עבור לתוכן

שאלה לגבי חבילת גיימר (014 - 5MB)

Featured Replies

פורסם

האם החבילה הזאת אמורה לשפר רק את הפינגים מול שרתים בחו"ל (מה שאני מבין שרלוונטי רק לגבי ה- LATENCY במשחקי רשת ) ?

או שיש לה השפעה כללית על מהירות התעבורה לחו"ל,בעיקר אני רוצה להבין לגבי השפעתה על buffering באתרי streaming ומהירות ההורדה מאתרי file hosting ?

האם יש לה בכלל איזושהי השפעה על תעבורה בפורט 80 ? מה לגבי טורנטים ?

והאם היא משפיעה גם על המהירות מול שרתים בארץ ?

תודה !

פורסם

היא משנה את הניתוב שלך לגמריי, ברגע שאתה מגיע לשרתים שמחברים אותך לאינטרנט הם מנתבים אותך לפול אחר מה שמכליל עלייך חוקים קצת שונים משל אחרים (מי שלא באותו ניתוב). לא משנה איזה פרוטוקול או פורט זה ישנה, יכול להיות לטובה ויכול להיות לרעה וזה יכול להתפך משעה לשעה לעומת ניתובים אחרים.

באופן סטטיסטי זה אמור לתת לך ביצועים טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שבאופן תיאורטי אני אמור לקבל "חוויית גלישה משופרת" בלי התחייבות למשהו ספציפי ? בכל זאת הייתי שמח לדעת מה הפער.. הגיימר הזה עולה לי 11.90 לחודש וקיבלתי אותו ללא התחייבות.. אבל אני לא יכול לבטל אותו כדי להשוות איך הגלישה בלעדיו. מכיוון שאם אחליט לקחת אותו שוב זה יהיה בהתחייבות לשנה.. כיאה לבזק בינלאומי.

פורסם

אני יכול להגיד לך שאם היית מוריד לי את הגיימר הייתי סובל ושובר דברים כאן מרוב שדברים לא זזים, אך בגיימר אני מקבל אינטרנט נורמלי, אולי לשלם יותר אבל לקבל אינטרנט נורמלי.

פורסם
  • מחבר

זה גם השיקול שלי.. עד שהאינטרנט בישראל יתחיל להיות דבר נורמלי זה כנראה הרע במיעוטו.

האמת שאולי שווה לי להישאר בגיימר ב10 ש"ח לחודש בלי התחייבות . ממה שברירתי אצל ספקיות אחרות (למשל 012) רוצים על השירות הזה 99 ש"ח לחודש והתחייבות אליו לשנה או שנה וחצי..

זה מטורף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים