עבור לתוכן

Serious Sam 3 דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

מעקב רציני

• תגובות 43
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המתאבד חסר הראש זה האויב האהוב עלי!

במשחקים הקודמים קרו לי כמה מצבים מצחיקים שהם היו נתקעים מדי פעם באיזה פניה או קיר ולא יכלו להמשיך לרוץ אלי,

אבל מה שכן- הם היו ממשיכים לצרוח כמו מטורפים :lol:

עדיין אין תאריך רשמי לשחרור, אבל בריאיון אחר מ-E3 שוב הזכירו שהמשחק ישוחרר בקיץ הקרוב.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
פורסם

חח יפה.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המשחק יתומכר במחיר רגיל ? יש למישו מושג .. ?

פורסם

כרגע לא ידוע מתי המשחק יוצא או מה יהיה המחיר, אני מאמין שהם ילכו על 35-40$ בדומה ל Red Orchestra 2 (שעולה 40$ לרגיל ו 50$ לפרימיום וגם יש הנחה בהזמנה מוקדמת).

זה ניראה לי הולך להיות המחיר החדש למשחקים שהם שיוצאים ב STEAM בלבד (השנה יש את SS3, Red Orchestra 2 ו HARD RESET).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

Devolver’s CFO Fork Parker had this to say:

“For fuck’s sake, what moron in marketing wrote this press release. Just tell them it has a fuck-ton of guns and some big fat titties running around trying to blow you up. Gamers love explosive violence and a nice pair of floppy tits in their face.”

He ain’t kiddin’:

:lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אין ממש קשר בין זה לדיון...

בינתיים, אתר חדש עלה עבור Serious Sam 3 ומלבד זאת- תאריך השחרור עדיין קיץ 2011. ::)

פורסם

SS3:BFE OUT 18th October

www.rockpapershotgun.com/2011/08/23/serious-sam-3-release-date-pre-orders-open

http://www.bit-tech.net/news/gaming/2011/08/23/serious-sam-3-bfe-release-date-announced/1

עוד לא אמרו מה יהיה המחיר (רק שהוא פחות מ 60$) אבל בהזמנה מוקדמת יש הנחה של 10% וב STEAM הנחה של עוד 10% לבעלים של משחקים קודמים מהסדרה (מי שקנה את SS HD מ STEAM).

ממליץ גם לעבור על הטוויטר של Fork Parker (ה CFO של Devolver Digital, המפיצה של המשחק)

http://twitter.com/#!/ForkParker

הוא חולה בראש :lol:

נ.ב.

10%+10% :smile1: עכשיו בטוח אני קונה את המשחק ;D

פורסם

אין ממש קשר בין זה לדיון...

נכון, מדובר במשחק אחר בסדרה אבל הסרטון קורע :lol:

פורסם
  • מחבר

הומור של משוגעים תמיד מצחיק :smile1:

יופי של תזמון אגב, רק אמרתי שאין תאריך שחרור...

20% הנחה על משחק old school שהוא נטו fun? מתאים לי.

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים