פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר הפחית הזאת זה אחד הדברים הגאונים חח מישהו מארה"ב אמר לי איפה הוא משיג בישראל כאלה, חשבתי הוא עובד עליבד"כ אני שותה ג'ק דניאלס. יצא לי לשתות בארה"ב ויסקי שאני לא זוכר את שמו, בחיי הכי טוב ששתיתי.היה לו ריח של חמאה ממש כמו לפופקורן. הבקבוק היה מלבני עם פקק שעם.יש מצב וודפורד?http://www.woodfordreserve.com/age.aspx?ReturnUrl=%2fDefault.aspx
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר לא טעמתי אותו קטין לא קטין, אבל אין כמו ג'ק דניאלס, עם קצת קולה וקרח אני ממש אוהב את זה ככה. לא שמים קרח בוויסקי!!
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים אני לא מבין גדול ולא טעמתי יותר מידי ויסקי,אבל ל ג'ים בים אני לא מתקרב יותרבושמילס וגק דניאלס דווקא הלך נחמד.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר ג'ים בים שחור הרבה יותר טוב מהרגיל, כשלא ידעתי מה הטעם ניסיתי את הרגיל ולא התלהבתי בכלל.בושמילס חמוד, הבלאק בוש יותר הרבה, והג'ק דניאלס קשה לשתיה לבד ככה...לא טעים לי כמו הג'נטלמן.למי שלא יצא לנסות גלנליווט 15, או סקאפה 14/16. מומלץ מומלץ....או כמובן מקאלן ירוק באריזות החדשות, את הקודמים לא טעמתי אבל את הירוק והאדום....פשוט מדהים
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים אני חייב לשתף אתכם בהתנסות - עד לא מזמן הייתי שותה את הוויסקי נקי וללא תוספות (מים, קרח או קולה רחמנא ליצלן)חבר טוב העיר לי שאם אני לא מוהל במים את הוויסקי אני מפספס קצת והיה לו הסבר מאוד הגיוניששותים וויסקי נקי אחוז האלכוהול הגבוהה "צורב" את בלוטות הטעם ומכניס אותם למעין שוק - ולכן אתה לא יכול לטעום את כל עושר הטעמים שיש בוכמו כן - כאשר מוהלים הוויסקי במעט מים הוא נפתח (כמו שיין נפתח בקנקן אשר מאוורור אותו)ניסתי ואני חייב לציין שהתוצאה מעניינת - מאז אני לא בטוח שלא למהול הוויסקי זה MUST - מדי פעם אני שותה אותו מהולצריך למהול את הוויסקי במים סופר נקיים וזכים (לא מי ברז שלצערי הם די קשים)אני כבר 4 ימים ללא כוסית ((בגלל האנטיביוטיקה) אני ממתין בקוצר רוח לשבוע הבא שבו אוכל סוף סוף להחליק בגרון את הגלנפידיך שלישתו באחריותגבריאל
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים לא טעמתי אותו לא שמים קרח בוויסקי!! קרח בפרט או מים בכלל? אין פה אנשים ששותים Wild Turkey?
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים הרבה תלוי במים שמהם הכינו את הקרח.לעיתים הקרח בוויסקי יוצר טעם לוואי שמשפיע לרעה על טעם הוויסקי
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים מחבר לשים קרח בוויסקי לדעתי זה פשוט לאנוס אותו..ואם כבר קרח או מים כמו שאמרו פה אז מינרלים חדשים לא מהברז כי זה נותן טעם לוואי..במיוחד הקרחים מהמקפיא עם הארומה של הדג של שישי מנסיון מר חח. ואני לא שם קרח בכלל בויסקי כי אז אני מרגיש טעם עדין מדי, אני אוהב וויסקי שאתה שותה אותו והוא בעל 40 אחוז (או יותר) ושהוא פשוט זורם לך בגרון חלק ללא שום שריפה בדרך...כמו הג'נטלמן לדוגמא, או הליווט 15, או המקאלן הירוק ואפילו האדום שהוא 43 אחוז. אני חייב לשתף אתכם בהתנסות - עד לא מזמן הייתי שותה את הוויסקי נקי וללא תוספות (מים, קרח או קולה רחמנא ליצלן) חבר טוב העיר לי שאם אני לא מוהל במים את הוויסקי אני מפספס קצת והיה לו הסבר מאוד הגיוני ששותים וויסקי נקי אחוז האלכוהול הגבוהה "צורב" את בלוטות הטעם ומכניס אותם למעין שוק - ולכן אתה לא יכול לטעום את כל עושר הטעמים שיש בו כמו כן - כאשר מוהלים הוויסקי במעט מים הוא נפתח (כמו שיין נפתח בקנקן אשר מאוורור אותו) ניסתי ואני חייב לציין שהתוצאה מעניינת - מאז אני לא בטוח שלא למהול הוויסקי זה MUST - מדי פעם אני שותה אותו מהול צריך למהול את הוויסקי במים סופר נקיים וזכים (לא מי ברז שלצערי הם די קשים) אני כבר 4 ימים ללא כוסית ((בגלל האנטיביוטיקה) אני ממתין בקוצר רוח לשבוע הבא שבו אוכל סוף סוף להחליק בגרון את הגלנפידיך שלי שתו באחריות גבריאל אגב מה שאתה אומר הוא נכון...זה פותח טעמים, אבל תלוי באיזה וויסקי לרוב בסינגלים מאשר הבלנדדים כי גם ככה הם יותר ספירטים = פחות טעם ויותר הרגשה של אלכוהול...(חוץ מהממש איכותיים וזקנים), יש כאלה שזה פשוט לא יעשה אותם יותר טעימים. ניסיתי בלאק לייבל עם זה, לא טעים לי... ניסיתי את הניקה (NIKKA FROM THE BARREL) גרסה של 52% אלכוהול, והמים עשו פלאים...אם מים ובלי היה מדהים, אפילו לא מרגישים את האחוז בגרון. ניסיתי FOUR ROSES SINGLE BARREL ללא מים, 50 אחוז, מדהים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.