עבור לתוכן

Serious Sam 3 דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

גרפיקה על הפנים.

העיקר התמונות בעמוד 1- מטעות.

• תגובות 43
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:mavet:

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

:HEADLESS SMILEY:

פורסם

ממליץ גם לעבור על הטוויטר של Fork Parker (ה CFO של Devolver Digital, המפיצה של המשחק)

http://twitter.com/#!/ForkParker

הוא חולה בראש :lol:

Shaved my head and lost the mustache, find out why soon!
But Fork! What about the rides?” The ladies will have to ride my face bareback, I'm streamlining this moneymaker.

Hey Serious Sam fans, get your delicious little wallets ready for tomorrow. My wife's tit job fund needs a serious influx of cash.

:lol: :lol:

פורסם

My wife says the only thing that gets her wet anymore is @JimSterling's Jimquisition videos. That and a good chicken fried steak.

I'll fund a game about Katie Perry's breasts provided there is none of her music in it.

Who wants to hit up a strip club with me Friday night at PAX? No fooling, let's slap some titties around.

Caught my wife masturbating to pics of @therealcliffyb again. Can't blame her really.

Having Hot-Croatian-Girls-With-Perfect-Asses withdrawal.

:screwy: :screwy: :lol: :lol: :P

פורסם
  • מחבר

גרפיקה על הפנים.

העיקר התמונות בעמוד 1- מטעות.

בדיוק מה שחשבתי כשצפיתי בטריילר.

כנראה שהתמונות מטופלות, אבל גם ככה לא לקחת את המשחק הזה too serious. 8) יהיה בסדר.

עריכה:

יש מחיר: המשחק עולה 39.99$, כלומר 35.99$ בהזמנה מוקדמת או 31.99$ למי שמחזיק עותק ממשק אחר בסדרה.

בקיצור, משהו כמו 115 ש"ח.

פורסם

הגרפיקה ממש לא רעה בהתחשב בסביבות הענקיות ומאות האוייבים שרצים שם בו זמנית

פורסם
  • מחבר

ולמרות זאת- הטריילרים של ה-gameplay די ביטלו את התמונות הראשונות שפורסמו וכנראה טופלו / רונדרו מראש והציגו גרפיקה הרבה יותר מרשימה ופחות "צבעונית".

תראה למשל את התמונה הזאת ואז תשווה לסרטון שיש בעמוד הקודם, משהו לא מסתדר:

serious-sam-3-bfe-20110420102559254_640w.jpg

פורסם

הגרפיקה בסירטון ישנה (כמו מ2006) רק עם תוספת של שיפור, ועדיין זה על הפנים.

רק על פי הסירטון הייתי בוודאי חושב שזה איזה משחק ישן .

פורסם

לא ניראה לי שה Deluxe Edition שווה עוד 8$...

את המשחקים האלה יש לי וחוץ מה- OST לא ראיתי משהו מעניין. מצד שני 32$ למשחק חדש זה מחיר לא רע בכלל :D אני אוהב את ההנחות החדשות ש STEAM עושים בהזמנות המוקדמות ואני אוהב את זה שמשחקים שהם STEAM exclusive עולים 40$ ולא 50-60.

נ.ב.

עד תחילת 2012 לא ישאר לי כסף בבנק :P

פורסם

רוצה donation על ניהול הפורום ;)

פורסם

אני לא מנהל את הפורום.

יש לי כסף, פשוט התוכנית היא לבזבז הכל לפני שלא ישאר לי זמן בגלל צבא/תואר ראשון ;D

פורסם

Serious Sam Double D יצא ב STEAM (או יצא בקרוב מאוד, לא הבנתי בדיוק). המחיר הוא 8$, כרגע הנחה של 10% בקניה או 20% לבעלים של משחק אחר מהסדרה (שנקנה מ STEAM כמובן). אומרים עליו הרבה דברים אז אם יש לך 6.4$-8$ לבזבז זה כניראה אפשרות מאוד טובה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לעזאזל, בניתי על המשחק הזה להעביר זמן עד נובמבר העמוס.

פורסם

AAAAAAAAAAAAAAA!!!

עכשיו זה יוצא על סימסטר א' במקום על חופש :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים