עבור לתוכן

טרקטורונים עם 3 גלגלים - האם ראיתם כאלה בישראל?

Featured Replies

פורסם

אמרו לי שהם לא בטיחותיים אבל אני לא מבין מה הבעיה למכור כאלה לשימוש בסיסי ולא לתחרויות. האם יש איסור בחוק על מכירה או ש"כוחות השוק" קובעים זאת הלכה למעשה?

ובלי קשר לבטיחות - האם ייצור טרקטורון עם 3 גלגלים זול יותר מאשר 4 גלגלים?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

אפ'חד לא יכול להוסיף משהו?

פורסם

לפי ויקי

Production of three wheelers ceased in 1987 due to safety concerns:[5] three wheelers were more unstable than four wheelers (although accidents are equally severe in both classes).[6] A ban on sales of new or used three wheelers and a recall of all remaining three wheelers has been proposed by the American Academy of Pediatrics.[7]

פורסם

אלא אם כן היעד שלך נמצא בקו ישר לחלוטין מולך ולא דורש ממך להאיץ למהירות שעולה על 40 קמ"ש, אני לא רואה שום הגיון באף כלי רכב עם 3 גלגלים.

פורסם
פורסם

זה Tribike

הדבר הזה יכול להיות יותר יציב עם שני גלגלים מקדימה והשלישי מאחורה

כמו ה T-Rex למשל

פורסם
  • מחבר

אלא אם כן היעד שלך נמצא בקו ישר לחלוטין מולך ולא דורש ממך להאיץ למהירות שעולה על 40 קמ"ש, אני לא רואה שום הגיון באף כלי רכב עם 3 גלגלים.

מוזר. יצא לי לראות הרבה עגלות ילדים על גלגל אחד מקדימה. האם גם הם לא בטיחותיים? אם אתה משתמש בכלי באחריות אז לא אמורה להיות בעיה. בגלל שטויות שאנשים אחרים עושים היינו יכולים לקנות כלי רכב זולים בהרבה. תחשוב כמה יתרונות יש להפחתה בגלגל אחד - פחות חומר, פחות משקל, פחות דלק. חבל שזה המצב.

זה Tribike

הדבר הזה יכול להיות יותר יציב עם שני גלגלים מקדימה והשלישי מאחורה

כמו ה T-Rex למשל

רק שלא נראה לי שזה נפוץ
פורסם

מוזר. יצא לי לראות הרבה עגלות ילדים על גלגל אחד מקדימה. האם גם הם לא בטיחותיים? אם אתה משתמש בכלי באחריות אז לא אמורה להיות בעיה. בגלל שטויות שאנשים אחרים עושים היינו יכולים לקנות כלי רכב זולים בהרבה. תחשוב כמה יתרונות יש להפחתה בגלגל אחד - פחות חומר, פחות משקל, פחות דלק. חבל שזה המצב.

אני ממש מקווה שאתה לא עולה על 40 קמ"ש עם העגלה של הילד.

אם נניח את הציניות בצד רגע, אז נכון שאתה מפחית את כמות החומרים הנדרשים לייצור מכונית ואת המשקל שלה (לא בטוח בכלל לגבי הדלק אגב) אבל אין מה לעשות שזה פשוט ממש לא יציב. שמע, גם עגלה על גלגל אחד תהיה יציבה במצבים מסויימים, אבל אתה לא יכול ליישם את זה על רכב, בגלל הבדלי המהירות. זו פיזיקה די פשוטה - כמה שאתה נוסע במהירות גבוהה יותר, יותר קשה לך לבצע פניות חדות ואם מדובר על תלת-גלגלי, גם לשמור על המשקל.

הכתבה הזאת תסביר לך מצויין למה זה רעיון רע (ותקרא אם שאר הכתבה אם בא לך, היא כתובה טוב ודי מצחיקה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים