פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מה קורה ?? מישהו מהפורום פה עשה או מכיר מישהו שעשה ניתוח הסרת משקפיים בלייזר ויכול להגיד איך זה ?? והאם זה כדאי ??ובכללי מה דעתכם על העניין ? תודה
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים בחודש הקרוב אני מתכנן ללכת לבדיקות התאמה.יש כמה פוסטים בעבר על זה, תשתמש בכפתור החיפוש.
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים מחבר תודה על המענה , תראה עכשיו יש מכשירים חדשים וכל זה אז לחפש משהו לפני הרבה זמן לא נראה לי שיתן תמונה שלמה על העניין .
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים קבעתי תור לרופא מומחה להתייעצות אמר לי במילים האלה 'ניתוח להסרת משקפיים בלייזר - להכניס ראש בריא למיטה חולה' מבחינת המומחים והמנתחים עצמם, לנתח עיניים בריאות זה סיכון מיותר,הקשבתי לעצתו וכיום אני משתמש בעדשות מגע. ככה אני יכול גם ללכת עם משקפיים מדי פעם, כשמתחשק לי.
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים קבעתי תור לרופא מומחה להתייעצות אמר לי במילים האלה 'ניתוח להסרת משקפיים בלייזר - להכניס ראש בריא למיטה חולה' מבחינת המומחים והמנתחים עצמם, לנתח עיניים בריאות זה סיכון מיותר,הקשבתי לעצתו וכיום אני משתמש בעדשות מגע. ככה אני יכול גם ללכת עם משקפיים מדי פעם, כשמתחשק לי.אפשר פירוט למה זה "להכניס ראש בריא למיטה חולה"?
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים מחבר אבל אם מרכיבים משקפיים אז העיניים לא בריאות !! . בכל מקרה יש אנשים שעשו את זה ממה שקראתי באינטרנט והם מרוצים מהתוצאות .אבל העניין הוא מה ההשפעות לטווח הארוך ומה הסיכונים .
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים קבעתי תור לרופא מומחה להתייעצות אמר לי במילים האלה 'ניתוח להסרת משקפיים בלייזר - להכניס ראש בריא למיטה חולה' מבחינת המומחים והמנתחים עצמם, לנתח עיניים בריאות זה סיכון מיותר,הקשבתי לעצתו וכיום אני משתמש בעדשות מגע. ככה אני יכול גם ללכת עם משקפיים מדי פעם, כשמתחשק לי.אני משתמש בעדשות מגע חודשיות כבר שנים, ודי נמאס.חוץ מזה שהעין מאוד רגישה לכל דבר שהוא, אתה מבזבז זמן וכסף יקר. השאלה היא האם אתה מוכן להסתכן.היום, מבינים הרבה יותר מפעם ואנשים שפעם היו מנתחים, היום כבר יודעים לא לנתח אותם.תלך לבדיקה תראה מה מצב הקרנית שלך, תתעניין, תשאל ותחליט.אני מכיר מישהו שהיה לו -12 בשתי העיניים וניתוח סידר לו את זה. (לפני מספר שנים).
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים מחבר הניתוח כנראה שכן מסדר את העניין אבל יש חששות , העיניים הם דבר מאוד חשוב שלא צריך לשחק איתו .האם המשקפיים מפריעים לי ?? אני צריך ללבוש משקפיים אבל אני לא לובש , רק בזמן לימודים אני משתמש בהם . תראה זה דבר לא טבעי , זה מפריע , מציק .אין כמו לראות טבעי בלי עזרים .
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים אני מכיר מישהו שהיה לו -12 בשתי העיניים וניתוח סידר לו את זה. (לפני מספר שנים).ואני מכיר מישהו בן 23 היה כשהתעוור אחרי ניתוח של מינוס 6. SO ? אתה רוצה לקחת סיכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.