עבור לתוכן

צהל הפך להיות חברת הריסה בע"מ !!!

Featured Replies

פורסם

צהל הפך להיות חברת הריסה בע"מ !!!

מודיעים למחבלים שיצאו מהביית מפוצצים והורסים את הבית !!!

ומה נותר למחבל שנישאר חסר בית ברוב יאושו- להתאבד !!!! ואז הוא עושה זאת אצלנו ולוקח עימו עוד כמה אנשים שלנו !!!

צריך להפציץ מיבנים עים אנשים ולא רייקים !!!!

מה אנחנו חברת הריסה !!!!

שרון תצדיק את המוניטין.....או תפנה את הכסא לביבי.

דן

פורסם

lol, "תפנה את הכיסא לביבי", זה היה טוב... :lol:

מה כבר הביבי הזה שלך יכול לעשות במצב כזה ששרון לא?!

פורסם
  • מחבר

הוא לא בובה של בוש .......................... הוא מעולה בהסברה באנגלית........דבר שחסר לנו מאוד.

ואין לא רקע ודעות קדומות בנושא לבנון שהוא צריך להראות שהוא נהיה מתון.

ואולי גם בגלל שהוא גם צעיר יותר אז הוא החלטי יותר......... ומיטיב לראות את המצב באמת כפי שהוא.

פורסם

מוזר שמדברים בפורום הזה על פוליטיקה, אבל אם כבר, אז גם אני... :)

שרון לדעתי הוא היחיד שמתחיל לזוז.. מנהיגים לפניו פשוט לא עשו כלום! (שמעתם פעם על חיסולים ומכל מיני פעולות מיוחדות של צה"ל??)

מה לעשות, המצב מסובך, ולא מספיק שהוא מסובך - התקשורת ושאר שרים מפריעים לשרון לבצע את עבודתו בשקט!! :bash:

תגובות? :AR15:

פורסם

גם שרון וכל שאר הראשי ממשלה מאז רבין לא עשו כלום מאז

פשוט ישבו על התחת השמן שלהם ולקחו את המשכרות המנופחת שלהם !

הם פשוט לא יעילים !

פורסם

lol, "תפנה את הכיסא לביבי", זה היה טוב... :lol:

מה כבר הביבי הזה שלך יכול לעשות במצב כזה ששרון לא?!

הסיבה שביבי לא רצה להיות ראש ממשלה לפני שנה היא שהוא הניח שהוא יתקשה למלא את תפקידו כראוי כאשר הוא מלווה בשר ביטחון ליצן ושר החוץ חולה נפש שמנותק מהמציעות. זאת גם הסיבה ששרון לא כל כך מצליח

:'(

פורסם

אני מחכה שביבי יהיה בשלטון ואז נראה אם ישארו ערבים בשטחים

פורסם

הבעיה בממשלה שלנו היא שראש הממשלה מאוד לא החלטי ומנסה ללכת בדרך האמצעית, כשלמעשה, זו אינה אופציה מתקבלת על הדעת.

הוא מנסה ללחוץ על הטרור ועל הרש"פ אבל לא יותר מדי.

שרון צריך להחליט- או שנסוגים מהשטחים וחוזרים לגבולות 67' (לא סביר) או שממוטטים את הרשות הפלשתינית ומקימים במקומה "ממשלת בובות" כמו שארה"ב עשו באפגניסטן.

פורסם

חידה:

מה עושה שר תיירות מתנחל ללא תיירים?

תשובה:

משקיע בשטחים...

ועוד משהו...

הידעת? שיש התנחלות בחמת גדר בשם גדר אברהם(למה? אל תשאלו אותי)

ועוד משהו הפלשתינים ממש לא נחמדים בזמן האחרון... הולכים ברחוב ופתאום פוף!

ואני חשבתי שמשהו לא בסדר איתי שאני רודף אחרי השכנים שלי עם מכוניצ על שלט רחוק... :auto:

נ.ב:"All your base are belong to us" :itschy:

פורסם

רק ביבי

ויש עובדות שביבי היה בשילטון היו מעט מאוד פיגועים וכשהיו כמה הוא עשה את אינבי זעם שהוא קרע להם את הצורה איתו

והסיבה היחידה שביבי ירד מהשילטון היא השמאלנים שכיום לא מהווים 30% מהאוכלוסיה ניראה לי

פורסם

יש לך טעות אחי זה שמעון פרס עשה את ענבי זעם אחרי שרבין נרצח והוא היה במקומו

פורסם

אני לא מבין את הקונפליקט הקשה כאן בין שרון לביבי ???

