עבור לתוכן

Serious Sam 3 דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

המשחק השלישי בסדרה שהוכרז עוד אי שם ב-2007, מיועד לצאת בקיץ 2011, או ב-Q3 לפי אתרים אחרים.

Croteam שפיתחו את המשחק הראשון בסדרה לצורך הדגמת המנוע שלהם וזכו להצלחה,

לוקחים אותנו אחורה בזמן כאשר המשחק יהווה Prequel שיתרחש לפני עלילת המשחק הראשון, במאבק מול החייזרים הפולשים למצרים.

http://www.joystiq.com/2011/02/28/serious-sam-3-bfe-detailed-more-screens-released/

כמה תמונות חדשות ששוחררו:

24whqtt.jpg

qzhzf8.jpg

n6jnr.jpg

34exldj.jpg

11htqut.jpg

• תגובות 43
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרבה סיבות לזכור את שנת 2011 כשנה הטובה ביותר לגיימרים :cool2:

השנה שבה חזרו משחקי ה RUN AND GUN :yelclap:

השנה שבה CRYTEK, ID, DICE ו Croteam הוציאו מנועים חדשים וכולם במטרה לזכות ב BEST GRAPHICS :yelclap:

השנה שבה הרבה משחקים שחיקינו להם שנים סוף סוף יוצאים לעולם (RAGE, SS3, DNF, ALICE והרבה אחרים) :yelclap:

מצד שני זו השנה שכולנו נפשוט רגל :P עוד משחק שצריך לקנות DAY 1 :lol:

פורסם

את התמונות ראיתי מזמן, בקצרה -מדהים!.

פורסם

המשחק הראשון היה מהנה והשני היה סבבה, אבל ימי הלרוץ ולירות בכל דבר שזז כבר מתו מזמן, אנחנו לא בני 10. לא יהיה הוגן להציב את המשחק באותה השורה עם CRYTEK, ID, DICE בגלל הגראפיקה בלבד... מי שחושב שהמשחק יתן משהו שלא ראינו בקודמים הולך להתאכזב, לדעתי המפתחים פשוט אבודי רעיונות ומנסים לעשות קצת כסף על האוהדים הוותיקים של סיריוס סם עם טקסטורות כבדות. אני לא מתכוון לצפות למשחק הזה כי מראש אני יודע שהוא יאכזב.

פורסם

לידיעתך RAGE גם הולך להיות מאוד OLD SCHOOL, ב G4TV אמרו לפני כמה ימים שהמנוע הוא כמו מסגרת זהב יקרה והמשחק עצמו הוא כמו תמונה ישנה ומאובקת. זה לא אומר שזה רע אבל גם שם אל תחשוב לרגע ש ID זזו הרבה מהאיזור שנוח להם בו.

ה RUN AND GUN ממש לא מת, מידי פעם אנשים פשוט רוצים להנות מ GAMEPLAY טוב בלי כל הדברים מסביב.

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/2863-Bulletstorm

והוא ממש לא לבד.

אם משווים את המנועים אני מצפה מ Croteam לעמוד בשורה אחת עם החברות שהזכרתי וגם אם הם לא יעשו את זה לפחות אני אדע שהמשחק עצמו יהיה טוב בדיוק כמו הקודמים :cool2:

נ.ב.

אתה יכול להגיד אותו דבר גם על DNF ובכל זאת ניראה שהוא הולך להצליח, רק שיעשו לנו PRE ORDER, אני רוצה להזמין...

פורסם
  • מחבר

לאחרונה סיימתי את גירסאות ה-HD שיצאו לשני פרקים הראשונים ונהניתי.

לא מזיק שאחת לכמה זמן יהיה משחק שהתכלית שלו היא נטו לחסל כל מה שבא מולך בהתקדמות לינארית.

Serious Sam הוא לא משחק שצריך לקחת ברצינות, פשוט אחד כזה שאם בא לכם לשרוף איזה שעה בלי לחשוב יותר מדי- תהנו ממנו.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעקב

פורסם

:hizuk:

המשחק הראשון היה מהנה והשני היה סבבה, אבל ימי הלרוץ ולירות בכל דבר שזז כבר מתו מזמן, אנחנו לא בני 10. לא יהיה הוגן להציב את המשחק באותה השורה עם CRYTEK, ID, DICE בגלל הגראפיקה בלבד... מי שחושב שהמשחק יתן משהו שלא ראינו בקודמים הולך להתאכזב, לדעתי המפתחים פשוט אבודי רעיונות ומנסים לעשות קצת כסף על האוהדים הוותיקים של סיריוס סם עם טקסטורות כבדות. אני לא מתכוון לצפות למשחק הזה כי מראש אני יודע שהוא יאכזב.

פורסם

:hizuk:

:mavet:

או לא מחזק, מה שיותר נוח :P

אני לא שיחקתי במשחק הראשון, רק בשני, וזה היה אחד המשחקים המהנים ביותר שאני זוכר ששחקתי בו.

אין צורך להפעיל את הראש, רק לירות במה שזז.

אני מייחל למשחק הזה כבר שנים :) אבל העובדה שזה יהיה רק חזרה לעבר הורסת את זה, ציפיתי להמשך ההלחמות עם שליט האופל (או איך שלא קראו לו)

בכל מקרה אני הולך לקנות אותו, אחרי החוויה שהייתי לי בSS2 (ולא רק כשהייתי בן 13, גם היום כאשר שיחקתי בו בנטבוק שלי) אני יודע שאני לא יכול להתאכזב :xyxthumbs:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

נחשף בטוויטר שתהיה אפשרות ל-coop של 16 שחקנים:

AlphaProspector:

I can only hope Serious Sam 3 will bring that well-needed dose of super manliness back to the table. In 4-player online coop or something. Serious Sam:

@

AlphaProspector How about 16-player coop? ;)

כנראה שלחבר'ה של Croteam יש תכניות מיוחדות בלהעסיק אותנו הרבה זמן בקרבות.

לא סתם הם אמרו שהם מתאימים את המנוע לכמות עוד יותר גדולה של אויבים בו זמנית...

וגם, תמונה חדשה של עיצוב הדמות של סאם:

serious-sam-3-bfe-20110420102602457_640w.jpg

פורסם

אוי משחק מעולה!!

שיחקתי בראשון וכל כך נהנתי (למרות היותי בן 10 בערך..).

מצפה בקוצר רוח למשחק ה-3 :)

פורסם

צפויה שנת קאמבקים מיוחדת.

אם מקס פיין גם יצא השנה תהיה חגיגה גדולה.

מחכה לסם הרציני החדש והתמונות מדהימות

פורסם

מעקב.

יש אפשרות במערכת החדשה לעשות מעקב בלי לכתוב הודעה?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סוף סוף קצת גיימפליי, חבל שזה רק דקה אחת:

וגם ריאיון קצר עם ה-CEO של המפתחים, רומן ריבאריק:

http://pc.ign.com/articles/117/1171651p1.html

נראה שאמנם הגרפיקה השתדרגה בכמה רמות, אבל הגיימפליי ישאר קלאסי עם איסוף תחמושת ו-health packs.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים