פורסם 2011 במרץ 1114 שנים רציתי בבקשה המלצה שלכם על ספקית ותשתית אינטרנט,איפה יש את המחיר היחסית הכי זול ושירות טוב?(יש לי בבית הוט קו טלפון ובעבר היה גם אינטרנט של הוט)מהירות של 2.5 mb (ואם יש מהירות גבוהה יותר וזה אטרקטיבי אז אפשר)
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים החבילה שלי היא 12MB הספקית שלי היא 012 - קווי זהב. התשתית שלי היא של הוט. אני משלם 80 ש"ח בחדש להוט. ואני משלם 49 ש"ח בחודש ל012. סה"כ: 130 ש"ח. חבילה שווה ביותר, הכוללת אייפי פרטי. האינטרנט יציב ורוחב הפס הוא על MAX בכל שעות היום. מרוצה מאוד
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מה זה " אייפי פרטי"??Static IPאייפי אישי, שלא משתנה וכולל בתוכו את פרטי ההתחברות שלך.ככה שאם נגיד אני מריץ שרתים הוא לא משתנה, ואני צריך את זה מאוד...זה טוב גם מפני שאני יכול לקחת את המודם של לכל מקום, פשוט לחבר אותו למחשב, ויהיה אינטרנט, בלי לעשות כלום, יש בו את כל הפרטים שלי (באייפי).
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים אני מחובר ל 012 במהירות 5 מגהמאוד לא מרוצהיש שעות שיוטוב זוחל כמו שבלוליש שעות שזה סבירבכלל הכל תלוי בזמן שאני גולש בנוגע לטעינה איטית או מהירה של אתרים, סרטים
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים אני מחובר ל 012 במהירות 5 מגהמאוד לא מרוצהיש שעות שיוטוב זוחל כמו שבלוליש שעות שזה סבירבכלל הכל תלוי בזמן שאני גולש בנוגע לטעינה איטית או מהירה של אתרים, סרטיםתלוי בתשתית שקיימת אצלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.