עבור לתוכן

צהל הפך להיות חברת הריסה בע"מ !!!

Featured Replies

פורסם

גם לפלסטינאים נמאט מכל האינטיפדה הזאת, אלה שהולכים להתאבד הם חולי נפט שהתכוונו מתישהו להרוג את עצמם ואירגוני הטרור נתנו להם לעשות זאת ב"כבוד".

עראפת כבר לא מעניין אותו מהעם הפלסטיני(אם עניין אותו אי פעם) הוא כבר איבד את שפיותו, הוא שקוע בחלומות על להשיג את הר הבית, כל שאר העוזרים של עראפת(עקב היותם שפויים) כבר היו מוותרים מזמן ועושים הסכם עם ישראל הם ראו והרגישו את הנזק שנגרם ולא נראה לי שהם רוצים עוד.

פורסם
  • מחבר

אן דו קיום יש החמור והרוכב: או שאנו רוכבים עלהם או הם עלינו !!!!

אני לא מאמין לפרס בילין ושאר הפלוצרים והאגזוזנים מהשמאל........

פורסם

[אני יודע שתיכף אנשים יקפצו ויקראו לי שמאלני רקוב או מיעוט או בוגד, אבל מה שאני אמר כן אלו הם דברים שנאמרים כתוצאה ממחשבה מעמיקה ונסיון להסתכל על המצב בצורה אוביקיטיבית.

50% אובייקטיביות זה כמובן הישג גדול...

פורסם

הבעיה היחידה עם ביבי שהוא אסון לכלכלה.

שמעתי הרבה שטויות , שקרים, וסתם הפלצות על ביבי. למשל שהוא בגד באישתו (מישהו אמר שיש לו קלטת, אבל היא מעולם לא נמצעה). ביבי סוכן CIA\מרגל של ארה"ב (זה מפי חברת כנסת של מפ' עבודה). וסיפור על זה שאישתו של ביבי גנבה כלי כסף ממוזאון(הסיפור אמיתי, רק שלא אישתו של ביבי- אלא לאה רבין) .

אבל שטות כזאת! זאת הגזמה! >:(

פורסם

ביבי הביא אותנו למיתון לא נורמלי בכהונתו, אבטלה, מחשב לכול ילד(הבן אדם היה בדיחה מהלכת), מיליונים לחרדים.

כנראה שכחתה.

או שתגיד שזה היה אשמת העבודה, כמו שכול הליכודניקים הנודניקים אוהבים להגיד.

בכהונתו היו שלושה שרי אוצר,פיטר שניים.

ביבי לא לא יהיה בובה של בוש אבל הוא היה בובה של קלינטון, הפעימה השניה והחזרת 13% משטחי ההתחלויות היו בלחץ אמריקאי.

טיסות כל שני וחמישי, הקמת ההתנחלות בהר חומה שהביאה להסיחסוך בין ישראל לבריטניה, בגלל משהו מטומטם שביבי אמר לשר החוץ הבריטי. באותה תקופה כל העולם התחיל לשנוא אותנו הגלל ביבי, חוץ מארצות הברית ומיקרונזיה.

כל שני וחמישי חקירה במשטרה, פרשת משאל, החזרת אחמד יסין רב המחבלים לשטחים.

זה היה רק מקצת המחדלים של הביזיון הזה.

מה לעשות לאנשים יש זיכרון קצר בארץ.

פורסם

לידיעתך האבטלה עכשיו והמצב הכלכלי ושלא נדבר על המצב הביטחוני כולם נמוכים פי כמה מאשר בזמן שביבי היה בשילטון

פורסם

אבל אז לא היה מלחמה, ומלחמה מבריחה משקיעים זרים, ומלחמה מביאה פיגועים, פיגועים מביאים לפחד, פחד לביא לצריכה פחותה בקרב התושבים, פחות מקומות עבודה.

עזוב אותך ביבי טוב רק בדיבורים, אז עדיף שישאר בסויטה המפוארת שלו בארצות הברית עם אישתו הקונפה, ושימשיך לדבר לCNN וירצה באוניברסיטאות, כי בזה הוא טוב.

פורסם

אני נועל את הנושא הזה, ויכוחים פוליטיים זה דבר נחמד אבל כשהם יורדים לפסים נמוכים מאוד ולעלבונות אישיים אין מקום לויכוחים האלה. מה גם שהמדיניות שלי היא לצמצמם את הויכוחים הפוליטיים באוף טופיק, שגורמים למתיחות בין חברי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים