עבור לתוכן

הסרת משקפיים בלייזר , דעתכם ?

Featured Replies

פורסם

מה קורה ??

מישהו מהפורום פה עשה או מכיר מישהו שעשה ניתוח הסרת משקפיים בלייזר ויכול להגיד איך זה ?? והאם זה כדאי ??

ובכללי מה דעתכם על העניין ?

תודה

פורסם

בחודש הקרוב אני מתכנן ללכת לבדיקות התאמה.

יש כמה פוסטים בעבר על זה, תשתמש בכפתור החיפוש.

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה , תראה עכשיו יש מכשירים חדשים וכל זה אז לחפש משהו לפני הרבה זמן לא נראה לי שיתן תמונה שלמה על העניין .

פורסם

קבעתי תור לרופא מומחה להתייעצות אמר לי במילים האלה 'ניתוח להסרת משקפיים בלייזר - להכניס ראש בריא למיטה חולה'

מבחינת המומחים והמנתחים עצמם, לנתח עיניים בריאות זה סיכון מיותר,

הקשבתי לעצתו וכיום אני משתמש בעדשות מגע. ככה אני יכול גם ללכת עם משקפיים מדי פעם, כשמתחשק לי.

פורסם

קבעתי תור לרופא מומחה להתייעצות אמר לי במילים האלה 'ניתוח להסרת משקפיים בלייזר - להכניס ראש בריא למיטה חולה'

הקשבתי לעצתו וכיום אני משתמש בעדשות מגע. ככה אני יכול גם ללכת עם משקפיים מדי פעם, כשמתחשק לי.

אפשר פירוט למה זה "להכניס ראש בריא למיטה חולה"?

פורסם

פורסם
  • מחבר

אבל אם מרכיבים משקפיים אז העיניים לא בריאות !! . בכל מקרה יש אנשים שעשו את זה ממה שקראתי באינטרנט והם מרוצים מהתוצאות .

אבל העניין הוא מה ההשפעות לטווח הארוך ומה הסיכונים .

פורסם

סיכון תמיד קיים. תחכה עוד כמה שנים, המצב רק משתפר.

פורסם

המשקפי ראייה עד כדי כך מפריעים לך?

פורסם

אני משתמש בעדשות מגע חודשיות כבר שנים, ודי נמאס.

חוץ מזה שהעין מאוד רגישה לכל דבר שהוא, אתה מבזבז זמן וכסף יקר. השאלה היא האם אתה מוכן להסתכן.

היום, מבינים הרבה יותר מפעם ואנשים שפעם היו מנתחים, היום כבר יודעים לא לנתח אותם.

תלך לבדיקה תראה מה מצב הקרנית שלך, תתעניין, תשאל ותחליט.

אני מכיר מישהו שהיה לו -12 בשתי העיניים וניתוח סידר לו את זה. (לפני מספר שנים).

פורסם
  • מחבר

הניתוח כנראה שכן מסדר את העניין אבל יש חששות , העיניים הם דבר מאוד חשוב שלא צריך לשחק איתו .

האם המשקפיים מפריעים לי ?? אני צריך ללבוש משקפיים אבל אני לא לובש , רק בזמן לימודים אני משתמש בהם . תראה זה דבר לא טבעי , זה מפריע , מציק .

אין כמו לראות טבעי בלי עזרים .

פורסם

אני מכיר מישהו שהיה לו -12 בשתי העיניים וניתוח סידר לו את זה. (לפני מספר שנים).

ואני מכיר מישהו בן 23 היה כשהתעוור אחרי ניתוח של מינוס 6. SO ? אתה רוצה לקחת סיכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים