פורסם 2011 במרץ 1414 שנים שלוםהאם יש למישהו מושג איזה דרייברים צריך כדי לעלות DOS BOOT עם DVD כאשר בביוס האופציה של INTEL RAID נבחרה?תיאור הבעיה:1) בביוס אני משנה את האופציה מ-IDE ל- INTEL RAID2) כונן DVD SATA מחובר3) מנסה לעלות DOS BOOT דרך ה-DVD4) הכונן לא מזוההניסיתי כמה דרייברים של ה-DVD וערכתי את ה- AUTOEXEC וה- CONFIGאבל ללא הצלחהלמישהו יש פיתרוןמה שכן עבד זה הHIREN CD הוא כן מצליח לעלות אבל לא הצלחתי לפענח מה הם עשו שםתודה
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים שלום,הכותרת שלך איננה עניינית ואיננה כתובה בהתאם לחוקי הפורום - נא ערוך בהתאם.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0הסיבה שאתה לא מצליח לעלות בדוס זה שדוס שלך אינו מכיר את מערך האחסון שלך (הוא צריך דרייבר בשביל לדבר איתו או שהביוס ידמה אותו כדיסק רגיל)נא הדבק בדיוק איזה לוח אם יש לך ואיזה בקר RAID.כל טוב,גבריאל
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים דריברים צריכים להיות של לוח אם.סכוי שתמצא כאלה לדוס = אפס.RAID שלך זה רק בשם אני חושב וזה בכלל SATA רגיל.ומה רע אם אתה נשאר ב IDE בשביל הדוס ובכלל למה צריך דוס ?
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים מחבר - אני חייב לבחור ב- RAID כדי לטעון מערכת הפעלה על 2 דיסקים הביצועים במצב שכזה גדלים משמעותית- המערכת כבר טעונה ואני רוצה לעשות גיבוי -GHOST- אני חייב לעלות דכך DOS ולהריץ את ה-GHOSTה-DVD והדיסקים הם SATA אין IDE - בלוח קודם לא הייתה בעיה ה-IDE במצב RAID עבדובמצב כזה הכונן לא מזדהה
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים מספר אופציות לעקוף את הבעיהלהשתמש בתוכנה שתזהה את ה-CONTAINER כגון acronis, clonezilla, GHOST32 אני רוצה רק לחדד - RAID איננו גיבוי - וברמת אפס זה יותר "מסוכן" מאשר דיסק יחיד (אני משתמש בזה - אבל ממש לא אכפת לי מה יש על הכונן - וביצועים זה כל מה שמעניין אותי).כל טוב,גבריאל
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים - אני חייב לבחור ב- RAID כדי לטעון מערכת הפעלה על 2 דיסקים הביצועים במצב שכזה גדלים משמעותית...
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים "אני חייב לבחור ב- RAID כדי לטעון מערכת הפעלה על 2 דיסקים הביצועים במצב שכזה גדלים משמעותית"= כמו אני מבין בעתיד, לא עכשיו.
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים barakuda69נא הסבר ביתר פירוט ובהתנסחות אחרת מה אתה מנסה להשיג - כמו שאתה רואה אנחנו לא מבינים אותך היטב וחבל ללכת סחור סחורIVAN כתמיד הדעה שלך יותר ממבורכת - לי ברור שכרגע כבר יש לו 2 דיסקים במערך - אך כמו שיפה ציינת זה יכול להתפרש גם אחרת.תודה,גבריאל
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים הוא תחיל שאלה שלו בבביוס אני משנה את האופציה מ-IDE ל- INTEL RAIDאז אם היה ב IDE לא יכול להיות בRAID ככה סתם פתאום.בכל מקרה אם היה ב IDE מערכת שלו כנראה לא תעלה ב SATA ואזאין טעם באימאג שלו.לפני RAID צריך לעבור ל SATA במערכת.
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים מחבר תודה לכל מי שעוזראני אנסה להסביר:ללוח אם מחוברים 4 דיסקים 500GB SATA וכונן SATA LGDVD/RWבביוס מגודר INTEL RAID במקום IDEוכשהמערכת מתחילה לעלות נכנסתי להגדרות של ה-RAID והגדרתי 2 דיסקים ב- VOLUME-0 ו-2 הדיסקים הנוספים בתור VOLUME-1המערכת נטענה ב- XP PRO SP3 ועובדתאני רוצה לעלות במצב DOS כדי להריץ את תוכנת ה-GHOSTאבל כונן ה- DVD לא מזדההערכתי את קבצי ה-CONFIG וה- AUTOEXEC עם דרייבים של כוננים (GCDROM, OAKY, ATAPICD ) ודרייברים נוספים אבל אף אחד לא טוען את הדרייבר לכונןוהכונן לא מזדהה.השאלה שלי מה ניתן לעשות כדי שהכונן יזדהה במצב שבביוס מוגדר RAIDכשעבדתי עם המערכת ובביוס היה IDE הכל עבד והזדהה ועשיתי GHOSTאבל לא עובד עכשיו כשהמערכת עובדת ב-RAIDתודה
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים גוגל - לא עוזר ?http://www.google.com/search?hl=en&newwindow=1&q=dos+boot+sata+dvd&aq=f&aqi=&aql=&oq=
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים מחבר תודהניסיתי את מה שהם מציעים אך לא עזרהפתרונות טובים למצב שבביוס מוגדר IDEולא RAID
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.