פורסם 2011 במרץ 914 שנים אני רוצה להתקין WIN מ-DISK ON KEY היות וה-CDROM שלי דפוק.משהו מיוחד שצריכים לעשות ?
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים אם חושבים על זה, גוגל לא היה חבר עד כדי טוב אם לכל האנשים היתה גישה כמו שלך (:כלומר, אם כולם היו מפנים בגוגל במקום לתת תשובה, היית מוצא בגוגל דיונים "שאלה X" ותגובות "google it" והיית חוזר על אותו מעגל החיפושים שוב ושוב ושוב...לתוכנה קוראים Windows7-USB-DVD-Download-Toolניתן להוריד אותה מהאתר www.microsoft.comלאחר מכן אתה שם את הקבצים בUSB או שהתוכנה עושה את זה במקומך.אני אישית לא אהבתי את הדרך הזאת כי היא הרבה יותר איטית מהתקנה מDVD. לוקח פי 2-3 זמן להתקין. אז במקומך הייתי הולך וקונה DVD חדש במאה שקל.
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים קרא את המדריך שכתבתי - הוא אמנם מדבר על מחשב ASUS אך הוראות לגבי ה-DOK זהותhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=439955.0בהצלחה,גבריאל
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים מחבר קודם כל תודה על התשובות, ואתם בטוחים שלהתקין מ-USB לוקח יותר זמן מדיסק ?כי אני קראתי איפשהו ההפך
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים אני אישית לא ע\אמדתי הבדלים בזמני ההתקנה - מבחינתי זמן ההתקנה הוא זמן מצוין לשתות קפה\להתקלח\לפטפט בטלפון וכיוב'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.