פורסם 2011 במרץ 1314 שנים יש דברים הרבה יותר קשים באינטרנטועכשיו בנוגע לפרסומת שיחליפו אותה למשהו נורמלי יותר או שתעשה דיאטהאנשי HWZONE נהיו רגישים
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים מחבר דיאטה או לא לבחורה יש אומץ כמו שלאף אחד איןבנתיים מה שרואים זה בנות שחיפיות אפשר לראות להן את עצם המוח!!!לי אישית אין בעיה עם התגובות רק תמישיכו להפיץ תשמועה.דרך אגב היא חנונית מחשבים וגיימרית אתם לא חושבים לעצמכם ברגע זה שאני פה כותב היא משחק לי בבאטלפילד ....רק על זה שווה צפיה ....בכל מקרה אחלה אתר אחלה אנשים תמשיכו כךהכל הומור
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים מחבר מזה משנה אומץ או חוסר מודעות העיקר פה זה להצחיק אנשים להכניס אנשים לשוק ולגרום להם להבין שלא רק כוסית 60-90-60 יכולה להיות מאחורי מצלמה תאמין לי אם לא היו אנשים שמנים מלאים או לא יודע מה היה הרבה מ פחות מצחיק והמוריסטי.
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים roadrunner תרגיע.הכל פה היה ברוח טובה ובצחוק.למה להרוס.גם הבחורה בקליפ האינפנטילי הזה חושבת שזה מצחיק וברוח טובה לדעתך?התגובות בת'רד הזה ברמה נמוכה שמזכירה יותר אתרים כמו FXP מאשר אתר רציני יחסית כמו זה.
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים מחבר מסתבר שכן האי חושבת ככה והיא חושבת ככה על כל הקליפים שהיא עושהיש אנשים שאוהבים ויש שלא יש אנשים שחושבים שהכל זה העולם הרזה ויש שחובים שלאיש אנשים שחושבים שהם מושלמים שהם מגיבים מאוחרי המסף אבל במציאות זה מחליא יש כלכך הרבה ואף אחד לא מושלם !!!!אל תוציא תשלול אנשים לפני שאתה מכיר אותם לא משנה איך הם נראים.ככה בחיים לא תרוויח.אם אתה חושב שאתה מושלם והכל טוב אצלך ואתה חתיך עלללל ויכול להצטלם לקטלוג של קסטרו בבקשה בוא ותראה את עצמך.ואחר כך דבר.כמה שהרבה מהאנשים אוהבים שלפוט אדם לפי המראה שלו.
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים נו מה יהיה, כבר 2 בלילה ואני לא יכול להירדם.כל פעם שאני סוגר את העיניים אני רואה את התעובה הזאת :s05:
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים מסתבר שכן האי חושבת ככה והיא חושבת ככה על כל הקליפים שהיא עושה יש אנשים שאוהבים ויש שלא יש אנשים שחושבים שהכל זה העולם הרזה ויש שחובים שלא יש אנשים שחושבים שהם מושלמים שהם מגיבים מאוחרי המסף אבל במציאות זה מחליא יש כלכך הרבה ואף אחד לא מושלם !!!! אל תוציא תשלול אנשים לפני שאתה מכיר אותם לא משנה איך הם נראים. ככה בחיים לא תרוויח. אם אתה חושב שאתה מושלם והכל טוב אצלך ואתה חתיך עלללל ויכול להצטלם לקטלוג של קסטרו בבקשה בוא ותראה את עצמך. ואחר כך דבר. כמה שהרבה מהאנשים אוהבים שלפוט אדם לפי המראה שלו. ויש אנשים שחושבים שאתה צריך ללמוד עברית. אה, והצבעתי 1 כמובן.
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים מחבר תחשוב על מרגלית צנעני [br]פורסם בתאריך: 14.03.2011 בשעה 02:02:12וכן יש אנשים שמחליקה להם היד ולוחצת על הכפתור הלא נכון במקלדת.ומה שיותר מגניב שלא מנשה איך אתה כתוב את המפשט אבל העקיר שהואת הראושנה והארחונה תיהיה בהתלחה והארוחנה בסוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.