקנות ישר בPSN

FAT32 זה בעיה נכון אבל רק לתכנים מעל 4 גיגה

אלא אם יש לך קונסולת 60GB ::)

פורסם

אני לא רואה סיבה למה לא לדון בנושא באופן כללי.

כל עוד שלא נכנסים לפרטים שעוזרים מעודדים ומקלים על אנשים לבצע את הפריצה.

הטענות שמעלים אנשים לגבי האפשרויות החוקיות שפריצה מאפשרת, כאלו שמבחינה עקרונית לא אמורים להיות בלתי חוקיים או לגרום נזק לחברות.

דברים שכשחושבים על זה היו צריכים להיות זמינים לכולם ללא פריצה.

הדבר דומה להרבה מקרים אחרים שאפשר לראות בתחומי מדיה דיגיטלית.

חברות מנהלות את התחומים באופן שנוח ורווחי להם.

כל התייחסות לצרכים רצון ונוחות המשתמשים היא דרך אותה ראיה של רווח ושליטה.

עד שאין איום ממשי על הטכנוקרטיה של החברות הם לא עושות צעדים לשינוי.

זוהי מלחמת טכנוקרטיה שבו שני קבוצות נלחמות על שליטה טכנית, כל קבוצה למען האינטרסים שלה.

ולא מדובר פה על האם זה חוקי או לא, אלה על מה צריך להיות חוקי ומה לא, בדברים שהם בתחום האפשרי.

פורסם

היו פה כמה דיונים כאלו רק בלי איך עושים איפה מורידים וכו

לזה יש את גוגל

בכל מקרה אני לא רוצה פלישה של זבי חוטם לאתר רק בגלל שראו בגוגל PS3 ופריצה בחיפוש

פורסם

אין לי בעיה עם דיונים כלליים על הפריצה אך מכיוון שהפריצה אינה חוקית, איני רואה סיבה לאפשר דיון טכני לגביה. אם נאפשר דיונים טכניים על הפריצה (כמו למשל "איך אני פורץ את הקונסולה שלי?" או "מבקש המלצה על חנות שפורצת בזול"), יקרו שני דברים עיקריים:

1. האתר שלנו יהיה חשוף לתביעה משפטית במידה וישפאר או סוני יחליטו להילחם בנושא הזה גם מחוץ לגבולות ארה"ב.

2. הפורום יהפוך לפורום בסגנון FXP עם ילדים ששואלים שאלות כמו "מהי הפריצה הכי טובה?", "איך אני פורץ את ה-PS3 שלי?" וכו', דיונים שמן הסתם רמתם תהיה נמוכה.

פורסם

תודה על התגובה העניינית :xyxthumbs:

הייתי אומר שזה מסכם את הדיון ואפשר לנעול (ו/או לשים בסטיקי).

פורסם

אין לי בעיה עם דיונים כלליים על הפריצה אך מכיוון שהפריצה אינה חוקית, איני רואה סיבה לאפשר דיון טכני לגביה. אם נאפשר דיונים טכניים על הפריצה (כמו למשל "איך אני פורץ את הקונסולה שלי?" או "מבקש המלצה על חנות שפורצת בזול"), יקרו שני דברים עיקריים:

1. האתר שלנו יהיה חשוף לתביעה משפטית במידה וישפאר או סוני יחליטו להילחם בנושא הזה גם מחוץ לגבולות ארה"ב.

2. הפורום יהפוך לפורום בסגנון FXP עם ילדים ששואלים שאלות כמו "מהי הפריצה הכי טובה?", "איך אני פורץ את ה-PS3 שלי?" וכו', דיונים שמן הסתם רמתם תהיה נמוכה.

אני קצת לא מבין.

המשפט עדיין מתקיים, לא?

מי קבע שהפריצה לא חוקית?

לפי הזכירון שלי היית "פריצה" דומה לאיפון רק כשהוא יצאה, אפל גם תבעו את הפורץ.

אך בית המשפט קבע שזה כן חוקי.

כל עוד לא הוכח שזה לא חוקי מי קבע שזה לא חוקי?

זה שאנשים עושים בזה שימוש לרעה לא אשמתו של האתר או האדם שגילה את הפריצה..

פורסם

הפריצה חוקית

אבל כולם פה ישתמשו בה לצרכים לא חוקיים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים