פורסם 2011 במרץ 1114 שנים א. כל החנויות הן בכלל פשוט Iframes מאמזון. אין לחברה שום מוצריםב. למה הכתובת מייל זה hotmail.com@?ג. אל תגיד מודל בינארי - תגיד MLM.ד. עצה ידידותית: צא מזה כל עוד אתה יכול. זה ירושש אותך, לא בגלל שזה ידרוש ממך מלא כסף אלא בגלל שבכל הזמן שתעבוד בלשכנע אנשים להצטרף אלייך, זה זמן שבו לא תוכל לעבוד ולהרוויח כסף באמת בעבודה. צא מזה כל עוד אתה יכול.
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים אין לי מושג מה זה וגם אין לי צורך לבדוק יותר מדיכן בטח בחברה שלך יגידו עלי שאני לעולם לא אהיה מיליונר כי אין לי אפילו אומץ להתחילאבל שאתה בא ומספר לכולם שהם ירוויחו המון (נכון גם טרחת להזכיר שצריך להשקיע סכום משתנה ממש עובדה חשובה) אבל אתה לא מסביר אפילו אחרי כל כך הרבה מילים מה זה ובמה ההשקעה ומי ומה זה הדבר הזה בכלל אז אין לי צורך להמשיך לשום מקוםזה נשמע רע מאוד כי זה נשמע טוב מאוד טרחת גם להסביר לנו שאתם לא פירמידה למרות שכל מה שכתוב מצייר פירמידה נדמה לי שחברי הפורום כאן הם אנשים קצת יותר מדי משכילים בשביל זהלמצטרפים אני מאחל בהצלחה אני מעדיף להשאר עני כמו שאניאני מאמין שהמצטרפים יעשירו את הבעלים שיצחק כל הדרך אל הבנק וכל פעם שהוא יראה את הפרצופים שלכם קראתי את זה פעם שניה וזה נשמע לי עוד יותר גרוע ממה שהיה נדמה לי בהתחלהובפעם השלישית זה כבר הגעיל אותי מה שכתבת[br]פורסם בתאריך: 11.03.2011 בשעה 13:59:01כרגע גם הקאתי[br]פורסם בתאריך: 11.03.2011 בשעה 14:02:37ואם נדמה לך שהגזמתי אז כדאי שתבחן את עצמךוכמו שאמרתי אין לי מושג מה זה אבל מהצורה שהצגת את זה ......
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים זהירות - תרמית פרמידהפרטים - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A8%D7%9E%D7%99%D7%AA_%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%94
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים שוב עברתי על מה שכתבת והייתי רוצה לקחת כל מילה שלך ולנתח אותה אבל זה ארוך ומגעילאבל משפט אחד שלך כן שווה התייחסות יוצאת דופן"יש לכם הזדמנות פז חד פעמית להצטרף לדור המייסדים של איביי\אמזון הבאה !!!"מעניין מה היו אומרים על זה איביי ואמזון?אתה קושר את שמם עם דבר לא ידוע ומסריח מאוד תזהר הם עוד עלולים לתבוע אותך[br]פורסם בתאריך: 11.03.2011 בשעה 14:19:56MASTERDK אם אתה מצטרף גם אני באשכחו את כל מה שכתבתי גם אני עכשיו הולך להרשםמה שטוב לMASTER טוב גם לברוס לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.