עבור לתוכן

שאלה בקשר לאימיול..

Featured Replies

פורסם

יש לי אימיול ואינטרנט בכבלים 750K .

נגיד שאני מוריד 2 קבצים כל אחד על 2 KBPS .

לפי הרוחב פס שלי אני אמור להוריד הרבה יותר אז האם ה 4 KB האלה הם ניצול מלא של רוחב הפס שלי?

השאלה שלי היא בעצם זאת.. אם אני יבטל אחד אז השני יוריד יותר מהר?

מקווה שהבנתם אם לא תגידו...

תודה :D

פורסם

לא ה-4 קיי האלה הם לא ניצול מלא של רוחב הפס שלך ,אתה יכול להוריד בערך עד 90 קיי לשנייה

וגם אם תפסיק הורדה אחת זה לא יעזור, כנראה שאתה מוריד ממישהו בעל חיבור איטי..או שאתה לא מחובר מספיק זמן לאי מיול ..{לפחות ככה זה אצלי }

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז זה לא יעזור לסגור אחד מהם.. תודה ועוד שאלה :)

מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את המשפט הזה?

"כעת לאחר שסימנתם לינק אחד מהאתר, המשיכו וסמנו עוד כ 8 עד 10 לינקים, וזאת בגלל שלינק אחד לא

תמיד יוריד במהירות מקסימלית, אך מספר לינקים יחד ידאגו למלא את רוחב הפס שלך בצורה יפה."

לא הבנתי... אני עשיתי חיפוש לקובץ שאני מחפש ולחצתי על אחד מהקבצים שהוא נתן לי.. אם אני ילחץ על עוד קובץ הוא פשוט יוריד אותו במקביל לקובץ שלי הם לא יפעלו ביחד או משהו כזה..

???

פורסם

לפי מה שאני הבנתי אתה יכול להוריד את אותו קובץ מכמה שרתים שונים...

תנסה, אולי זה יעזור

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה?

פורסם

רק רציתי להגיד - שבדומה ל EDONKEY , OVERNET ושאר ה CLIENTS של EDONKEY 2K SERVER

לעלום לא תוכל להוריד דרך ה CLIENT יותר ממהירות ההעלאה שהקצבת ( שהגדרת ב PROPERTIES ) כפול 4... ( או 5 )

את החישוב תעשה לבד...

ובכל מקרה - תזכור שכאשר כזו תוכנה עובדת - ואכן אתה מוריד 4-5 KB לשנייה - הרוחב פס שלך לא משתנה מ 96 ל 92 אופטימלי או משהו כזה - הרבה THREADים אחרים של התוכנה ( ותלוי במספר רב של גורמים אחרים ) - מורידים את הקשצב האופטימלי של 96 ( ב 750 ) להרבה פחות...

MEK

פורסם

אוקיי אז זה לא יעזור לסגור אחד מהם.. תודה ועוד שאלה :)

מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את המשפט הזה?

"כעת לאחר שסימנתם לינק אחד מהאתר, המשיכו וסמנו עוד כ 8 עד 10 לינקים, וזאת בגלל שלינק אחד לא

תמיד יוריד במהירות מקסימלית, אך מספר לינקים יחד ידאגו למלא את רוחב הפס שלך בצורה יפה."

לא הבנתי... אני עשיתי חיפוש לקובץ שאני מחפש ולחצתי על אחד מהקבצים שהוא נתן לי.. אם אני ילחץ על עוד קובץ הוא פשוט יוריד אותו במקביל לקובץ שלי הם לא יפעלו ביחד או משהו כזה..

???

הכוונה היא להוריד מספר קבצים שונים בכדי לנצל את מלוא\רוב יכולת החיבור שלך.

כי כמו שאמרת כרגע אתה מוריד רק ב -4 קיי (מתוך 90 אפשריים) לכן אם תוריד עוד 10 קבצים במהירות דומה תנצל לפחות 50% מרוחב הפס שיש לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים