פורסם 2002 במרץ 1023 שנים סיכום:SK6 - מתיישןAX7 - מאוורר חזק ומעולה לאוורקלוקינגV7+ - מאוורר שקט מאוד וחזק (פחות מהAX) - למי שרוצה לישון בלילההבחירה שלך..... ;D
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים הAX7 קצת יותר חזק מהוולקנו, אבל אם אתה רוצה שקט , אתה צריך להתפשר קצת על הביצועים..
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים אוףףף.. KOM - אולי תעלה לי קצת את מס' ההודעות שלי, כבר הידיים שלי עייפות מלכתוב כלכך הרבה הודעות - רק בשביל להיות "משתמש מתבגר"..
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים מחבר אני לא רוצה להתפשר בביצועים של המאוורר עצמו, לא חובה שקט מוחלט, אבל שלא יהיה רעש מוגזם, זה הכל
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים מחבר מזל טוב לפרוטוטיפ על ההודעה ה 300 KoM - תעביר את דעתך כרגע נותרו AX7 ווקלנו7+ עד כמה מרעיש ה AX 7 בכלל? זה נסבל או מוגזם?
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים הAX7 מגיע נראה לי במקור בלי מאוורר בכללאתה קובע מה תשים עליו , ואם לא הייתי נפטר מהמשתמש שלי פעמיים , מעניין בכמה הודעות כבר הייתי עכשיו ...
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים אם אתה רוצה ביצועים כמו הAX7 אתה יכול פשוט להעביר את הווסט למקסימום בוולקנו, והוא יהיה לך בול כמו הAX...כלומר:אם תרצה לעשות אוורקלוק עצבני ולשחק בפול ספיד - תעביר לHIואם תרצה ללכת לישון אחרי יום עבודה ארוך במחשב ולהשאיר את המחשב בלילה (כשהוא מוריד איזה סרט טוב למשל) אז תעביר לLOW.. :AR15:
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים מחבר רגע רגע.. AX7 = בלי מאוור?אם אבא שלי ימצא את זה בכלל, הוא שולח לי בין היתר מאוורר 120ממזאת אומרת שיהיה מאוד חיובי לשים את המאוורר הזה עליו?ובכלל, אם הוא בלי מאוורר, מה עושה בו כ"כ הרבה רעש כבר?
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים רגע רגע.. AX7 = בלי מאוור?אם אבא שלי ימצא את זה בכלל, הוא שולח לי בין היתר מאוורר 120ממזאת אומרת שיהיה מאוד חיובי לשים את המאוורר הזה עליו?ובכלל, אם הוא בלי מאוורר, מה עושה בו כ"כ הרבה רעש כבר?אתה לא תוכל לשים על הAX7 מאוורר 120הוא מגיע בלי מאוורר ואתה צריך לרכוש מאוורר בנוסף להיט סינק , ושם אתה כבר יכול לשחק עם עוצמות והרעש שהמאוורר יפיק .
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים מחבר אז אני יכול לשים כל מאוורר 80ממ שאני רוצה?והדבר היחידי שיפיק רעש פה יהיה אך ורק המאוורר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.