פשוט צריך לתת לערבים את כל השטחים, וגם מצידי ריבונות בירשוליים... מה יש, גם ככה הם גרים שם, וגם זה קדוש להם בדיוק כמו שזה קדוש לנו! (וכל אלה שטוענים שאם נביא להם את ירושליים הם ירצו את תל-אביב נכנסים בערך כאן),

ברגע שניתן את זה והם יחתמו, אם הם יעשו אפילו צעד לכיוון תל-אביב (ואני לא מדבר על מתאבד אחד...) נוכל ליירט את כולם! :AR15:

בהצדקה, בלי שאף אחד בעולם לא יוכל להגיד לנו כלום... לזה אני קורא הצלחה הסברתית!

ואם הם לא יקבלו את השטחים ולא יעשו כלום אז סבבי-בבי! כולנו נחיה בשקט ושלווה (בדיוק כמו שהיה עם מצריים וירדן וכו', וגם

הם "חונכו" לשנוא אותנו וכו', פשוט לא נתנו להם סיבה).

אם הם לא יסכימו להסכם, גם-כן יש לנו ניצחון הסברתי וננוכל לעשות להם כל שברצוננו ;D.

בקיצור השמאל לשלטון! (יאללה פרס).

פורסם

רק ביבי

ויש עובדות שביבי היה בשילטון היו מעט מאוד פיגועים וכשהיו כמה הוא עשה את אינבי זעם שהוא קרע להם את הצורה איתו

והסיבה היחידה שביבי ירד מהשילטון היא השמאלנים שכיום לא מהווים 30% מהאוכלוסיה ניראה לי

לצפות מאנשים לדעת הסטוריה כללית רחוקה או אפילו של האיזור אני כבר לא מצפה, אבל זה באמת כבר עובר כל גבולו:

ראשית, עינבי זעם. שנית, המבצע נעשה בתקופה שפרס היה ראש ממשלה, לאחר הרצח של יצחק רבין ז"ל. ולהזכירך: את רבין רצחו על פחות ממה שקורה אצל שרון היום. אני אמר, בלי להביע דעה, שאם היה היום ראש ממשלה מהשמאל כמו אהוד ברק/שמעון פרס/חיים רמון/יוסי ביילין/פואד בן-אליעזר או כל אחד מהשמאל, כל אנשי הליכוד אבל כולם היו קוראים לרצוח את ראש-הממשלה וקוראים לו בוגד ורוצח.

נכון, רמת הפיגועים בתקופה שבין 96 עד אמצע הכהונה של א.ברק הייתה נמוכה מאוד(כלל התקופה של נתניהו), למעט מספר תקריות בלתי נמנעות כמו הפיגוע בבית קפה אפרופו, אירועי מנהרת הכותל, מספר פיגועים בתקופת ברק עד ההתפרצות של האינתיפאדה הנוכחית, שאם אני ארענן את הזכרון הקצר של מספר אנשים פה התחילה בגלל האליבי שמר שרון נתן לפלשתינאים כשהוא הגיע לביקור במה הוא חושב שהוא הר הבית. לשרון חסרים המון דברים שהיו לברק ולביבי, ואם השניים האלה היו היום משתפים פעולה ביחד המצב במדינה יכול היה להיות יותר טוב:

לברק היית את הלגיטמיות להגיב לפלשתינאים בכל הכח כי הוא מוכר בכל העולם בתור אדם שהיה מוכן לתת לערפאת הכל וערפאת סירב, ואני בספק אם הוא בכלל ייצג את הדעת של העם הפלשתינאי ואם הוא בכלל ראוי לייצג אותם כי הוא גורם להם כ"כ הרבה סבל ומנהיג שלטון טרור כלפי פנים.

לנתניהו היו את הייתרונות שלו בתור אדם עם אנגלית מצויינת וכושר שכנוע מעולה וגם היית לו לגיטימיות דומה לזו של ברק כי הוא ראש הממשלה היחידי אחרי רבין שהחזיר טריטוריה ביו"ש לבעלות פלשתינאים(חברון ועוד מספר איזורים) והצליח, בסופו של דבר, להרגיע את אירועי פתיחת המנהרה לפני שהם רתחו למצב דומה שהגנו אליו היום.

אני יודע שתיכף אנשים יקפצו ויקראו לי שמאלני רקוב או מיעוט או בוגד, אבל מה שאני אמר כן אלו הם דברים שנאמרים כתוצאה ממחשבה מעמיקה ונסיון להסתכל על המצב בצורה אוביקיטיבית.

פורסם

הבעיה היחידה עם ביבי שהוא אסון לכלכלה.

פורסם

ושרון לא?

עד כמה שידוע לי, האבטלה הגיעה ל11%.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים