פורסם 2011 במרץ 814 שנים שלום רב רציתי לדעת איזה דגם של מאורר יש בתוך הפסק הנ"ל למה הוא כמעט עזה לי חור באוזן האם בספק הנ"ל תחת עומס מתחת ל 25 אחוז הוא אמור לפעול והאם הוא בכלל אמור להחליף מהירות לפי טמפ ?תודה
פורסם 2011 במרץ 914 שנים ממש אחריות, המאוורר של SS בדגם הזה הוא של ADDA, מאוד שקט.עדכון: המאוורר פועל תמיד עד כמה שזכור לי בדגם הזה פשוט מוריד RPM כשאין על הספק עומס.
פורסם 2011 במרץ 914 שנים מחבר הבנתי ,וה-CORSAIR ה VX450 משתמשים באותם מאוררים ?זה ספק פשוט הרבה יותר שקט מה SEASONIC ,היה לי אחד כזה לפני .
פורסם 2011 במרץ 914 שנים כן גם הם משתמשים במאווררי ADDA, אגב הVX450 בנוי ע"י SEASONIC . על הדף הSEASONIC אמור להיות יותר שקט בעומסים גבוהים, בעומס בינוני ומטה הVX יותר שקט.
פורסם 2011 במרץ 914 שנים מחבר כן אני יודע שהם מיוצרים ע"י אותה חברה ,אבל אצלי ה SEASONIC חופר אני כבר החלפתי את ה 450VX כאשר התחיל לעושת רעש בו ! נמאס לי פשוט מכל הבירוקרטיה של החלפות ,נירא מה אני יעשה...אני כנראה מחר יבדוק איזה מאורר יש בפנים מעניין
פורסם 2011 במרץ 914 שנים בדקתי עכשיו ודגמים ראשונים של הספק המדובר היו עם המאוורר YATE LOON D12SM-12.אחר כך החליפו לADDA.
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים מחבר יש לי מאורר ישן של YATE LOON והוא רועש יחסית למאוררים הרגילים שלי ,למרות שאני לא מאמין שיש לי שם YATE LOON אבל עוד מעט נראה ,קודם סטטסיטיקה אחרי זה מחשב .
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים הD12SM לא אמור להיות רועש, יש לי 9 כאלה ואני לא שומע אותם בכלל.תנסה להעביר שם ניקוי ושימון אולי יפתור לך את הבעיה...
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים מחבר הנה ביקורת על הספק :http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/seasonic-psu-roundup_2.htmlרשום שכאשר אפילו יש אליהם לא הרבה עומס הם מתחילים להרעיש!!!הדגם שיש אצלי זה SS430 GB S12 -2-430 BRONZEבדקתי את הספק עכשיו והוא די שקט בפעולה ,רציתי לפתוח אותו אבל את זה אני יעשה כבר בפעם הבאה ...נעשתה בדיקה של 2 PRIME במקביל אחד BLEND והשני SMALL וגם ביחד RTH ...הספק לא צייץ ,המהירות נשארה כמו שהייתה לפי מה ששמעתי ,הספק היה מחוץ למארז ,יש לו אבל זימזום כזה חשמלי מוזר יותר רועש מהמאורר !(Q6600 +8800GT )
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים אתה כנראה מדבר על רעש מתהודה של סליל, עקרונית אתה לא אמור לשמוע את זה. האוזן האנושים לא שומעת בתדרים האלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.