פורסם 2011 במרץ 1514 שנים היי אנשים, המסיבה ביום שבת ואין לי מושג למה להתחפש.. אני אתן לכם קצת מידע אולי זה יעזור להתאים לי משהו מקורי...אני בן 26, סטודנט.. זאת תיהיה מסיבה גדולה מאוד (אולם חתונות) סוג של נשף פורים כזה של הרבה אוניברסיטאות ומכללות מהאזור.בכל מקרה... כמו שאמרתי, אני סטודנט, משמע אין לי 300 שקל לזרוק על תחפושת ללילה אחד..חשבתי על משהו שאפשר להכין עם מינימום הוצאות...משהו דפוק.. משהו מצחיק.. מקורי.. אין לי בעיה לעשות צחוק מעצמי ואין לי ממש גבולות.. כל דבר הולךכל עוד ניתן ליישם.תחשבו על דברים הזויים... אבל שבאמת אני יוכל לעשות\לבנות... אם זה משנה משהו, אני 180, גוף ממוצע, שחום, שיער קצוץ!יאללה, תנו רעיונות, כמו שאמרתי, הכל הולך!
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים יש לך אוזניים שך ארנב ?בטוח שישי לך אוזניים של ארנב איפהשהוא...בכל מקרה אם אין לך כוח לשים אותם על הראשולהגיד לכולם שאתה ארנבאתה יכול לשים אותם בכיס האחורי של הגי'נסוכשמישהו שואל אותך למה התחפשתאתה מתנהג כאילו אין לך מושג ופשוט התיישבת על ארנב שנדבק לך לתחתאופציה אחרת היא פשוט להתחפש מראש למישהו שדחפו לו ארנב לתחתworks like a charm
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים מאוד קל וזול - התחפשתי לחתול השחור (אם אתה מכיר...)אתה בעצם לוקח בריסטול גדול ועושה אותו בצורה של גליל (כדי שתוכל להכנס לתוכו) - ומצפה אותו בכל מיני זיזים (אני השתמשתי בפנוכו של נייר הטואלט עם שפיץ קטן)בפנים אתה מכין לעצמך מין כתפיות שכל האינסטרומנט יישב עליך...לוקח מגבעת\גובע שחור רחב שוליים ו"מצפה" גם אותו בכל מיני זיזים קטנים.אפשר להוסיף גם זיז גדול מאחורה (כמו זנב של חתול מתעקל) - לא יפה להגיד למה...שם שלט מקדימה - אני דילדוסה"כ עבודה - אולי חצי שעה - עלות חומרים אולי 30 שקל (פעם זה עלה גרושים).אני מודע לזה שהיצירתיות שלי יכולה להיות מופרעתכל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.